Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: HD Audio probléma
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Multimédia
Bluestones
Hello
A következő problémával szembesültem a minap. Adott egy Gigabyte-s alaplap mégpedig egy Ga-P35C-DS3R. Ezen egy Realtek ALC889a típusú chip tengődik. Windows XPSP2 került telepítésre a gépre angol verzió. A jelenség a következő. A 4 csatornás hangfal szet szépen Működik vele, a kimenet tehát rendben.
A bemenetek esetében azonban még a hangerőszabályzók sem aktívak annak ellenére, hogy a Reltek audio managere felismeri, hogy a csatlakozókra berendezések lettek kötve. Ja a legfrissebb driverek lettek a Realtektől is leszedve.
Tanácstalan vagyok. no.gif
Valaki ?
Bluestones
Nos úgy néz ki megoldódott. Miután görcsöltem rajta nem is keveset kiderült, hogy a hang kártya csatlakózói szabadon konfigolhatók, hogy éppen mik legyenek. A lejátszási hangerő szabályzók mindegyikét engedélyezve (lett vagy 15)megjelent a bemenetnek használt csatlakozó szabályzója is. A kimeneti oldalon állítod a bemenet hangerejét :-)

Bluestones
Lasi
Helló. Ha valaki tud kérem segítsen. Fölraktam a windows 7 beta build 7057-et de nincs hang. Hangkártya soundmax integrated digital audio. Elvileg minden rendben van az eszközkezelőben nincs sárga filkiáltójel no.gif se kérdőjel.Tehát úgy tűnik minden ok, de mégsincs hang. Ha átkapcsolok vistára ott van hang. Kérnék segítséget. Köszi. Laci.
KGigi
Valószínűleg nem jó még a driver. Türelem.
Lasi
Helló. Köszi várok türelemmel. Üdv. Lasi. mad.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.