Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Gericom notebook
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Számítógépek > Notebook, netbook, tablet, e-book
pecabubuska
Sziasztok.
2003 őszén vettem egy Gericom notebook masinát általuk telepített XP. prof.-fal és office-vel ( OEM-es ). A számlán az volt, hogy az install lemezeket postán küldik. Lusta voltam és a mezőn dolgozgattam. Néhány hete netes frissítés közben kiírja a masinám, hogy az MS rendszerében szoftverhamisítás áldozata vagyok, vásároljam meg újra a progikat. Mivel a hülyék a túloldalon eveznek árral szemben, felhívtam a Gericom Bp. szervízt és irodát, ahol a gépet vettem, de kiderült, hogy kámfort játszanak. Az MS Magyarországnál sok-sok sorry közepette szintén azt mondják vásároljam meg újra az egyszer már megvett programokat.
Kezd az agyzatom elborulni. Tudtok-e valami megoldást a vásárláson kívűl? e-mail: pecabubuska@tar.hu
Köszönöm.
Shia-ko
Ha a gép alján ott vannak az eredeti MS terméket igazoló matricák + a számla is, akkor lehet reklamálni, de valószínűleg csak a Gericomnál, illetve a hivatalos beszállítónál.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.