Spányik Balázs
2005. június 30. 12:05
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Ezúttal is meglepő színharmóniát választva hamarosan utcára kerül júliusi számunk. Házon belül nagy tetszést aratott a sötétkék alapon világító neonnarancs, fehérrel keverve különösen ütősre sikerült (kamillás borogatással gyógyítható)!
Lapozzanak inkább bele, olvasásához kellemes időtöltést kívánunk! Véleményekhez, kritikákhoz, helyreigazításokhoz ragaszkodunk.
google
2005. július 1. 12:45
Átlapoztam, és örömmel állapítottam meg, hogy pont azt a DVD-írót (NEC ND-3540A) ajánljátok, amit éppen a héten szereztem be.
A cikkben arról van szó, hogy még csak OEM-ként kapható, azonban örömmel jelenthetem, hogy egy ismert német áruházláncban én dobozos kiszerelésben kaptam!
A melléjáró szoftverek:
Nero Express 6, Vision Express 3
BackITUp, Recode, ShowTime 2 (ezek is Nero-k).
Másik észrevételem:
Szintén örültem, hogy a videódigitalizálók tesztjéből az ADS Tech DVD Xpress került ki győztesen. Tényleg nagyon jó készülék, és még egyetlen egy alkalommal tapasztaltam instabilitást (ki kellett kapcsolni).
De itt egy elírás is van minden bizonnyal:
IDÉZET
PC World 2005.07.01., 98. oldal:
Szoftvermellékletét - saját rögzítőalkalmazás és a VideoStudio 7 SE - az MPEG-2 felvételekre és házimozi-szerkesztésre is használhatjuk.
Az újságban az alatta levő táblázatban azonban már Ulead MovieFactory 3.0-ról írtok, és ez van a 95. oldalon is, a leírásban.
Én pont egy évvel ezelőtt vásároltam a készüléket, és Ulead VideoStudio SE 7 járt hozzá (meg a CapWiz, természetesen).
chipmix
2005. július 1. 13:22
Hurrá megjelent az újság!!! Nagyon sok ígéretes cikket láttam, egyenlőre még csak messziről. Köszi a sok Linuxos témát! Meg jó pár érdekes progit is láttam a
CD- mellékleteken. Majd, ha kiveséztem jelentkezem.
kori
2005. július 1. 16:45
Első gyors olvasatban azt mondhatom,hogy jó lett mint az előző is. Nekem azért hiányoznak a tavai nagytesztek folytatásai. A Linux rajongók bizonyára örűlnek az új verziónak. A mellékelt teljes verzió is sokak számára örömet okoz. A szoftvertesztek ismét kiválóak. Hát igen,van az a pénz ami miatt egy Orbit reklám bekerűlhet az újság hátoldalára.

Ismét sok jó tapasztalatot olvashatunk.
Szanya
2005. július 1. 17:04
Ez most aztán nagyon eltalált szám lett. Nem a színére gondoltam, mert a múlt hónapihoz hasonló színű autók képét még be tudtam linkelni, de ez most kifogna rajtam.

