Neohacker
2005. június 28. 11:59
Sziasztok!
Egy barátomtól kölcsön kaptam a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevű játékot
Van egy ASUS GeForce 6600 TD videókártyám + legfrissebb Forceware!
És azt írja hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell

Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni
>> KÉP 1 <<>> KÉP 2 <<
Utonium
2005. június 28. 13:22
Szedd le a ForceWare-t és próbáld ki az
Omega drivert.
És ne szólj hozzá minden egyes kép miatt újból; tudod szerkeszteni is a hozzászólásodat. A maximálisan beszúrható képméret pedig 320x240!
Jester
2005. június 28. 13:22
Ezt nem igazán értem... Nekem is 6600GT-m van, de nálam jó. És nálad is azt írta ki, hogy a 2.0 van.
Neohacker
2005. június 28. 13:50
Hát éppen ezért nem értem én sem

Az Omegát kipróbálom de szerintem ez nem oldja meg
Neohacker
2005. június 28. 14:27
Hát az Omega sem hozott sok sikert
Van még ötelt
Utonium
2005. június 28. 14:30
Lehet hogy a progival van baj. Nézd csak mit találtam!

The Chronicles of Riddick NVIDIA OPENGL FIX
Remélem ez nem warezoldal. Ha mégis, akkor szóljatok rám!De, ez warez oldal, amire most, így háromnegyed év távlatából hívták fel a figyelmem. Azért a nagy betűkkel kiírt címe talán sejtetni engedhette volna, na mindegy. A linket kiszedtem.
Neohacker
2005. június 28. 14:48
nascar
2006. február 22. 19:11
Elakadtam! Lementem a bányába, kihoztam a cuccot a mérgező gázos kamrából, találkoztam Jagger Valance-val, na és utána hová menjek? Most ott vagyok, ahol a konténereket pakolja egy gép, a páncélba öltözött katona meg jön.
Na most hogyan tovább? Teljesen vissza kéne menni?
Prüntyölet
2006. június 28. 21:26
Sziasztok!
Igaz, elég későn, de elkezdtem a játékot.
Szépen feltelepítettem, minden ment.
A dolog szépséghibája, hogy mikor mászkálok semmi gond, viszont amikor az ellenség elkezd lőni teljesen akadozik a játék. Ezt így nem tudom lejátszani, mert mire fordulnék, lelőnek.
Ati 9600 Pro 256 Mb 768Mb RAM 2.6-os proci, naprakészre frissítve a gép.
Ezalatt bőven elkell, hogy fusson.
Nagyon kérlek, segítsetek, mert végig szeretném vinni!
Jester
2006. június 28. 22:06
Grafikát próbáld meg lejjebb venni, esetleg driverfrissítés.
Prüntyölet
2006. június 29. 15:36
Grafikát lejjebb vettem, drivert frissítettem, de semmi változás, uyganúgy akad, mikor harcolok.
Más ötlet?
Kakadu87
2006. november 4. 11:43
Szasztok. Nekem sem megy az Open GL miatt a játék. Tudtok segíteni?
Shark14
2007. március 5. 18:56
Hello! Leszedtem a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevű játékot!!! És azt írja
, hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell

Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni?
A videó kártyám pedig ez Nvidia Geforce 7600 GS
.Légy sz
íves segítsetek!!!
>>LINK<<Akinek OpenGl hibát
ír ki az szedje le és jó le
sz!!!
Valaki tud hozzá honosítást???
Remélem, hogy a polcról szedted le a játékot, ugyanis itt nincs warez! Másrészt légy szíves írj rendesebben, és legközelebb használd a "Szerkeszt" gombot. Üdv.:Gereby
kori
2007. március 5. 19:25
Itt . A leszedtem helyett inkább megvettem helyesebb ezen a fórumon.
bukeszke
2010. november 3. 18:50
Sziasztok! Ugyan ez a problémám mint szerintem mindenkinek ^^ Hogy OpenGL-el van gond ugyanígy nekem is kiírja hogy 1.3 vagy nagyobb verzió kell... De sehol nem találtam

