Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: South Park Studio
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Gigah3rtz
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy aki szeretné elkészíti magát, mint Sp-s figura laughing.gif biggrin.gif Majd én is berakom magam, csak türelem! smile.gif
Az oldal linkje : SP-Studio
Gigah3rtz
Itt vagyok laughing.gif biggrin.gif

http://users.atw.hu/kingtm/images/GHz/GHz.JPG

[Valamiért nem lehet képet berakni(user posted image)]
apacs
Én is csináltam magamról, de sehogy sem sikerül magamhoz hasonlót biggrin.gif laughing.gif

Íme a kép linkje: http://kingtm.atw.hu/images/sp.JPG
Gigah3rtz
Rockrer laughing.gif biggrin.gif smile.gif ani_wink.gif tongue.gif Igen szívesen várok ám több képet is laughing.gif laughing.gif Kíváncsi vagyok, milyen kreatívak vagytok [jah és a kép feltöltésében apacs sponzorált laughing.gif ]
apacs
Erre csak ennyit mondok : biggrin.gif cool.gif laughing.gif biggrin.gif tongue.gif smile.gif

Máskor is feltöltök szívesen. ani_wink.gif
Jester
Valahogy nem lehet a gépre lementeni amit elkészítettem?
Utonium
Nagyon jó! biggrin.gif

Én is készítettem egy képet magamról:
IPB kép
Gigah3rtz
PrintScreen laughing.gif biggrin.gif Új bitkép>Majd kivágod a lényeget> másolás>és egy Új bitképbe beilleszted!
apacs
@Utonium: :blink: biggrin.gif Nagyon tetszik. tongue.gif biggrin.gif
Gigah3rtz
biggrin.gif laughing.gif Grat Utonium biggrin.gif Hogy raktad be a képet nekem : "user posted image"

Valószínűleg nem jó a linked. Nézd át, javítsd ki. Üdv: IPB kép
Maverick
IDÉZET(apacs @ 2005. May 04., Wed 18:47)
Máskor is feltöltök szívesen. ani_wink.gif

OFF

Esetleg VitaMax, vagy DJuice-kártyát is?... roll.gif ani_wink.gif laughing.gif biggrin.gif

ON
apacs
OFF

Hát nem nagyon ani_wink.gif laughing.gif tongue.gif

ON
cereal180
Milyen progi kell ehhez a *.swf-hez, hogy meg lehessen nyitni? Mert vagyok olyan pancser, hogy eddig nem tudtam megnyitni annoyed.gif
Utonium
A böngésződ kell hozzá. (Logikus, hiszen a neten is azzal nézted meg.)
cereal180
Na, kész is van. Kicsit már előrevetíti, hogy mi lesz majd nyáron:

IPB kép

A hajam majdnem stimmel is a képen lévővel biggrin.gif

Szerk:
Mivel nem lehet normálisan képet berakni, ezért beszúrom ide a kép elérési útvonalát; hogyha esetleg valamelyik modi megtudná oldani, hogy bent legyen, azt megköszönném.:

http://img.tar.hu/cereal180/size2/12163677...8aaab56ad5e0b36

IPB kép
benkovics
Én is csináltam egyet!
IPB kép

Tegnap bulizós napom volt! Ma reggel valahogy így néztem ki a munkahelyemen! blink.gif blush.gif
Utonium
Mindenkit megnyugtatok, hogy rendesen be lehet szúrni képet a hozzászólásba, ugyanúgy, mint eddig. Vagy az elérési útvonalaitok nem megfelelőek, vagy olyan tárhelyen van a kép, amire nem lehet közvetlenül linkelni. Előfordulhat az is, hogy ha túlméretes, akkor a motor nem engedi betenni (bár nem tudok róla, hogy ilyen opciót bekapcsoltak-e). Valószínű, hogy inkább az előző két lehetőség valamelyike áll fenn.
cereal180
"Dinamikus oldalak nem használhatók képként" - Ezt írja ki. Az ATW-s tárhelyem eddig tökéletesen jó volt arra, hogy onnan linkeljek be. Megpróbáltam a tar-os tárhelyemről is belinkelni, de onnan is ugyanez volt.

OFF:
5 perce még tudtam szerkeszteni a hozzászólásaimat. Most nincs ott a gomb.

Szerk.:
Közben észrevettem, hogy csak az utolsót lehet szerkeszteni. Tudom, hogy nem kívánság műsor, de nem lehetne, hogy mindegyiket lehessen szerkeszteni?

IPB kép
benkovics
IDÉZET(cereal180 @ 2005. May 05., Thu 0:40)
"Dinamikus oldalak nem használhatók képként" - Ezt írja ki. Az ATW-s tárhelyem....

