Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Macromedia Fireworks
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Multimédia > Grafikai programok
Frank
Helló!

Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm. mad.gif Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy később szerkeszthető maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... annoyed.gif szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! weep.gif
benkovics
Amikor be akarod zárni sem kérdez rá, hogy mented-e? Mert akkor egy javítótelepítést is megpróbálhatnál.....
tzoli
IDÉZET(Frank @ 2005. Jun 26., Sun 19:26)
Helló!

Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm. mad.gif Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy később szerkeszthető maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... annoyed.gif szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! weep.gif

Azért, mert png-be exportálod. Ne exportáld, hanem mentsd: save as...
Frank
IDÉZET(benkovics @ 2005. Jun 26., Sun 23:05)
Amikor be akarod zárni sem kérdez rá, hogy mented-e? Mert akkor egy javítótelepítést is megpróbálhatnál.....

Már kétszer leszedtem és újra telepítettem , a második alkalommal egy mentést engedélyezett aztán megint semmi.Ennél rosszabb, hogy még csak kinyitni sem engedi mostmár a png fájlt.

IDÉZET(tzoli @ 2005. Jun 27., Mon 8:43)
IDÉZET(Frank @ 2005. Jun 26., Sun 19:26)
Helló!

Segítsen valaki mert meghülyült a fireworks-öm.  mad.gif Mindent tudok vele csinálni csak éppen a fájlt nem tudom elmenteni, hogy később szerkeszthető maradjon. Ha exportálom a képet azt gond nélkül megcsinálja akár jpg,bmp,gif,tiff ,png... annoyed.gif  szóval bármit de a saját png fájlt nem hajlandó menteni a dög. Mindent mindig újra kell rajzolnom és ez bizony fárasztó! weep.gif

Azért, mert png-be exportálod. Ne exportáld, hanem mentsd: save as...

Hi! Nem exportálom hanem menteni próbálom save or save as.. Ha exportálok akkor egy képként szeretném viszontlátni, jpg, gif,...stb az működik is.
tzoli
Nem arról van szó, hogy csak egy kipróbálható verzió? roll.gif
Frank
Nem mutatott ilyen jeleket, a suliban kaptam és eddig kiválóan működött. Olyan mintha azóta nem működne mióta beimportáltam egy wordart szöveget.
tzoli
A suliban kaptad? blink.gif Ezt nem értem.
Frank
2FF iskola. Nézd meg a honlapjukat, bár ettől én nem leszek okosabb!! weep.gif
ocsi
[OFF]Szerintem illene átírni a topic címét Macromédia arrow.gif Macromedia -ra...[ON]

A kérdésem: Hogy tudok Fireworks-ben egy megnyitott kép egy színét kijelölni (konkrétan a hátteret) és azt átlátszóvá tenni??? ( ezt utána -gif ként akarom elmenteni weblaphoz...)
tzoli
Az Optimize résznél van egy olyan, hogy Add color to transparency. Fontos még, hogy a No transparency -t felette állítsd át, illetve sokszor csak a Preview -ban látszódik a módosítás.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.