Hirdetés

Acer: megnőtt a legnépszerűbb netbook



|

Hamarosan érkezik az Acer Aspire One 10 hüvelykes verziója, és új digitális képkeretek.

Hirdetés

 

AcerAspire One 10"

 

Eddig csak 9 hüvelykes képernyőmérettel volt kapható a világ legnépszerűbb netbookja az Acar Aspire One. A szerkesztőink tetszését is megnyerő gép mérete néhányakat talán visszatartoptt a vásárlástól, hamarosan azonban már nem lehet ok panaszra. Az új netbook 10,1 colos WSVGA (1024 x 600) felbontású, LED háttér-világítású kijelzőt kapott, így a felbontásból adódóan nincs szükség a weboldalak vízszintes görgetésére. Az újdonságok között szerepel még a beépített Bluetooth technológia és az opcionálisan választható 6 cellás akkumulátor, mely akár 7 óra vezeték nélküli használatot is biztosít. Természetesen az elődben fellelhető technológiák is megmaradtak az új noteszben, mint a 802.11 b/g szabványú Wi-Fi vagy az opcionálisan választható beépített HSDPA modul.

 

 

aspireone_rd_09590_2.jpg

 

 

A 1,18 kilogrammos netbookot Intel Atom N270 1,6 GHz-es processzor hajtja, mely Mobile Intel 945GSE vagy Mobile Intel 82801GBM chipsettel és akár 2 gigabájt DDR memóriával is felszerelhető. A 160 gigabájt méretű merevlemez bőven ad helyet a gyárilag telepített Microsoft Windows XP home operációs rendszernek és a beépített multi-in-one kártyaolvasó segítségével feltöltött adatoknak. A webkamerával is ellátott 10 colos Acer Aspire One négy különböző színben lesz megvásárolható: fehér, kék, vörös és fekete.

 

 

aspireone_bk_05590_2.jpg

 

 

Acer digitális képkeretek

 

A képkeretek között található elegáns, modern, letisztult kivitelű modell is, így sok vásárló megtalálhatja a magának megfelelőt. A négy digitális képkeret közös tulajdonságai között szerepel a LED háttér-világítású megjelenítő, a beépített kártyaolvasó, a diavetítés, naptár és óra funkciók. Az AF318 és az AF308 típusjelzésű „képtárolók" 8 colos kijelzővel rendelkeznek. Míg az elsőt érintőképernyő segítségével, addig az AF308-at a hátlapján található gombokkal lehet vezérelni. Az AF318 ezen felül USB csatlakozóval is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható PC-hez is.

 

 

af308-06.jpg
Acer AF308

 

 

A másik két digitális fényképkeret, az AF307 és az AF207 kisebb méretű 7 colos kijelzővel szerelt modellek, amelyeken a képek számos átmenet effektussal és beállítható megjelenési sorrenddel tehetők érdekesebbé. Az AF307 érintéssel, míg az AF207 szintén a hátlapon található gombokkal vezérelhető. Az AF207 mini USB csatlakozóval is rendelkezik.

 

 

af307-03.jpg
Acer AF307
 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.