Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Free Download Mananger
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Letöltésvezérlők
Faresz
Letöltéshez a Free D. Manangert kezdtem használni. A weboldaláról a magyarítást letöltöttem, de sehogy sem sikerül telepítenem: „Hibás a fájl” felirat jelenik meg, Létezhet ez?
Melyik a legjobb letöltés vezérlő, ha egyáltalán van ilyen?
Faresz
A FDM használatakor kell-e állítanom a proxy-n? (MSE, Kézi beállítás: http, HTTPS, FTP, vagy semmit?) Mi az a proxy?
Utonium
Nem kell állítanod rajta. A proxy egyébként egy közvetítő (szerver). Ha azon keresztül kapcsolódsz a netre, akkor nem a valós IP-det látják, hanem a proxy-ét.
Utonium
Nekem eddig a GetRight tetszett legjobban, szerintem az a letöltésvezérlők királya, csak sajnos fizetős. sad.gif A másik kedvencem a FlashGet, ami meg adware-es. A ténylegesen ingyenesek közül pedig a LeechGet-et és a NetTransport-ot tartom a legjobbnak, bár Mike gyakran ajánlja az általad használt Free Download Manager-t is, de az az igazság hogy én amikor felraktam olyasmit művelt nálam amit évek óta nem láttam: kékhalálba küldte az XP-t. annoyed.gif Emiatt a magyarításos kérdést passzolom is. biggrin.gif
Faresz
Aha. Ha a valós IP címemet nem látják, az csak akkor jó, ha hekkerkednék? (Amint látod a kérdéseimből ez a veszély az Internet társadalomra nézve egy darabig nem áll fenn. ) Mi az előnye ha nem látják? Azonosítás? Csak marketing szempontok vagy valamilyen más tényező is van?
Halasi Miklós
Szerintem csak sérült a fájl. Először is nézd meg a FDM fórumát, és a Translations-ban keresd meg a magyar fórumot. Azt a magyarítást töltsd le, és ne a letöltőmenedzserrel, mert olyan kisméretű, hogy pikkpakk lent van! ani_wink.gif
Faresz
IDÉZET(Utonium @ 2005. június 29., 0:23 - szerda)
Nekem eddig a GetRight tetszett legjobban, szerintem az a letöltésvezérlők királya, csak sajnos fizetős. sad.gif A másik kedvencem a FlashGet, ami meg adware-es. A ténylegesen ingyenesek közül pedig a LeechGet-et és a NetTransport-ot tartom a legjobbnak, bár Mike gyakran ajánlja az általad használt Free Download Manager-t is, de az az igazság hogy én amikor felraktam olyasmit művelt nálam amit évek óta nem láttam: kékhalálba küldte az XP-t. annoyed.gif Emiatt a magyarításos kérdést passzolom is. biggrin.gif

Meggyőztél! Megy a levesbe.
Nem kisérletezgetek, ezen dolgozom, ráadásul, ha jön a kék halál még értesíteni sem tudlak benneteket. biggrin.gif
Halasi Miklós
Én a FDM-bencsak egy hibát vettem észre eddig: egyes wmv fájlokat hiába egy szálon töltök le, hibásak lesznek. Ilyenkor download újra. Net Transporttal nem volt ilyen gondom. Viszont ott sok kényelmi funkció hiányzik. sad.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Milyen kényelmi funkció kellhet egy letöltésvezérlőbe? blink.gif
Halasi Miklós
Például a fájlkiterjesztés alapján kínáljon fel útvonalat. Például a videókat más helyre töltse, mint a programokat, vagy a képeket, esetleg a zenéket. ani_wink.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Hmmm igaz. Bár nekem a NetTransport tökéletesen megfelel: Az elsődleges cél a biztos letöltés, ezt meg mindig elvégzi. Aztán ráérek átpakolni a fájlokat oda, ahol végleg tárolni szeretném őket. smile.gif
Halasi Miklós
A másik, hogy a Net Transport nem mindig használta ki a full sávszélességet, míg az FDM-el röpültek az adatok.
Nem különben az FDM-ben szerintem nincs korlát a szálakra, míg a Net Transportban max 10 lehet csak.
Kovács Gyula (MiniDisc)
A sávszélességet nálam maximálisan kihasználja, ezzel nem volt gondom. A letöltési szálakat kéászséggel elhiszem, ezzel nem is fogélalkoztam eddig. (Azt hiszem, én 5-re állítottam, szt' jó úgy blush.gif ) Igaz, nem is töltök le naphosszat folyamatosan. ani_wink.gif
Halasi Miklós
Tudod, hogy anno én is Net Transportot használtam, sőt: csoportos letöltéshez még ma is azt, mert az FDM-é még nem kiforrott. Viszont látványosan gyorsabban töltött le az FDM, mint a Net Transport...
Faresz
Az Utonium azt írta, hogy a GetRight a király. Nektek van erről tapasztalatotok? Csak azért kérdem, mert mintha a Net Transzportot jobban preferálnátok! A FlashGet-ről nem is beszélek.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Utonium szerint ez a jó, szerintem az, más szerint meg más .... biggrin.gif