Én most tettem fel az atw-ről a képet! És jó! Valamit elírhatsz!
cereal180
Huh, na végre sikerült. Megnéztem, hogy Te hogy raktad be és láttam, hogy ki van törölve egy csomó minden (mindenféle krix-krax), azokat én is kitöröltem, így már megy roll.gif
Adani
Megnéztem, de mivel rapper figurát nem tudtam gyártani benne, ezért hanyagoltam.
Maverick
IDÉZET(cereal180 @ 2005. May 05., Thu 0:19)
Mivel nem lehet normálisan képet berakni, ezért beszúrom ide a kép elérési útvonalát; hogyha esetleg valamelyik modi megtudná oldani, hogy bent legyen, azt megköszönném.:

Elintézve! ani_wink.gif biggrin.gif

Az volt a gond, hogy a kép címének ezt adtad meg: http://www.corleani.atw.hu/en1.jpg,
az ATW esetén pedig az ilyesmi csak úgy működik, hogy users.atw.hu/felhasznalonev/stb.. IPB kép ani_wink.gif
Gigah3rtz
EZ szerintem rapper tongue.gif huh.gif biggrin.gif laughing.gif cool.gif smile.gif blink.gif unsure.gif
Maverick
@Cereal

A másodiknál pedig az volt a probléma, hogy a .png-kiterjesztés után még egy csomó
felesleges karakter volt: 1115245718&deeb46a980cd95d308aaab56ad5e0b36

Ha csak ezt írod be az [IMG][/IMG]-tagek közé, hogy:http://img.tar.hu/cereal180/size2/12163677.png , akkor már jó!

IPB kép

Ezt is kijavítottam, most már szépen látszik... ani_wink.gif smile.gif
Gigah3rtz
Nagyon szép kép csak kár hogy nem engedi a szolgáltató megnézetni mert fél hogy a képet 18 éven aluliak is nézik laughing.gif
Greene
Én nem vagyok olyan nagy szám, szóval nem tudom magam összerakni ezzel a flash-el, de azért egy nagyon jófej PCW-s embert megcsináltam. Kíváncsi vagyok felismeritek-e, illetve ő felismeri-e magát smile.gif

IPB kép
cereal180
Rendes tőled, hogy ilyen figyelmes vagy Maverick, de már sikerült megoldanom a problémát, csak mivel a 320X320-as méret túl nagy volt, Utonium átrakta linkbe. Mostmár 240X240-ben van bent, csak még szerintem Uti nem nézte meg PÜ-t amiben válaszoltam neki és még nem rakta vissza.

Most berakom még1X, a véglegeset:

IPB kép

Az előző oldali törölhető
Maverick
IDÉZET(cereal180 @ 2005. May 05., Thu 17:23)
Mostmár 240X240-ben van bent, csak még szerintem Uti nem nézte meg PÜ-t amiben válaszoltam neki és még nem rakta vissza.

Már ismét kép! ani_wink.gif smile.gif

@Pajti

Találgathatok?.. Netán Rambo?... ani_wink.gif biggrin.gif
Priby
IDÉZET(Maverick @ 2005. May 05., Thu 18:22)
Találgathatok?.. Netán Rambo?... ani_wink.gif  biggrin.gif

Kíváncsi vagyok, mit fog szólni magához! biggrin.gif biggrin.gif
Gigah3rtz
Gratula Green biggrin.gif ani_wink.gif tongue.gif blink.gif
benkovics
Jajj! Rambo az! Ha-ha!
Adani
@GHz

Egész jó lett!
Szanya
Nyáron a munkahelyemen (Agárd) megkértem egy túristát, hogy fényképezzen le:
IPB kép
(Sajna a gép elég alacsony felbontású.) laughing.gif

Utonium és Rambo nagyon eltalált.
Többieket nem tudom viszonyítani.
Gigah3rtz
laughing.gif Nagyon jó ani_wink.gif jah és Rambo+Utoniumról egyet értek biggrin.gif
Cheater
Na én is kreáltam magamról egy képecskét.

IPB kép

@Greene: Jó lett a Rambos kép biggrin.gif
Pjotr
South Park - Keménysrác cool.gif
Sanzi
Nagyon jó ez az oldal! laughing.gif Röhögtem most egy kicsit rajta, és ami legközelebb áll hozzám, azt meg is csináltam. Íme:
IPB kép.
Piegier
Naon cool! Ez lennék én?! blink.gif
IPB kép
marthazoli
Ez a csúnya ember meg én vagyok:

IPB kép
bododdd
Hol lehet ezt elmenteni? sad.gif
Sanzi
Sehol. A billentyűzeten megkeresed a Print Screen billenytűt, megnyomod, majd Paintba beilleszted a képet, és ízlés szerint kivágod.
Frikker Dániel
Ez volnék én biggrin.gif :

IPB kép

zsoltchelsea
Nem rossz!
kriki
Valaki mondja meg hol lehet ilyen képet csinálni mert nagyon Nem tudom a weblap cimet.pls helpeljetek. weep.gif
Garono
Klikk!
kriki
kösz nagyon kösz. bulb.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.