Sorolnám:
(Szerintem a 12. oldalon kezdődik az újság.)
- Szerkesztői jegyzet: szívemből beszél
- Galaktika pályázat: Na, ez pont nekem való.
- 15. oldal, Panda: Itt tettem be a DVD- t, néztem meg a PC Stúdiót, majd tettem fel a Pandát. (Itt helytelen a névelő használat?)
- néhány érdekes cikk: Ami meglep, hogy néhány még újdonságként hatott, pedig minden nap tájékozódom az interneten.
- Címlapsztori: Pont aktuális, mert faterom hamarosan noteszgépet vesz. Elolvastatom vele a cikket, hogy jobban képbelegyen.
- Címlapsztori: Már régebben használtam egyszer Linuxot, és van egy dobozos SUSE is itthon. Nekem való a cikk.
- Címlapsztori: A szoftvervarázst is el fogom olvasni.
- hardverteszt: Nem rossz
- Zeneszerkesztő: Újabb telitalálat. Használni fogom.
Itt lapozgattam egy keveset.
- Digitális fényképezők: Ezt is el fogom olvasni rendesen.
- Panorámakép: Fantasztikus! Ezzel el leszek foglalva egy darabig. Persze nekem csak a kézzel "varrott" marad. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Valahonnan beszerzek egy ingyenes progit ehhez.
- Szerkesztősuli: Ezt a témát én is felvetettem már itt a fórumon. Ezzel a sorozattal már önmagában megtérültnek találom az éves előfizetésemet. Köszönöm Szeri „Few” István.
- Az Excelles cikket is el fogom majd olvasni egyszer. Az sem haszontalan.
Kb. ezek tetszettek/tetszenek nekem így röviden.
Kiegészítés:
Igen, az Orbit reklám nekem is annyira furcsa volt, hogy majdnem ideírtam.
De ez a keretes szerkezet lényege. Erre mondják, hogy a szépség belülről jön.
Nem baj, ha ronda, főzni, mosni tud és gazdag is.
Spányik Balázs
2005. július 1. 17:06
IDÉZET(kori @ 2005. július 01., 17:45 - péntek)
Nekem azért hiányoznak a tavai nagytesztek folytatásai.
Ha majd alaposan átnézted, nem fognak!
kori
2005. július 1. 17:17
Na igen,majd részletesebben átolvasom.

Most az ilyen hardverteszt a tendencia. Én is gratulálok Bognár Ákos szerkesztői jegyzetéhez. Szívünkből szólott.
google
2005. július 1. 17:22
Ó igen, az nekem is nagyon tetszett! És már nem is az első! Emlékszem pl. a Mitől fejlődünk? címűre...
Több ilyen kellene, végül is azok véleménye igazán fontos, akik számítanak a szakmában.
Greene
2005. július 1. 18:13
Hmmm felettébb felkeltette az érdeklődésemet a címlapon található Pingvintartással kapcsolatos cikk említése (és még más is!).
Én bevallom férfiasan, elfelejtettem megvenni ma reggel az újságot

. De ezt a hibámat, az első adandó alkalommal orvosolni szándékozom
Danyluk
2005. július 2. 12:03
Tisztelt PC-World, Januártól előfizetőjük vagyok. Az újsággal nagyon meg vagyok elégedve, de eddig felmerült 2 kérdésem!

Az Áprilisi számukban a 4. oldalon azt írták, idézem: "[...] Havonta garantálunk: 148-196 oldal tartalom [...]" Arra lennék kíváncsi, hogy ez a jövőben így lesz-e, vagy ha nem /A júliusi szám 132-oldal/ szeretném tudni, hogy pontosan mit kínál ez az újság.

A júliusi számban található SUSE Linux iso -t tudom-e valahogyan winchesterről futtatni (sajnos nincs dvd íróm

)?

Szerintem az sokkal jobb amikor a PC-World DVD-re már bootolható változatban kerül fel.
Válaszukat előre is köszönöm, Danyluk Tamás.
Csak így tovább!
Kovács Gyula (MiniDisc)
2005. július 2. 16:46
IDÉZET(Danyluk @ 2005. július 02., 13:03 - szombat)

A júliusi számban található SUSE Linux iso -t tudom-e valahogyan winchesterről futtatni (sajnos nincs dvd íróm

)?

