Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Játékok
Oldalak: 1, 2
Neohacker
Sziasztok!

Egy barátomtól kölcsön kaptam a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevű játékot exclamat.gif

Van egy ASUS GeForce 6600 TD videókártyám + legfrissebb Forceware!

És azt írja hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell arrow.gif Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni question.gif

>> KÉP 1 <<
>> KÉP 2 <<
Utonium
Szedd le a ForceWare-t és próbáld ki az Omega drivert.

És ne szólj hozzá minden egyes kép miatt újból; tudod szerkeszteni is a hozzászólásodat. A maximálisan beszúrható képméret pedig 320x240! ani_wink.gif
Jester
Ezt nem igazán értem... Nekem is 6600GT-m van, de nálam jó. És nálad is azt írta ki, hogy a 2.0 van. blink.gif
Neohacker
Hát éppen ezért nem értem én sem bulb.gif question.gif

Az Omegát kipróbálom de szerintem ez nem oldja meg exclamat.gif
Neohacker
Hát az Omega sem hozott sok sikert exclamat.gif

Van még ötelt question.gif
Utonium
Lehet hogy a progival van baj. Nézd csak mit találtam! arrow.gif The Chronicles of Riddick NVIDIA OPENGL FIX bulb.gif

Remélem ez nem warezoldal. Ha mégis, akkor szóljatok rám!

De, ez warez oldal, amire most, így háromnegyed év távlatából hívták fel a figyelmem. Azért a nagy betűkkel kiírt címe talán sejtetni engedhette volna, na mindegy. A linket kiszedtem.
Neohacker
Júúúúj mekkora isten vagy Utonium worship.gif worship.gif worship.gif thumbsup.gif

Megy és nagyon király exclamat.gif
nascar
Elakadtam! Lementem a bányába, kihoztam a cuccot a mérgező gázos kamrából, találkoztam Jagger Valance-val, na és utána hová menjek? Most ott vagyok, ahol a konténereket pakolja egy gép, a páncélba öltözött katona meg jön.
Na most hogyan tovább? Teljesen vissza kéne menni? blink.gif
Prüntyölet
Sziasztok!

Igaz, elég későn, de elkezdtem a játékot.
Szépen feltelepítettem, minden ment.
A dolog szépséghibája, hogy mikor mászkálok semmi gond, viszont amikor az ellenség elkezd lőni teljesen akadozik a játék. Ezt így nem tudom lejátszani, mert mire fordulnék, lelőnek.
Ati 9600 Pro 256 Mb 768Mb RAM 2.6-os proci, naprakészre frissítve a gép.
Ezalatt bőven elkell, hogy fusson.

Nagyon kérlek, segítsetek, mert végig szeretném vinni!
Jester
Grafikát próbáld meg lejjebb venni, esetleg driverfrissítés.
Prüntyölet
Grafikát lejjebb vettem, drivert frissítettem, de semmi változás, uyganúgy akad, mikor harcolok.
Más ötlet?
Kakadu87
Szasztok. Nekem sem megy az Open GL miatt a játék. Tudtok segíteni?
Shark14
Hello! Leszedtem a The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay nevű játékot!!! És azt írja, hogy a játékhoz 1.3 OpenGL kell arrow.gif Hogy tudom megnézni hogy milyen van és hogy tudok jobbat felrakni?

A videó kártyám pedig ez Nvidia Geforce 7600 GS.

Légy szíves segítsetek!!!

>>LINK<<

Akinek OpenGl hibát ír ki az szedje le és jó lesz!!!

Valaki tud hozzá honosítást???

Remélem, hogy a polcról szedted le a játékot, ugyanis itt nincs warez! Másrészt légy szíves írj rendesebben, és legközelebb használd a "Szerkeszt" gombot. Üdv.:Gereby
kori
Itt . A leszedtem helyett inkább megvettem helyesebb ezen a fórumon. ani_wink.gif
bukeszke
Sziasztok! Ugyan ez a problémám mint szerintem mindenkinek ^^ Hogy OpenGL-el van gond ugyanígy nekem is kiírja hogy 1.3 vagy nagyobb verzió kell... De sehol nem találtam sad.gif Valaki ezen a héten xD Ne 1 év múlva légy szíves biggrin.gif De tudna adni nekem 1 linket hogy megoldjam? Vagy adjatok MSN-t és akkor Teamviewerrel megoldjuk. Előre is Köszi!
bukeszke
Megint én vagyok! Megoldottam, már csak annyit kérek, hogy valaki megtudná mondani honnan tudnám ingyenesen megszerezni az OpenGL-t? Elvileg van^^ de csak 1.1 azt hiszem hogyan kell updateolni? Valaki segítsen! Légy szíves!
Spányik Balázs
A grafikus kártyád driverében van benne.
bukeszke
Igen, én nem értek annyira a számítógéphez^^biggrin.gif:D Kitudnád fejezni bővebben?biggrin.gif
bukeszke
Légy szíves =( Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal. Nagyon bejön =(
KGigi
Az OpenGL a videokártya illesztőprogramjának része. Nem kell külön feltelepíteni.
Pjotr
Valószínűleg annyi lesz a probléma megoldása, hogy nem a Windows XP által automatikusan telepített videokártyadrivert kell használni, hanem a megfelelő NV / ATI illesztőt.

