Hirdetés

A legújabb OLED álom - LG C1 2021 bemutató



|

Videóban mesélünk az LG C1-ről, a piac egyik kiemelkedő OLED tévéjéről.

Hirdetés

Széles választékból válogathat az, aki tévé vásárlásán gondolkozik épp, mivel számos gyártó kínál kiemelkedő termékeket mindenféle méretben és tulajdonságokkal. Az LG évek óta szállít izgalmas, lenyűgöző képet adó OLED készülékeket, és a 2021-es modellek sem okoztak csalódást.

Az elmúlt hetekben a stúdiónkat egy 2021-es LG C1 tette sokkal érdekesebbé, most pedig készítettünk egy videót, amiben erről mesélünk nektek.

Hirdetés

A készülék egyik nagy újítása az elődjéhez képest, hogy már webOS 6 fut rajta, ami sokkal jobban kezelhető, átláthatóbb, kényelmesebb. Új generációs A9-es processzora tovább finomítja a felskálázást és a színek megjelenítését, és azoknak is jelentősen fokozza az élményt, akik játékra használnák. Minden, amit tudnod kell róla, az alábbi videóban vár:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.