Szerintem az sokkal jobb amikor a PC-World DVD-re már bootolható változatban kerül fel.
Futtani lehet,
Daemon tools feltelepítésével. Ez létrehoz egy virtuális meghajtót a gépeden, amivel iso fájlt tudsz futtani. Magyarul is tud. Kérdés, jelen esetben tényleg elég e, ha Windows alól futtatod.
Tar
2005. július 2. 17:20
Ez a aszám nagyon el lett találva!
Megmerném kockáztatni,ez a szám a leg ütősebb ebben az évben.
Én nem vagyok Linuxszos,de örömmel látom,hogy rászántátok magatokat egy ilyen átfogó cikkre.Ez már kellet.
kori
2005. július 2. 19:09
A kérdőívvel kapcsoatban csak azt kérdezném,hogy miért kell (persze tudom nem kötelező) a telefonszám és az email cím megadása nyílt levelezőlapon?
Adani
2005. július 2. 20:38
A posta nem hazudtolta meg magát, még mindig nem kaptam meg az újságot, de volt szerencsém a fórumtalin belelapozni, és már alig várom, hogy a kezembe foghassam.
Reyorkin
2005. július 2. 21:14
Nem élek túl sok kritikával, DE MOST FOGOK!!!
A Teszt rovat elején lévő SMS-es kérdésre én állat elküldtem egy választ, miszerint, mi a leggyakoribb csatolófelülete a küső HDD-knek. Erre jön a válasz SMS, hogy a válasz rossz. MIÉRT KELL ÁTVERNI AZ OLVASÓKAT, RÁADÁSUL 300 Ft/SMS ÁRON??!!
Éves előfizető vagyok, de ha ez a színvonal marad, akkor lehet, hogy többé nem leszek az...
Spányik Balázs
2005. július 2. 21:34
1. Igazad van. Kipróbáltam, tényleg rossz. Szóltam Ákosnak, megpróbálunk intézkedni, bár ez szombat éjjel nem lesz egyszerű (meg gondolom vasárnap sem).
2. Ha gondolod, személyesen kártalanítalak, ha bejössz a szerkesztőségbe.
3. Nem értem, hogy egy SMS-játék nem működése milyen kapcsolatban áll a lap színvonalával?
Reyorkin
2005. július 3. 13:21
Igen, igazából nem a színvonal szót kerestem, amikor az előző hozzászólást írtam.
Hanem inkább az a felháborító, hogy egy ilyen újságnál, mint a PC World, egy ilyen hiba nem éppen ildomos, és nem arról a 300 pénzről van szó, hanem arról az elvről, hogy, ha a sok hülye úgyis fizet, akkor oda kellene figyelni, amikor azt a játékot szolgáltató programot, ill gépet beállítjátok.
Ugyanis így azon emberek hite rendül meg bennetek, akik igen sokszor veszik készpénznek, amit írtok a lapban.
Csak ennyit akartam...
Spányik Balázs
2005. július 3. 13:59
Az alapgond ott kezdődik, hogy nekünk nincs Csodálatos 300 Forintos SMS-Játékgépünk, hanem ez egy szolgáltatás, amit megveszünk egy szolgáltatótól, akivel legkorábban hétfőn tudjuk egyeztetni, hogy miért nem az a jó válasz, amit mi mondtunk. A jó hír azonban az, a gép minden SMS-t megtart függetlenül attól, hogy mit írt vissza válaszként, és ezeket később tetszés szerint leszűrhetjük, azaz, akiknek most az jön vissza a <hehe, hát nem ideírtam a jó megoldást, nincs semmi eszem>, hogy rossz válasz, az is részt vesz a sorsoláson, hiszen a jó választ küldte be.
Azt azonban nagyon kétlem, hogy egy 300 forintos SMS-játék pillanatnyi helytelen működése megkérdőjelezné a szavahihetőségünket. Azért ez túlzás.
Mosomaci
2005. július 3. 21:06
Most írtam épp a következő commentet az SMS játék honlapon meghirdetett verziójához:
"Egyet kell értenem rootcommander-rel. Nekem is csak a harmadik válaszra sikerült. Először elküldtem azt, ami szerintem is a tuti helyes. Utána kaptam a választ, hogy sajnos... Elküldtem a következőt, ami pár évvel ezelőttig volt helyes. Arra is jött a válasz, hogy sajnos... Elküldtem a harmadikat, amire jött a válasz, hogy gratulálunk... DE AZ BIZTOSAN NEM LEHET!!! Szerintem rosszul/egyáltalán nem módosítottátok a helyes válasz sorszámát az előző játék óta!"
Én kicsit demokratikusabban (szívjon más is

