Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Warez P2P
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Fájlcserélők
Kovács Gyula (MiniDisc)
Kerestem egy programot. Nem a KaZaA-t, meg ehhez hasonlót, de ráakadtam a működőképes utódjára. Ugyanúgy néz ki (kicsit szebb talán) az elve is ugyanaz, a letöltések gyorsak, ingyenes, skinezhető, és honosítható. A program neve nemes egyszerűséggel az, amit ezen a fórumon tilos. biggrin.gif
google
Ha jól értem, akkor w-vel kezdődik? ani_wink.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Igen. És arezra végződik. biggrin.gif De elvileg "hivatalos" a program. roll.gif

Itt a linkje.
Utonium
Hogy érted hogy hivatalos? Egyébként ezzel a névvel szerintem nem sokáig fog "életben maradni", mert a kiadók valószínűleg hamar rászállnak majd.

Én pedig átneveztem a topikot, hogy benne legyen a címben a program "becses" neve.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Úgy értem, hogy ugyanolyan, mint a BitTorrent, vagy mint a fizetős KaZaA! Tehát egy P2P fájlmegosztó szoftver. Aminek az érdekessége csupán annyi jelen helyzetben, hogy a megszünt KaZaA Lite-al teljesen megegyezően egyforma! Ugyanúgy néz ki, ugyanúgy működik, stb. A névválasztás kicsit bugyuta, de ez van. biggrin.gif
Adani
Nem tudnak a kiadók rászállni, ha a KaZaAra, DC-re és a Torrentre sem tudtak. Egyébként sem lehetne egy valamit megbüntetni mert rosszra is lehet használni, csak azt akiről bebizonyítják, hogy rosszra használta. Egy klasszikus vicc jut eszembe erről:

Férj elmegy horgászni az asszonnyal, megérkeznek a tóhoz vízre teszik a csónakot, a férj elmegy üdvözölni a haverokat, addig az asszony a csónakkal bemegy napozni a tóra. Elkapja a halőr:
-Megbüntetem engedély nélküli horgászatért.
-De hát én nem is horgásztam!
Mire a halőr a horgászbotra mutat:
-De a felszerelés ott van magánál!
-Jó, de akkor én is feljelentem nemi erőszakért
-De hát én hozzá se nyúltam magához!
-Igen, de a felszerelés ottvan magánál!
Utonium
Jó, de ennek a programnak már a nevében is benne van a warez szó. A kiadók ügyvédei pedig ha nagyon akarják akkor miszlikre szedik őket. Náluk a pénz, ők diktálnak.
nascar
Feltettem, majd le is szedtem exclamat.gif mad.gif
Tele van pakolva New.net (NewDotNet) spyware-rel, az MS AntiSpyware, és a PestPatrol is kiabált miatta, és le is kapta a gépről.exclamat.gif

Eddig a Kazaa Lite volt a legkevésbé gyanús, ezért ezt használtam. Az előbb olvastam, hogy vége. bulb.gif question.gif exclamat.gif A lányom gépét most raktam újra, lehet, hogy ezért nem tud a "connecting" létrejönni? Tud valaki valami trükköt, hogy lehetne mégis kapcsolódni?
Kovács Gyula (MiniDisc)
Sehogy. A KaZaA fizetős lett. Ebből meg utólag le lehet szedni szépen a kártevőket, és megy szépen. Nekem már "tiszta" a program. És már magyar is! biggrin.gif teljesen olyan, mint a régi KaZaA. Illetve jobb annál. Biztosabban kapcsolódik, jobb a letöltőmotorja, több helyről képes összeszednmi az infót. Mint a BitTorrent. Nem ál egy helyben órákig a letöltés.
Bencce
A DC++-ért nem kiabál egyik progi sem....

ADANI: igazából a dc-t meg ezeket nehéz úgy használni, hogy legálisan. Azért ne mond, hogy nem töltöttél le egy zeneszámot vagy valamit... Akinek fent van a gépén, az használja is arra, amire nem lehet. "Most kit zavar egy zeneszám" meg ha "én letöltöm abból nem lesz semmi" stb. És ez így is marad amíg nem fog társadalmi normákba ütöközni...
nascar
@ Minidisc

Ha elmondanád a pontos lépéseket, hogy hogyan kell megtisztítani, és lemagyarítani, nagyon hálás lennék! smile.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Feltelepítettem a programot, utána csökkentett módban lefuttatam az Ad-Aware-t, majd a Microsoft AntiSpyware-jét.

Honosítás: A Lang mappában van egy csomó .txt fájl. Abból egyet kiválasztasz - amelyik nyelven értesz - csinálsz egy másolatot, átnevezve pl. magyar.txt-re, és lefordítod a benne lévő szavakat. Én elkezdtem csinálni, 50%-osan kész is. Egy dologra kell figyelni: A program nem fogadja el az ékezeteket, tehát ékezet nélkül kell írni ... annoyed.gif
nascar
Köszönet!! tongue.gif tongue.gif