El kell olvasni a teszteket, és akkor el lehet dönteni, melyik a szimpatikus. Átalgos letöltésre szerintem bármelyik jó lehet. Így a Free Download Manager is. smile.gif
Kicsi Sims
Szóval ez a Free Download Manager jó?
A magyarosítását honnan kell letölteni?
Kovács Gyula (MiniDisc)
Innen.
Utonium
Mégegyszer mondom akkor: szerintem a GetRight a legjobb, de az FIZETŐS! Ne hasonlítgassuk össze az ingyenes programokkal.
ware2
sziasztok.
Free Download manager letöltésvezérlővel szeretnék letölteni, de nem tölti le csak a fileok hivatkozását 12 kb.
Mit kelle beállítanom hogy rendesen működjön?
Spányik Balázs
Nem hiszem, hogy bármit be tudsz állítani. Ezek az oldalak valószínűleg azért működnek így (nincs közvetlen link a fájlhoz), hogy ne lehessen letöltésvezérlőt használni hozzájuk.
Lui
Sziasztok!

Nekem szintúgy ez a problémám sad.gif , de csak a Rapidshare-nál csinálja ezt. Én az USDowlandert használom, az tökéletesen működik, de csak egy szálon lehet vele letölteni, ezért szerettem volna váltani!
Tudna valaki ebben segíteni, vagy valami egyebet ajánlani?

Előre is KÖSZI!
Jay
Szia!

Ingyenes RapidShare Letöltő. Ez egy automata letöltő program és csak a RapidShare.com oldalról tud letölteni. A letöltést Free User-ként végzi.
Lui
Hello!

Köszi szépen!!! smile.gif

Mindenképp megpróbálom!!!!
BakaNeko
Sziasztok! Lenne -megint- egy problémám, ami -miért is ne megint- a laptop használata óta van meg... a Sony-ban tudtatok segíteni, remélem ebben is tudtok.
az FDM-et feltelepítettem, és szerettem volna letölteni vele. Amíg rendes gépem volt, működött minden gond nélkül. De most nem. Kirakja a szokásosat, hogy megnyitni kívánom, mivel szeretném megnyitni, vagy lementeni. Megnyitás a következővel -> betallózom, erre elkezdi letölteni simán, a böngésző letölőjével. Nem áll be, előzőleg automatikusan átvette a vezérlést. Próbáljatok úgy gondolkozni, hogy SeaMonkey böngészőm van. A hiba nem lehet a böngiben, mert nagyon régóta használom ezt, és ezzel a rendes gépen működött az FDM. Alaplapi beállítás kéne? Ha igen, akkor hogy tehetem meg? A kütyü típusa: Dell D400 LATITUDE
Mellé a FlashGet se működik rajta, ugyanez a hiba. Előre is köszönöm a segítségeteket! (Az FDM telepítésénél az AA leírását követtem, mint előzőleg, elnyomi se nyomtam el... úgyhogy végelesen passzolok... remélem ti értitek...mert én nem sad.gif )
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.