Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Vezeték nélküli billentyűzet - Nem működő betűk
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Beviteli eszközök
takacsp71
Áprilisban vettünk egy Trust 3010A Wireless Deskset bilentyűzetet egérrel. Tök jó - volt. Néhány napja nem érzékel néhány betűt (v,s.é.r.o.ö.stb...). Próbáltam rákeresni a cégre, de nem találtam magyar címet, csak külföldit. Kíváncsi lennék, hogy egyátalán mitől lehet ez a gond, de ha valaki tudja a Trust cég magyar elérhetőségét azt is megköszönném.
eremit
Nekem is volt gondom a jobb oldali CTRL gombbal. Én lepattintottam a tetejét, kiszedtem a gumit a belsejéből (nem biztos, hogy gumiból van), és kitisztítottam (találtam benne sok érdekeset: kenyérmorzsát, hajszálat, stb). Azóta jó.
arpsoft
Ha garanciális, akkor boltba vissza, de előtte nézzed meg, hogy nincsenek-e ital és eledel nyomok rajta. Ezeket valahogy nem csípik ezek az átkozottak.

Ha nem garos, akkor csavarozzad szét, vegyed ki a belét egészen az érintkező fóliáig. Ahogy eremit is mondta, lesz benne sok érdekes.

Langyos szappanos vízzel mossál le mindent, amit moshatónak tartasz, aztán szárítsad meg. Hajszárító gyorsít a dolgon.

Aztán összerak, és vár a csodára. Ha nincs csoda, akkor vagy rosszul raktad össze, vagy selejtes. Ellenőrizd az összerakást, ha mégsem menne, akkor kuka.
takacsp71
Bocsi nem írtam. Szétszedtem, megpucoltam, öszeraktam, nem működik.
arpsoft
Másik billentyűvel megy a gép rendesen ?
ProFiler
Élég gyér minőségűek a Trust beviteli eszközei. Ilyesmi sűrűn előfordul. Itt csak a cserecgarancia segítene, de ha már lejárt, akkor inkább nem erőltetném.

Azt még megpróbálhatod, hogy a szoftverét eltávolítod és úgy próbálod használni. Elemet cseréltél benne? A vevő és a billentyűzet között nincs akadály? Nem túl nagy a távolság?

Ciao.
takacsp71
Másik billenyűzet van a gépen, azzal tökéletes.
Kb. 30 cm-re volt a vevőtől.
Cseréltem elemet is.
Garanciával csak annyi bajom van, hogy nem találom a blokkot.
ProFiler
Még az is baj a garanciával, hogy már szétszedted.

Ciao.
arpsoft
Azt szerintem nem veszik észre. Nem kell elmondani.
takacsp71
Nem áll szándékomba.
M.Tomi
Sziasztok!
Nekem egy A4 Tech-es rádios billentyűzetem van amivel olyan problémám van hogy van amikor hiába nyomkodom a bilentyűzet gombjait akkor nem reagál semmit. Mi lehet a gond HELP PLEASE!!!!!!!!
ProFiler
Nem merült le az elem? Reset volt?

Ciao.
M.Tomi
Az elem nem merült le mindig ellenőriztem volt reset is. Van hozzá 1 egér is ami szintén ilyen rádios és ha mellete van akkor jelentkezik ez a probléma mert ha felteszem az asztalra a bill. tartóról akkor megy normálisan (legalábbis eddig ment).
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.