) nem írtam le, hogy melyik a tényleges helyes válasz, és hogy melyiket fogadta végül el. De aki legalább annyi mint én mindegyik célzásra tudja, hogy melyikre gondoltam.
Egyébként én is éves előfizető vagyok, és azt kell mondjam: OK srácok, egyet hibáztatok

Beleféééér!!! Én még hiszek nektek!!!
Amúgy szerintem a PCWorld az egyetlen hazai lap, aminek mind a nyomtatott tartalma, mind a mellékletén lévő cuccos elég gazdag, széles látókörű, stb. (régebben még a CP-re is előfizető voltam, de most már annyira pocsék lettek, hogy szörnyű. Más újság (pl. PC Magazin) meg csak néha üti meg a színvonalat (pl. Borland melléklettel))
(Amúgy csak fizetett beépített medve vagyok

)
A kérdésem a következő:
Én amint azt írtam 3 SMS-t is elküldtem, hogy részt vehessek a sorsoláson és nyerjek (há' gázdág vágyok, he

). Van rá esélyem, hogy fogok is? Úgy értem, hogy most már elküldtem a helyes választ (is), de ha módosítjátok, akkor törlődök a listáról? Pls válaszoljatok, mert jó lenne tudni, hogy nem hiába pörgött a telefonszámlám!
(Még 1 megjegyzés:
Balázs!
Egyébként a tényleges helyes választ, ahogyan Te írtad majdnem beleírtad a commentedbe, de az elégedetlen előfizető kollega első üzenetében viszont ott virít! A Fair Play érdekében módosítani kellene a hozzászólást.

)
Szanya
2005. július 3. 21:15
A mostani számhoz jár egy SuSE Linux 9.3. Apunak pedig van egy dobozos 7.x mindenféle könyvekkel együtt, ami legalább 1000 oldal. Ezeket fel tudom használni a 9.3- nál is? A 9.3 az csak egy frissítés? Telepíthetem a 7.x- et, amit upgradelek a PCW DVD- vel, vagy hogyan megy ez?
Greene
2005. július 4. 7:35
@Szanya: elvileg upgrade-elheted onnan is, meg a netről is (csak kicsit bonyolult lesz), de szerintem az már olyan régi verzió, hogy jobban jártok (és gyorsabban) ha ezt a 9.3-ast rakjátok fel alapból...
Nekem a Linuxos cikkel kapcsolatban lenne egy-két meglátásom, mivel még csak azt olvastam.
- Ha már a nyílt fórráskódról ilyen sokat volt szó, ki lehetett volna térni a GNU-ra és egyéb licenszelési fajtákra.
- Nem írtam be volna olyat, hogy "a Segélyvonal fórumra nem érdemes elnézni Linuxos kérdésekkel"...Ha megfigyeltétek, folyamatosan bővül a Linux értők köre itt a fórumon.

