Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Flash könyvek
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Webszerkesztés, programozás > Flash
web
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék a flashhez érteni, úgy, hogy tudjak valami animációt készíteni. Ehez keresek segítséget, hogy hogyan tudom megcsinálni és tanúlni, hogy mit hgyan kell.
Bencce
Vedd meg a"Flash MX a gyakorlatban" c. könyvet.... az alapok nagyon jól benne vannak, érthetően példákkal. Lehet, hogy ezt már nem lehet kapni, de van flash mx 2005 is 24 óra alatt vagy valami hasonló. Nem olcsó könyvek, de mégis ott van az asztalodon, és ha kell valami csakp lekapod.
Ha meg komolyan bele akarod magad ásni akkor a Flash biblia az alapkönyv!
ocsi
Két flash könyvem van. Az eggyik csak a "rajzolós" résszel foglalkozik, a másik főként akcióscriptekkel. De nem tárgalja ennyire részletekbe menően, és ez pont kimaradt, és ezért nem akarok még egy 8000 es könyvet venni!
Szóval a kérdés továbbra is: hogyan tudok Akcióscripttel movieclip et létrehozni, és annak on(release) {} parancsot adni??
google
IDÉZET(Bencce @ 2005. Jun 17., Fri 9:02)
Lehet, hogy ezt már nem lehet kapni, de van flash mx 2005 is 24 óra alatt vagy valami hasonló.

Tanuljuk meg a Flash MX használatát 24 óra alatt!

Egyébként nincs 8 ezer, "csak" 5500 Ft. exclamat.gif
benkovics
Én már meg is vettem! ani_wink.gif
Mezofi
Tanuljuk meg a Flash MX használatát 24 óra alatt!

Ezt a könyvet valahol elérhetem PDF formátumban a neten?
question.gif
Greene
"Nem hivatalosan" biztos eléred... roll.gif
Mezofi
Hát épp ezt szeretném!
Spányik Balázs
Hát ebben épp ennyit tudtunk segíteni. roll.gif
Mezofi
Megvettem a Flash 5 Bibiliát, csak az a gond vele, hogy sosem jutok a végére mert röpke 1500 oldal.
sad.gif
b1rd
IDÉZET(Mezofi @ 2005. augusztus 31. 8:53) *
Megvettem a Flash 5 Bibiliát, csak az a gond vele, hogy sosem jutok a végére mert röpke 1500 oldal.
sad.gif

türelem, flash-tudást terem... biggrin.gif
Mezofi
Én is azt használtam amikor kellett. És igazán hasznosnak tünt.
A két kötet 1500 oldal összesen.
biggrin.gif
enjoys1ng1ng
Macromedia Flash MX Bible

Szerzői jogi okok miatt a link törölve - kérlek hozz a Macromedia-tól írásos engedélyt! - Greene
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.