Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Internet Explorer problémák
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Böngészők
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
a_toth2
T. Fórum!
Az Internet Explorerben a biztonság fokozása érdekében az Eszközök / Internetbeállítások / Biztonság / Megbízható helyek / Helyek... alá veszem fel azokat az oldalakat, amiknek engedélyezek ActiveX, Javascript... funkciókat. Ez a lista már túl nagy ahhoz, hogy átlátható legyen. Hogyan lehet ehhez a listához hozzáférni, szerkeszteni, karbantartani (pl. névsorba rendezés, gyorskeresés)?
Hol tárolja a rendszer, lehet-e exportálni másik PC böngészőjébe?
Neohacker
Szerintem ez fölösleges ha SP2 fenn van ilyenre szerintem nincs szükség!

De ha nem így van akkor szóljatok!
chipmix
Nem tudom, lehet, hogy ez már tényleg felesleges, de nekem az volt a módszerem, hogy a bővítményeknél, ahhoz az oldalhoz engedélyezem a kívánt
bővítményeket, amelyiknél éppen hiányolja. Így nincs listám, nagyjából meg tudom, hogy melyik oldalam mit kíván meg, bár ebben is volt némi macera.
De most kipróbálom a Neohacker által csak az SP2-re hagyatkozási módot, mert nagyon örülnék, ha már nem kellene ennyire óvatoskodnom. :rolleyes:
Neohacker
Régebben én is próbáloztam ezzel, de mivel amúgy sem használom sűrűn az IE-t, ezért nem volt probléma, de a szülők csak az voltak hajlandók, ezért kellett játszani ezzel!

De most már nem hála istennek!

Légyszíves egy kicsit normálisabb formában írj! <PF>
mizsi
IDÉZET(Neohacker @ 2005. May 04., Wed 17:33)
Szerintem ez fölösleges ha SP2 fenn van ilyenre szerintem nincs szükség!

De ha nem így van akkor szóljatok!

Ugye ezt nem gondoltad komolyan? biggrin.gif
Lex
Sziasztok!
Kérdésem: Hogyan lehet megoldani, hogy IE-ben a Kedvencek, Keresés, Előzmények ablak ne az IE ablak bal, hanem a jobb oldalán legyen?
Kerestem a régi fórumban, de nem találtam ilyen témát.
benkovics
Szerintem ezt nem lehet megoldani! sad.gif
chipmix
Hátha zavar, a baloldali elhelyezés, akkor a Kedvenceket használd a felsősorban
lévő Kedvencek lenyitásával, akkor nem gátol semmiben.

Az Előzményeket tudod a címsor lenyításával használni.

A Keresés viszont marad a baloldalon, arra nem tudok más megoldást, illetve programok telepítésével lehet, akkor a 4. felsősort nyitod meg vele, de ez is elvesz a képernyőből és nagyon sok mindent hozzátelepít, amire lehet, hogy nincs is szükséged.

Ha így csinálod, akkor egy időre az eszköztáradat, szabd át, vedd ki a középső sorból az Előzményeket és a Kedvenceket is. Kétszer feleslegesen keresed, azután már megszokod az új helyen őket.
Lex
Korábban a felső sorból használtam, de most már az 1280-as felbontáson elég jól elfér a szélén, mert a weblapok keskenyebbek általában, így kevesebbet kell kóvályogni az egérrel. A Kedvencek "gyökere" nálam csak almappákat tartalmaz (kategóriák), így még le kell nyitni, hogy hozzáférjek a linkekhez. Furcsállom hogy nem lehet megoldani a mostani színes-szagos lebegő eszköztáras XP-vel! Na hátha mond valaki egy eldugott beállítást a TweakUI-ban vagy a registryben. :rolleyes:
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Firefoxban az elmentett jelszavaimat hol vannak? Mert vannak oldalak, ahol már el is felejtettem, hogy mi a jelszavam, és egy win-reinstall után ez nem valami kellemes, ezért szeretném elmenteni őket...Na de ne tudom, hogy hol találom őket...
eremit
Szerintem itt lehet:

D:\Dokumente und Einstellungen\*felhasználó*\Anwendungsdaten\Mozilla
Ajnász
c:\Documents and Settings\****\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*****\signons.txt
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Itt a fórumon is van sok animálós emotikon, de nekem a foxiban nem animálódnak. Mi ennek a baja? Esetleg kell hozzá egy extension?
eremit
Pontosan melyek nem mozognak? Nálam jól jelennek meg. Firefox 1.0.4 hun.
Athos
Nálam is rendben vannak. Ezek gif fájlok, elvileg semmi nem kell hozzá. roll.gif
benkovics
Nálam is jók! thumbsup.gif
Ajnász
Nem használod esetleg a web developer extensiont? Ha igen, akkor nem kapcsoltad ki benne a gif-animációt? (Disable/Disable Image Animations).
nascar
Vagy pl. ZoneAlarm-od van? question.gif
Mert, ott bizony engedélyezni kell! bulb.gif ani_wink.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Web - dev. - em van, de nem volt kikapcsolva... Akkor kb. a ZA lesz... Hol is kell engedélyezni?
csum-pi
Pufff.. Azért azokon a beállításokon van mit még csiszolni!
Van néhány beállítási lehetőség itt: böngészőablakban: Eszközök->Internetbeállítások->Adatvédelem majd itt talász olyat hogy "helyek..." és "speciális..."!
Szerintem ezekkel próbálkozz, mert szerintem nem lehet nagy kárt csinálni ha valamit rosszul állítassz be! cool.gif
LoSA
Sziasztok!

Nekem a következő a problémám! Felraktam ugyebár a Windows Service Pack 2-őt! Nagyon megörültem, hogy a felugró ablakokat letiltotta! Én "hülye" felraktam a Mozilla Firefox-ot! Nah innentől kezdve NEM működik a felugró ablak tiltása! És sajnos nem jöttem rá, hogy miért! Nyomtam egy Mozilla Uninstallt, de a problémám NEM oldódott meg! Gondoltam arra, hogy felrakom újra az Internet Explorert, de nem találom egyszerűen azt a verziót, amit fel tudnék rakni, mert az Internet Explorer Service Pack 1-es csomagot NEM engedi, hogy feltegyem! A felugró ablak blokkolása egyébként BE van kapcsolva, de minden ablakot engedélyez... sad.gif Köszi a segítséget!
Ajnász
Kétlem, hogy ehhez a Firefoxnak bármi köze is lenne. Esetleg nézz szét az IE beállításai között.
LoSA
OKs, akkor nem a FireFox tehet róla... De hogyan tudnám helyrehozni? Hidd el, hogy a BEÁLLÍTÁSOKNÁL már mindent átnéztem! Hogyan tudnám ÚJRARAKNI az Internet Explorer-t? yikies.gif
csum-pi
A tudtom szerint a Microsoft Weboldaláról le lehet tölteni cuccokat, talán az IE-t is.

DE! Ha mindenféle képpen ragaszkodsz az IE-hez telepítsd fel az Avant Browser-t, ami először szokatlan lesz, de rájössz, mennyi extra szolgáltatást fog kínálni. (Ez az Internet Explorer, csak olyan mintha megváltoztatnád a kinézetét és hozzáadnál néhány kényelmi funkciót)
LoSA
Milyen EXTRÁK-ra gondolsz? Mondanál egyet-kettőt?

Te melyik böngészőt használod, ajánlanád? yikies.gif
csum-pi
- Előugró ablakok blokkolása
- ActiveX tiltása
- Reklámképszűrő
- Hangok tiltása
- Videók tiltása
- Scriptek tiltása
- Keresőkkel együttműködik...
+++ még egy csomó minden, köztük az is, hogy egy böngészőn belül nyitja meg az ablakokat (nem külön böngészőt nyit, hanem csak ablakot, amivel nem fogja a tálcádon foglalni a helyet..)