. Ami probléma, kérdés felmerül, azt igyekszünk megválaszolni...
- Ha már szóbakerült a kernel, akkor egy kicsit kitértem volna a Windows és a Linux közötti különbségekre. Illetve belevontam volna a Unix-ot is (pl. MacOSX), hogy kivehetőbb legyen a különbség.
Amúgy jó volt az egész cikk
SzalacsiBacsi
2005. július 4. 9:29
A mostani szám kiváló, bár még nem volt időm végigolvasni. De amit olvastam, az kifejezetten tetszett.
Végre Linux! Szerintem megérne egy rovatot (legalább havi 2 oldalt), hogy a Linuxba kissé mélyebben belekavarjatok - nem hiszem, hogy nagyon bosszantaná azokat ez a terjedelem, akiket nem érdekel a dolog.
Bognár Ákos bevezetőit mindig öröm olvasni, SZVSZ fontos egy ilyen oldal a lapban, ahol a szakmát érintő kérdésekről lehet elmélkedni.
A Segélyvonal pedig mindig az első, ami megnézek: rövid cikkek, érdekes ötletek, rulez az egész!
Mivel a dicséret csak jóleső, de önmagában nem mentek vele sokra, mondok olyat, amiről nem tudom eldönteni jó ötlet-e: mégpedig a programozás. Nem biztos, hogy ezt havi 2 oldalon lehet tanítani!
aty
2005. július 4. 11:19
Még nem volt kezemben az újság, de a linuxos összefoglaláshoz előre is grat! Sőt íme egy kritika:
klikk.
aadaam
2005. július 4. 17:06
[B]Legjoobban tetszik az uj számban:
- szerk hozzászólás
-linux
- win xp turbozása
-hardvertest
hali.
Greene
2005. július 4. 17:15
A Linux nagyon jó kedvcsináló
aadaam
2005. július 4. 17:17
utókérdés:
Nekem mindig nagyon tetszik a szerkesztői jegyzet ... Mitől függ hogy mikor ki irja?
Szép napot!
No para, lonf live!
aadaam
2005. július 4. 17:19
Greene:
Tényleg jo kedvcsináló szerintem is a linux. Neked melyik distribucio jött be?
Greene
2005. július 4. 18:26
Nekem a Debian, mert mazochista vagyok

. Itthon fent is van egy Woody
Lalo
2005. július 4. 18:27
Bár én nem használom a Linuxot, de érdeklődve olvastam a róla az írást. Szerintem így kell: nem pocskondizázni a másik renszert, hanem reálisan bemutatni az előnyöket és a hátrányokat. A felhasználó majd eldönti, hiszen ő tudja, mennyi a pénze, meg főleg mire van szüksége. Nagyon nem szeretem az olyan fórumokat, ahol a Linux használó szapulja az XP-t, a másik meg fordítva. A választás szabad és a vélemény is, de a hozzáadott stílus adja meg a gondolatok lényegét.
Spányik Balázs
2005. július 4. 18:34
IDÉZET(aadaam @ 2005. július 04., 18:17 - hétfő)
Nekem mindig nagyon tetszik a szerkesztői jegyzet ... Mitől függ hogy mikor ki irja?
Jobbára Ákos írja. Néha nekem támad hőzöngeni valóm, akkor átadja nekem a lehetőséget, de ez elég ritka.
IDÉZET(SzalacsiBacsi)
nem tudom eldönteni jó ötlet-e: mégpedig a programozás. Nem biztos, hogy ezt havi 2 oldalon lehet tanítani!
2 oldalon + a mellé adott videón + a mellé adott fejlesztői környezeten, azért szerintem ez már nem olyan rossz párosítás. Nyilván nem az a cél, hogy profi programozókká konvertáljuk az otthoni olvasótábort, hanem hogy kedvet csináljunk azoknak, akik eddig csak kacérkodtak a programozás gondolatával, vagy régebben már programoztak (DOS-os idők), de mostanában nem találják a számukra megfelelő programozási nyelvet. Én például tipikusan ilyen vagyok, és ebből a sorozatból fogok megtanulni programozni C#-ban.
eremit
2005. július 4. 18:36
@Balázs
Én nem is emlékszem, hogy mikor írtál szerkesztői jegyzetet. Lyukas a memóriám?
Spányik Balázs
2005. július 4. 18:40
Hm, lehet, hogy idén még nem írtam.
google
2005. július 4. 19:15
Gondolom a vezércikkről beszéltek. Nem Balázs írta a Windows-aktiválósat? Mert az nemrég volt.
huang-ho
2005. július 4. 19:35
Bizony, az előző hónapban volt.
Kicsi Sims
2005. július 4. 20:11
Tisztelt PC World!
Az e havi újságnak a cím lapján nem találom a Magyar PC Magazin logóját.
Ez most nyomda hiba vagy az újság újra indult?
Előre is köszönöm!
Illletve még egy kérdést szerertnék feltenni (tudom nem ide való de nem tudom,hogy hova kellene írni): A PC World kapcsolatban áll a Click Online-val?
Mosomaci
2005. július 4. 20:26
Héhéhé, skacok!
Tudom, hogy bazi régen volt (tegnap este) a hozzászólásom (lásd első oldal alja felé), de azért tök jól esne valamilyen válasz, főleg Balázstól, ha már ő szólt hozzá az SMS témához, mint bennfentes