Valaki ezen a héten xD Ne 1 év múlva légy szíves

De tudna adni nekem 1 linket hogy megoldjam? Vagy adjatok MSN-t és akkor Teamviewerrel megoldjuk. Előre is Köszi!
bukeszke
2010. november 4. 21:48
Megint én vagyok! Megoldottam, már csak annyit kérek, hogy valaki megtudná mondani honnan tudnám ingyenesen megszerezni az OpenGL-t? Elvileg van^^ de csak 1.1 azt hiszem hogyan kell updateolni? Valaki segítsen! Légy szíves!
Spányik Balázs
2010. november 4. 21:57
A grafikus kártyád driverében van benne.
bukeszke
2010. november 4. 22:01
Igen, én nem értek annyira a számítógéphez^^

:D Kitudnád fejezni bővebben?
bukeszke
2010. november 4. 22:07
Légy szíves =( Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal. Nagyon bejön =(
KGigi
2010. november 5. 6:33
Az OpenGL a videokártya illesztőprogramjának része. Nem kell külön feltelepíteni.
Pjotr
2010. november 5. 7:10
Valószínűleg annyi lesz a probléma megoldása, hogy nem a Windows XP által automatikusan telepített videokártyadrivert kell használni, hanem a megfelelő NV / ATI illesztőt.
A Windows XP már tud telepíteni a régebbi szériákhoz drivert, csak azok eléggé meg vannak nyirbálva, Geforce 2 esetében is például fenn áll ez a OpenGL-es gond.
bukeszke
2010. november 5. 8:28
Oké ez eddig rendben van de, hogy tudom minimum 1.3-as verzióra updateolni??
Spányik Balázs
2010. november 5. 9:06
Sehogy, mivel az OpenGL a videokártya illesztőprogramjának része. Tehát ha felraktad a legfrissebbet (legfrissebb illesztőprogramot a videokártyádhoz), és még mindig nem jó, akkor sajnos így jártál.
bukeszke
2010. november 5. 9:49
De ez nem a legfrisebb ez csak 1.1-es valahogy segítsetek már hogy beszerezzek minimum 1.3-asat légy szíves!
Pjotr
2010. november 5. 10:18
Gyanítom, hogy fogalmad sincs, mi a driver, és mi az OpenGL.
Ha nem derült volna ki, nem vagyunk mágusok, hogy megmondjuk, mi van a gépeden, gépedben. Amíg nem mondod el, milyen operációs rendszered van, milyen hardverrel, addig csak vicceket mesélhetünk egymásnak, segíteni nem tudunk.
Spányik Balázs
2010. november 5. 10:33
bukeszke
2010. november 5. 11:27
Oké bocsi igazatok van, tudom én vagyok a láma... De én nem vagyok ilyen jó a számítástechnikában...Ha esetleg megmondanátok mivel tudnám megnézni?

Azért köszi az eddigi segítségeteket...
Spányik Balázs
2010. november 5. 12:44
Ehm, kezdjük ott, hogy melyik Windows van a gépeden? Ha nem tudod fejből, akkor Start menü --> Vezérlőpult és itt keress olyasmit, hogy Rendszer.
bukeszke
2010. november 5. 17:41
XP
Spányik Balázs
2010. november 5. 20:17
Jobb gomb az asztalon, Tulajdonságok, utolsó fül, mit ír ki a monitor alatt?
bukeszke
2010. november 5. 21:11
Beállítások------>1.Képernyő: Plug and Play monitor - RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation)
Spányik Balázs
2010. november 6. 3:08
Nagyszerű. Akkor neked ATI (AMD) Radeon 9600 Pro kártyád van, és a Windows beépített driverével működik éppen, amiben nincs 3D-gyorsítás, és csak alap OpenGL van.
Tekintve, hogy ez egy 2003-as kártya, nem fog a nyakadba ugrani az AMD a legfrissebb driverrel, de majd a hardveres fiúk megmondják, hogy honnan, milyen drivert tölts le hozzá.
Pjotr
2010. november 6. 8:03
Catalyst Software Suite - 10.2A Catalyst Control Centert nem kell feltelepíteni, csak a drivert!
Spányik Balázs
2010. november 6. 8:21
Egyébként hol látszik, hogy melyik Catalyst mit támogat? Éjjel próbáltam keresni, de nem találtam.
Pjotr
2010. november 6. 8:45
2 féle van: a legacy meg a sima.

