Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Melyik kormány jó mínőségű?
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Beviteli eszközök
Pocak
Azért nyitottam meg ilyen címmel, mert, úgy néz ki tönkrement a kormányom. sad.gif GENIUS SPEED WHEEL 3 VIBRATION. Megpróbállom leírni a hibát. Amikor kalibrálni akarom, akkor a jobboldalra nem mozdul ki teljesen a kormány és a hátramenet sem megy teljesen hátra. Ez persze kihat a játékokra is, mert nem tudok rendesen jobbra fordulni, illetve, amikor kell, akkor tolatni.

Elég bosszantó, mert csak három hónapos. Persze tudom, ami elromolhat az el is romlik.

Nem ez az első kormányom. Volt már kettő, nem emlékszem a nevükre, mert már régebben volt, és mindegyik hamar tönkrement.

Szóval szeretnék majd egy másikat venni, és ehhez a vásárláshoz kérek tapasztalatokat, hogy melyik kormánnyal volt a legkevesebb gond. Illetve kinek hány éves és milyen a kormánya, amivel nem volt gondja. Én a GENIUS SPEED WHEEL 3 VIBRATION-t nem ajánlom, senkinek. no.gif

Várom az ajánlattételeket. Valószínűleg nem csak nekem hasznos, hanem másoknak is.

kori
Ezen játék segédeszközöknél igaz az a mondás, hogy a minőség egyenes arányban van az árával. Olvastam mát tesztet a Logitech Momo Force kormányról ami a legjobbak között van és rosszat nem írtak erről. Igaz az ára is 30 ezer körül van. ani_wink.gif
Kiskalóz
MOMO kormányok tényleg jók, de van 1 tervezési hibájuk. Mégpedig hogy a pedálokban lévő potméter hamar tönkremegy. Ha azt kicseréled 1 minőségire akkor nagyon zsír cucc.
Pocak
Köszi a válaszokat.

Gondoltam nem lesz olcsó, ha újjat akarok venni. A Logitech G25 Racing Wheel-ről van valakinek valami tapasztalata? 64000 Ft-ot érdemes kifizetni érte? Vagy teljesítményben, tartósságban elég a Logitech Momo Force?

kori
Szerintem kiváló darab, de megkapod olcsóbban is Itt néhány bolt és adat. Ha választanom kellene a MOMO-t kérném, láttam egyet működés közben és, lenyűgözött. Persze, ha sok pénzed van lehet a drágábbat is.
Pocak
Kori köszönöm a választ.

Nincs sok pénzem. Pont azért kérem ki mások véleményét, mert nem akarok zsákbamacskát venni. Ha jól értem az eddigieket mindkettő kormány megbízható és mínőségi darabok. Csak a Logitech G25 Racing Wheel magasabb színvonalú, (bőrborítású kormány) mint a MOMO?

@Kori

Leírnád, hogy miben nyűgözött le a Momo? Köszi.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.