.
Amúgy jó volt minden, még a szaga is az újságnak

De most tényleg: jó volt a Linuxos cikk, lassan kezdtek meggyőzni, hogy érdemes venni a fáradtságot és az alap-közép szintnél jobban is megszaglászni.
Léééééccciii, tényleg válaszoljatok valamit! Előre is köszönöm!
Spányik Balázs
2005. július 5. 8:31
IDÉZET(huang-ho @ 2005. július 04., 20:35 - hétfő)
Ennyire hülye nem lehetek.
IDÉZET
Az e havi újságnak a cím lapján nem találom a Magyar PC Magazin logóját.
Ez most nyomda hiba vagy az újság újra indult?
Hadd mondjam el, hogy elég rosszul ébredtem, valamivel elcsaphattam a gyomrom, vágom az arcokat már reggel óta, de ezen olyan jót nevettem! Kösz Kicsi Sims, jobb vagy, mint egy gyomorgyógyszer!

Nem, a lap nem indult újra, és nem is nyomdahiba. Ez így szokás: a felvásárlás után X hónapig kint van a logó (tisztelgés az elesettek előtt), utána pedig minden visszaáll a régi kerékvágásba, elvégre mi a PC World vagyunk, nemde?

IDÉZET
Én amint azt írtam 3 SMS-t is elküldtem, hogy részt vehessek a sorsoláson és nyerjek (há' gázdág vágyok, he smile.gif ). Van rá esélyem, hogy fogok is? Úgy értem, hogy most már elküldtem a helyes választ (is), de ha módosítjátok, akkor törlődök a listáról?
Kedves Mosómaci! Ha ez a kérdés, amire választ vársz, akkor olvasd el azt a hozzászólásomat, amit épp előtted írtam, abban van a válasz. Röviden ideírom: Igen. Nem.
Greene
2005. július 5. 10:25
A hardvertesztek hosszabbak lettek

. A C#-os cikk pedig nagyon megfogott

. Szívesen kipróbálnám én is. Ha lesz időm meg kedvem, kipróbálom
Adani
2005. július 5. 10:42
Tegnap végre megérkezett hozzám is az újság, és megint nem csalódtam. A C# cikknek örülök, majd belevetem magam, végülis mi elvileg C++-ban tanlunk programozni, csak van a C#-nek i valami köze hozzá. Az elősző pedig ismét, nagyon jó lett. Ákos és Balázs mindig megmondják benne a frankót. A másik kedvencem, a mitől fejlődünk volt, sok embernek megmutattam és bizony elgondolkodtak rajta.
Giraffe
2005. július 5. 11:30
[OFF egy kicsit, de nem bírtam kihagyni]
IDÉZET
IDÉZET(huang-ho @ 2005. július 04., 20:35 - hétfő)
Ennyire hülye nem lehetek.
IDÉZET
Ez így szokás: a felvásárlás után X hónapig kint van a logó (tisztelgés az elesettek előtt), utána pedig minden visszaáll a régi kerékvágásba, elvégre mi a PC World vagyunk, nemde?

Azért egy kicsit még "fényezhettek" volna
Mosomaci
2005. július 5. 15:45
Balázs! Köszi a választ. Olvastam az előtte lévőt, csak én ilyen (mű)gondos bocs vagyok

Tudom, nagy lamerség volt

Azért még egyszer köszi!
Spányik Balázs
2005. július 5. 16:34
Jaj már, de nem szeretem ezt a szót! Miért lett volna nagy lémerség? Csak egy kicsit furcsán válaszoltam rá, bocsánat. Amúgy nem szoktam lenézni senkit a fórumon, te pedig növessz egy kis önbizalmat macikám.
Mosomaci
2005. július 5. 20:37
Köszi! Csak amint azt a csillagaimból is lehet látni, még ezek az első hozzászólásaim, kicsit régen volt már (kb. 3-4 éve), hogy netes fórumokra/chatre irogattam, és elszoktam tőle.