A Windows XP már tud telepíteni a régebbi szériákhoz drivert, csak azok eléggé meg vannak nyirbálva, Geforce 2 esetében is például fenn áll ez a OpenGL-es gond.
bukeszke
Oké ez eddig rendben van de, hogy tudom minimum 1.3-as verzióra updateolni??
Spányik Balázs
Sehogy, mivel az OpenGL a videokártya illesztőprogramjának része. Tehát ha felraktad a legfrissebbet (legfrissebb illesztőprogramot a videokártyádhoz), és még mindig nem jó, akkor sajnos így jártál.
bukeszke
De ez nem a legfrisebb ez csak 1.1-es valahogy segítsetek már hogy beszerezzek minimum 1.3-asat légy szíves!
Pjotr
Gyanítom, hogy fogalmad sincs, mi a driver, és mi az OpenGL.

Ha nem derült volna ki, nem vagyunk mágusok, hogy megmondjuk, mi van a gépeden, gépedben. Amíg nem mondod el, milyen operációs rendszered van, milyen hardverrel, addig csak vicceket mesélhetünk egymásnak, segíteni nem tudunk.
Spányik Balázs
facepalm.gif
bukeszke
Oké bocsi igazatok van, tudom én vagyok a láma... De én nem vagyok ilyen jó a számítástechnikában...Ha esetleg megmondanátok mivel tudnám megnézni? sad.gif Azért köszi az eddigi segítségeteket...
Spányik Balázs
Ehm, kezdjük ott, hogy melyik Windows van a gépeden? Ha nem tudod fejből, akkor Start menü --> Vezérlőpult és itt keress olyasmit, hogy Rendszer.
bukeszke
XP
Spányik Balázs
Jobb gomb az asztalon, Tulajdonságok, utolsó fül, mit ír ki a monitor alatt?
bukeszke
Beállítások------>1.Képernyő: Plug and Play monitor - RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation)

Spányik Balázs
Nagyszerű. Akkor neked ATI (AMD) Radeon 9600 Pro kártyád van, és a Windows beépített driverével működik éppen, amiben nincs 3D-gyorsítás, és csak alap OpenGL van.

Tekintve, hogy ez egy 2003-as kártya, nem fog a nyakadba ugrani az AMD a legfrissebb driverrel, de majd a hardveres fiúk megmondják, hogy honnan, milyen drivert tölts le hozzá.
Pjotr
Catalyst Software Suite - 10.2

A Catalyst Control Centert nem kell feltelepíteni, csak a drivert!
Spányik Balázs
Egyébként hol látszik, hogy melyik Catalyst mit támogat? Éjjel próbáltam keresni, de nem találtam.
Pjotr
2 féle van: a legacy meg a sima. smile.gif De egyébként az AMD oldalán egyből szembe jön egy szelektor, ott kell kikeresni a kártyát, egyből megtalálja mindenki a magának valót.
bukeszke
Kész
Spányik Balázs
IDÉZET(Pjotr @ 2010. november 6. 8:45) *
az AMD oldalán egyből szembe jön egy szelektor

Hát ezek hülyék. Pont ezt kerestem, de a főoldalon nem jártam, mert egyből a letöltéseknél landoltam, meg a game.amd.com-on. Ott meg semmi ilyesmi nincs.

Pjotr
Így igaz, nem normálisak. Pár hete az amd.com nem is működött több napig. A game.amd.com a gémereknek való (inkább hagyjuk kategória). Amelyik még hasznos, az a support.amd.com.
bukeszke
Most mit csináljak?biggrin.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(bukeszke @ 2010. november 6. 10:33) *
Most mit csináljak?biggrin.gif

Szerintem menjél ki a lakásból, nagyon szép idő van, ahhoz képest, hogy novembert mutat a naptár.

Közben áruld már el, hogy hány éves vagy és milyen nemű? Nem ismerkedni akarok, csak belőni, hogy [k/m]ivel is állunk szemben? smile.gif
bukeszke
13 biggrin.gif és fiú.. Szal ezért nem értek annyira hozzá^^ biggrin.gif
bukeszke
Következő probléma: Elindítom és fekete az egész menü nem látok semmitxD
Spányik Balázs
Szerintem ennyi.
bukeszke
Ezt hogy érted?
Pjotr
Szóval, az lenne a lényeg, hogy megkeresed azt az osztálytársad, akihez nem szól senki, szemüveges-pattanásos, és megkéred, telepítse újra a gépedet, de ügyesen ám!
Fujitsu
rotflmao.gif
Lesznek itt még gondok, úgy érzem. smile.gif
bukeszke
Oké, következő probléma: Olyan nincs ...
bukeszke
Am nem tudom, hogy most mért bunkózol...
Spányik Balázs
Nem bunkózik, a számítógéphez értők általában ilyen egyedülálló, kiközösített, szemüveges fickók szoktak lenni.

A lényeg, ahogy az "ennyi"-vel már próbáltam utalni a dologra, hogy valami baj van a gépeddel, amit nem tudunk további szócsépléssel megoldani. Nem fogsz tudni játszani ezzel a játékkal. Pont. Ennyi. Vége.

Szükséged lesz valakire, aki ért hozzá, esetleg újratelepíti az XP-t rajta stb. stb. stb. A mi lehetőségeink ezzel kimerültek.
bukeszke
Csáó! Megint én vagyok biggrin.gif Bocsi hogy megint ezzel nyaggatlak titeket de nem tudnátok adni még 1 olyan linket mint az előbb?(ez már másik gép)

NVIDIA GeForce 6600 GT és XP-m van

Előre is köszi!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.