De egyébként az AMD oldalán egyből szembe jön egy szelektor, ott kell kikeresni a kártyát, egyből megtalálja mindenki a magának valót.
bukeszke
2010. november 6. 9:11
Kész
Spányik Balázs
2010. november 6. 9:50
IDÉZET(Pjotr @ 2010. november 6. 8:45)

az AMD oldalán egyből szembe jön egy szelektor
Hát ezek hülyék. Pont ezt kerestem, de a főoldalon nem jártam, mert egyből a letöltéseknél landoltam, meg a game.amd.com-on. Ott meg semmi ilyesmi nincs.
Pjotr
2010. november 6. 10:30
Így igaz, nem normálisak. Pár hete az amd.com nem is működött több napig. A game.amd.com a gémereknek való (inkább hagyjuk kategória). Amelyik még hasznos, az a support.amd.com.
bukeszke
2010. november 6. 10:33
Most mit csináljak?
Spányik Balázs
2010. november 6. 11:02
IDÉZET(bukeszke @ 2010. november 6. 10:33)

Most mit csináljak?

Szerintem menjél ki a lakásból, nagyon szép idő van, ahhoz képest, hogy novembert mutat a naptár.
Közben áruld már el, hogy hány éves vagy és milyen nemű? Nem ismerkedni akarok, csak belőni, hogy [k/m]ivel is állunk szemben?
bukeszke
2010. november 6. 11:54
13

és fiú.. Szal ezért nem értek annyira hozzá^^
bukeszke
2010. november 6. 12:12
Következő probléma: Elindítom és fekete az egész menü nem látok semmitxD
Spányik Balázs
2010. november 6. 18:26
Szerintem ennyi.
bukeszke
2010. november 6. 19:03
Ezt hogy érted?
Pjotr
2010. november 6. 19:09
Szóval, az lenne a lényeg, hogy megkeresed azt az osztálytársad, akihez nem szól senki, szemüveges-pattanásos, és megkéred, telepítse újra a gépedet, de ügyesen ám!
Fujitsu
2010. november 6. 19:32

Lesznek itt még gondok, úgy érzem.
bukeszke
2010. november 6. 19:37
Oké, következő probléma: Olyan nincs ...
bukeszke
2010. november 6. 20:09
Am nem tudom, hogy most mért bunkózol...
Spányik Balázs
2010. november 7. 6:07
Nem bunkózik, a számítógéphez értők általában ilyen egyedülálló, kiközösített, szemüveges fickók szoktak lenni.
A lényeg, ahogy az "ennyi"-vel már próbáltam utalni a dologra, hogy valami baj van a gépeddel, amit nem tudunk további szócsépléssel megoldani. Nem fogsz tudni játszani ezzel a játékkal. Pont. Ennyi. Vége.
Szükséged lesz valakire, aki ért hozzá, esetleg újratelepíti az XP-t rajta stb. stb. stb. A mi lehetőségeink ezzel kimerültek.
bukeszke
2010. november 8. 22:05
Csáó! Megint én vagyok

Bocsi hogy megint ezzel nyaggatlak titeket de nem tudnátok adni még 1 olyan linket mint az előbb?(ez már másik gép)
NVIDIA GeForce 6600 GT és XP-m van
Előre is köszi!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.