Más: Néztem a C#-os programozási cikket... kafi! Szerintem azért egész jól gazdálkodtatok a két oldallal, a lényeg megvan. Csak így tovább!

Szintén más (az előzőről jutott eszembe): Nem tudjátok mi van (lesz) a Codex-szel? A mutatványszámot csekk nélkül megkaptam, az oldalon pedig még mindig csak a 2004 novemberi számot reklámozzák, hírlevél ohne. Gém over, vagy mifene? Tudom, hogy ez nem a PCWorld júliusi számához tartozó kérdés, csak eszembe jutott... Most ez a 2 oldalas progi rovat lesz helyette?
Dávid Csaba
2005. július 6. 9:59
Előfizető volnék magam is, s eddig majdnem mindig elégedett voltam az újsággal. De a mostani szám... hát az valami szuper! De tényleg.
Egyetlen apró gondom van csak, bár erről javarészt én tehetek. Egészen ifjú gyermekem - kőkemény 7 hónapjával - rendszeres olvasója a lapnak. Amikor nem figyelek oda, összegyűri, nyálazza az újságot a színes képek miatt. Eddig nem lett baja a gyerkőcnek, remélem ezután se lesz. Ezúttal azonban nem az újságra, hanem az általam későn észrevett kérdőívre vetette rá magát, ami kipottyant az újságból. Mire visszaszereztem, már használhatatlan állapotba került. Pedig életem fő célja a PCWorld szerkesztősőge munkájának segítése kérdőívek kitöltése által...
Kaphatok egy másikat?
csum-pi
2005. július 6. 11:13
Hát ez jó...
Különben, én is előfizetője vagyok a magazinnak, és ez a mostani szám egyszeűen király! A múlt hónapi laphoz hozzámondtam, hogy eddig az volt számomra a "favourite"! DE EZ? Ez még annál is jobb!

PC World
kornél
2005. július 7. 11:44
Talán a szemészeten kellene megkérdeznem, hogy a vitaminbomba címü cikket hol találom, mert a mappában lévő progik megvannak de a cikket nem találom. Egy oldalszámot tudnátok mondani?
Kösz!
Spányik Balázs
2005. július 7. 12:45
Hol van Vitaminbomba?
Csizmazia István [Rambo]
2005. július 7. 13:00
Oké, minden világos.
A cikk címe menetközben még változott, igazábol a Szoftvervarázsról van itt szó.
Javítottam a tartalomjegyzékben:
http://www.pcworld.hu/tartalom.php?cmd=reszletes&id=37# Szoftvervarázs (alias Vitaminbomba)
Ebben a mappában a Szoftvervarázs (alias Vitaminbomba) Vitaminbomba című cikkünkben bemutatott segédprogramok találhatók meg.
És én kérek elnézést
kornél
2005. július 7. 14:07
Semmi gond!
Kösz!
Amúgy fantasztikus a panoráma készítő progi. Hihetetlen, hogy ugyan abból a képekből a Canon Stitch Photo mennyivel gyengébb illesztést csinál mint az ArcSoft. Egyszerűen tökéletes!
Hali!
Computerfriend
2005. július 7. 18:46
Sziasztok!
Nagyon régen nem vettem pcworldöt. Még 96-98 között vettem a pcworldöt, amikor még volt a cd mellékleten dosos játék is. De most újra vettem, és ez a zeneszerkesztő program nagyon tetszik. Már öt kisebb zenét csináltam is vele. Megszeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem tudjátok hol lehet ehhez a progihoz kiegészítéseket szerezni? Amúgy az újság nagyon jó. Ja, és szerintetek mivel nekem nincs internet kapcsolatom (egy másik családtag gépéről írok) azért feltegyem a pandát? Előre is köszi a válaszokat.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.