Hirdetés

Szabad préda holnap reggel 9-ig



|

Képes tartalmuk alapján felismerni az azonos vagy hasonló képeket az Image Comparer. Holnapig ingyen telepíthető.

Hirdetés

Holnap reggelig ingyenesen letölthetjük a www.giveawayoftheday.com oldalról az amúgy fizetős programot. A nemrég a PC World Online oldalain is ismertetett weboldal minden nap közkinccsé tesz egy shareware, azaz fizetős alkalmazást, amit 24 órán át lehet ingyenesen megszerezni. Az Image Comparert holnap reggel 9 óráig kell letöltenünk és telepítenünk egy internet kapcsolattal rendelkező gépen. A határidő lejártával már csak pénzért juthatunk hozzá.

 

comparer_k.jpg

 

Sok program keres -- és talál -- a merevlemezen duplikátumokat, de csak azonos bináris állomány tartalom alapján. Ezzel szemben az Image Comparer elemzi is a képeket, így egy képet kis mértékben szerkesztve és más formátumban elmentve is felismeri a hasonlóságot. Így ugyanazon kép PNG és JPG változatai is fennakadnak a szűrésen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.