Hirdetés

Apokalipszisként értelmezte a napfogyatkozást, ezért majdnem az egész családját kiirtotta egy influenszer



|

Az összesküvéselmélet-hívő Danielle Johnson mindkét lányát kilökte egy száguldó autóból.

Hirdetés

A ritka és rendkívül látványos teljes napfogyatkozások évezredek óta mozgatják az emberiség fantáziáját, így mindig is voltak, akik többet, vagy valami teljesen mást láttak bele a csillagászati eseménybe, mint a Hold áthaladását a Nap előtt.

Nem történt ez másként az Egyesült Államokban április 8-án lezajlott napfogyatkozás esetében sem, ami most egy tragédiához is vezetett, egy magát asztrológusként és reiki mesterként meghatározó kaliforniai nő ugyanis megkísérelte kiirtani az egész családját, mivel feltehetően abban a hitben élt, hogy a jelenség a világvégét jelzi.

Hirdetés

Az interneten Ayoka és Mystic Lipstick néven is aktív Danielle Johnson az X közösségi oldalon több mint 100 ezer, az Instagramon pedig közel 14 ezer követővel rendelkezett, a csillagjósláson és más ezoterikus témákon túl azonban az összeesküvés-elméletek terjesztésében is jeleskedett, többek között a COVID-19 járványról vagy a szórakoztatóipart leuraló pedofil zsidókról írva. A napfogyatkozáshoz közeledve a kétgyermekes anyuka április 5-én az X felületén egy posztot közölt, amelyben csupa nagybetűvel szedve hirdette, hogy közeleg az apokalipszis, mindenkinek oldalt kell választania mert egy új világ fog beköszönteni.

Ezt követően pedig a napfogyatkozás napján az otthonukban halálra késelte a párját, Jaelen Allen Chaney-t, aki a kisebbik gyermeke apja volt, majd a két lányával autóba szállt, és mindegyiküket kilökte a száguldó Porsche Cayenne-ből a 405-ös sztrádán. A fiatalabb gyermek mindössze 8 hónapos volt, őt azonnal elütötte egy autó és a helyszínen életét vesztette, míg az idősebb, 9 éves lány csodával határos módon túlélte a támadást - számolt be róla a Fox 11 Los Angeles.

A nő ezt követően a szándékosan egy fának hajtott a Los Angelestől dél-nyugatra fekvő Redondo Beachen, amibe maga is belehalt. A tragédiát követő vizsgálat során a rendőrség számos tarot kártyapaklit, gyertyát, vallási figurát és oltárt talált Johnson lakásában, aki az etsy.com-on gyógyítóként reklámozott hangfelvételeket és dalokat is árusított. A gyilkosságsorozatot egyedüliként túlélő lánya a Gyermek- és Családügyi Minisztérium gondozásába került, később az apja veheti át a felügyeletét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.