Hirdetés

Hatalmas Windows és Office akciókkal indul a tavasz



|

A Keysworlds tavaszi akciói között mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatot.

Hirdetés

Sokat változtak az elmúlt években a  Microsoft alapszoftverei, ez leginkább a Microsoft 365-be való integráláson érhető tetten. Ez természetesen sokak számára abszolút életképes opció, de nem árt azzal is tisztában lenni, hogy a Word, az Excel és más Microsoft-kedvencek az Office 2021 részeként továbbra is elérhetőek havi vagy éves díjfizetés nélkül is.

Sőt, most éppen a Keysworlds Spring Sale-en mindössze 25,75 euróért szerezhető meg a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licence, ami tartalmazza a Wordöt, Excelt, PowerPointot és sok más olyan alkalmazást, ami nagy segítséget nyújthat a mindennapi munkavégzésben. 

Hirdetés

Microsoft Office akciók

Mindenképp érdemes gondoskodni arról, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a számítógépedből, ennek érdekében pedig tartsd naprakészen az operációs rendszeredet. A Windows 11-re való váltásnak pedig nem feltétlenül kell drágának lennie, hiszen most épp 13,75 euróért vásárolhatod meg a Windows 11 Professionalt, ami egyébként 199 euróba kerülne. Ezt az operációs rendszert a hibrid munkavégzésre optimalizálták számos olyan funkcióval, amelynek nagy hasznát veheted munka közben.

Hirdetés

Windows 10 és Windows 11 akciók

 

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További akciók

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.