Később: Telepítésnél ki lehet választani, hogy mi települjön! New.net elől pipa kivéve, és nem települ! Ez így nagyon OK.! ani_wink.gif
Az Ad-Aware, PestPatrol, MS Antispyware sem talál semmit! tongue.gif
nascar
Akit esetleg érdekel, elkészültem a teljes magyarítással! exclamat.gif tongue.gif
A fájl "magyar.txt" névre hallgat, csak be kell másolni a a Warez Lang könyvtárába, majd elindítva a Warezt, a Main menüben a Preferences-re kattintva megjelenik egy ablak, és ott ki kell választani a "magyar"-t, majd egy Apply, és kész exclamat.gif
A program sajnos nem veszi az ékezetes betüket, de sebaj! ani_wink.gif
Ha valahol nagyon magyartalan lennék, vagy hibát észleltek, szóljatok bátran!
>>Warez magyar nyelvi fájl<<
Fájl letöltése FireFox-val: A linken Alt+egér bal klikk
Fájl letöltése Explorer-vel: A linken jobb egér klikk, majd cél mentése
Aki akarja használja egészséggel!
Adani
@Bencce

Azért lehet. Van pl: Starcraftos Dc Hub is, ahol nincs min. megosztás, tehát, akár elég, ha csak a replayeket osztod meg, vagy a nyerő stratégiákat biggrin.gif Sőt ha te nem osztasz meg semmi jogvédett dolgot, és csak filmet és zenét töltesz le akkor is legálisan használod.
Greene
Nekem az ilyen KazaA és Winmx típusú cserélgetőkkel az a bajom, hogy egy csomó hamis dolog van fent, aminek csak a neve az ami, de a tartalma egészen más roll.gif . Az adware-ek már más tészták. Ha már mindenképp KazaA stílusú progi kell akkor e-donkey, az is csak végső esetben hmm.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
Ez nem KaZaA, hanem csak úgy néz ki, kinézetileg. Egyébként - egyelőre legalábbis - az jön le, amit a fájlnév takar. Eddig 56 letöltésből 56 stimmelt. ani_wink.gif
Vérpatkány
Sajnos nálam nem akar csatlakozni sad.gif

Connecting... felirat megy már mióta, de nem connectingol.

Hogyan oldgatom meg ezt a problémát?
Adani
@Greene

Ezért kell Torrentet vagy DC-t használni. Ott szigorúan nézik az ilyet, és azonnal kivágják azt, aki fake dolgot pakol fel.
Greene
@Adani: Tudom, én Bittorrentet használok, és DC++-t is használtam egy ideig. ani_wink.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Vérpatkány @ 2005. Jun 29., Wed 10:54)
Sajnos nálam nem akar csatlakozni sad.gif

Connecting... felirat megy már mióta, de nem connectingol.

Hogyan oldgatom meg ezt a problémát?

Ha a letöltendő fájlnévnél van írva, akkor az azt jelent, hogy a megosztó kilépett. Akkor várni kell. Illetve jelenleg egy olyan ember sincs, akinél ez a fájl elérhető lenne.

Adani, Greene: A BitTrorrent jó lenne, ha nem lenne veszett lassú még 1 órás töltési idő után is.
Adani
Melyik trackeren próbálkozol. A magyaron tökéletesen jön minden sok Seeder van, és villámgyorsan töltődnek a cuccok.
Kovács Gyula (MiniDisc)
Nem tudom hol próbálkoztam, de biztosan nem magyar volt...
Greene
Én nagyon keveset használom, legutóbb a Dream Theater - Octavarium-ot töltöttem le, de kitűnően jött lefelé. Sokkal gyorsabb ez a fajta P2P, mint pl. egy DC...

Sőt amíg megvolt a másfél megabites netem, addig egész DVD-ket szedtem le. A mi lassan jött az is lent volt egy nap alatt...

Hátránya viszont a BitTorrent-nek, hogy kevés jó cucc van fent...
Adani
Van azért elég sok, de főleg olyanok, amik nemrég jleentek meg, újdonságok. Ezeket jobb Torrenten leszedni, ritkaságokra megott a DC.
nascar
Nem próbálta senki a magyarításomat? blink.gif blink.gif
Nem leszünk így jóban exclamat.gif twisted.gif twisted.gif
igike251
Hi nascar!

Én kipróbáltam a magyarosítást. És frankón működik.
Köszi thumbsup.gif
Kpierre
Kösz Nascar nagyon jó a magyarításod clap.gif clap.gif
Molt@m
Én letöltöttem a Warez nevű progit és rögtön ez az ablak jött fel: KLIKK Nem semmi!
nascar
A Norton néha olyan, mint a Panda! Tévesen riaszt(hat)! ani_wink.gif
Molt@m
Tehát lehet hogy ártalmatlan? Megnyissam?
Crocket
@nascar!
Kösz a magyarosítást, király ötlet volt! worship.gif
Ruzsa Dániel
Idáig BCDC++ használtam, rászánom magam, hogy kipróbálom ezt! De ez jobb mint a BCDC++ (ha igen akkor miért?), ha ésszel telepítem nem lesz vírus/spyware? Nincs valami hivatalos, oldala? blink.gif

Innen töltöttem le a warezp2p legfrissebb verzióját!
Ez akkor a hivatalos oldal? blink.gif
Crocket
Elvileg ez a hivatalos oldala, de ha telepíted, a saját oldalát adja be alapként, ahonnan letölltheted még egyszer smile.gif. Nekem fenn volt, semmi virus vagy spy, de az én hozzáférésemmel a DC++ jobban működik. Sok sikert! lol2.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.