Én ezt az Avant Browsert használom, mert egyszerűen megimádtam! HANGSÚLYOZOM, ez az Internet Explorer, csak ki van bővítve, és másképp néz ki (szebb, áttekinthetőbb, testreszabhatóbb...)
LoSA
Megnéztem ezt a programot! Nem rossz, de máris találtam benne egy hibát!
Link honlapot nézd meg! Én akármelyik képre (lányra) kattintok, az AVANT Browser NEM nyitja meg nagyba! yikies.gif IE pedig símán!

Valaki amúgy nem tudna segíteni a problémámban? yikies.gif
Ajnász
A reklámszűrőt kapcsold ki amíg oldalon vagy.
LoSA
IDÉZET(Ajnász @ 2005. Jun 06., Mon 10:10)
NEM IDÉZÜNK BE ELŐTTÜNK LÉVŐ HOZZÁSZÓLÁST!!!

Pedig... Amikor még működő Internet Explorer-em volt, akkor ez ott normálisan, helyesen működött! ani_wink.gif
Halasi Miklós
A popupszűrős Internet Explorert nem fogod tudni letölteni külön az internetről, mert az az SP2 része. Tehát csak az SP2 újratelepítésével tudod kijavítani a dolgot... roll.gif
boros_peter
Jónéhány weboldalnál (pcw fórom is)ugrál a firefox megnyitása után az oldal. Miért, mit álítsak rajta?
google
Hogyhogy ugrál?
Jester
Nekem akkor volt ilyen, amikor a StyleXP-vel egy új témát ttem be a Windowsnak.
bubo35
Sziasztok!
A közösség segítségét kérném egy IE-s problémával kapcsolatban. Ill. lehet, hogy nem is ennek a programnak a hibája. XP sp2-vel minden működött normálisan, míg fel nem telepítettem rá egy wlan routert. Azóta, ha olyan weblapon vagyok - pl., mint a Hírkereső vagy a Startlap - ahol linkről új ablakban nyílnak az oldalak, nem történik semmi. Klikk a linkre, egy villanás, mintha nyílna az oldal, aztán semmi. Azóta jártam több ilyen oldalon is, és ugyanez. Mi lehet ez? Próbáltam már, hogy az IE-t visszaállítom alapbeállításra, semmi. Lehet, hogy tűzfalbeállítás vagy mégis a router?
Előre is köszi!
Bubó
Kovács Gyula (MiniDisc)
Pop-Up blocker blokkol. Vagy a tűzfalé, vagy a Routeré, ha van benne ilyen lehetőség.
bubo35
IDÉZET(MiniDisc @ 2005. július 01., 17:12 - péntek)
Pop-Up blocker blokkol. Vagy a tűzfalé, vagy a Routeré, ha van benne ilyen lehetőség.

Felugró ablak blokkolása kikapcsolva...
ugyanaz weep.gif
a windows tűzfalon mit kellene állítani?
Kovács Gyula (MiniDisc)
Azon semmit. Abban nincs pop-up blocker. Próbáld meg egy másik böngészővel is. Ha azzal megy, akkor az Internet Explorer van mégis úgy beállítva, hogy blokkolja. Ha egy más böngészővel is ez a helyzet, akkor marad a Router tűzfala, ha van neki ilyen.
tagore
Sziasztok!

Böngészés közben sajnos sokszor javascript hibába ütközök: sor:178, karakter:1, az objektum nem támogatja ezt a tulajdonságot vagy metódust. Kód:0.

Sok helyen van ilyen, vagy hasonló hiba, más gépeken megnézve ugyanazokat az oldalakat nincs ilyen hiba, viszont a saját gépemen akár Firefox-szal megnézve is hasonló hibaüzeneteket kapok.

Nagyon zavaró, mivel át kell ülnöm más gépéhez, ha meg akarom nézni a lapot.

Ha tudtok segítsetek, kösz (Nem akarom újratelepíteni a Windowst).

Józsi
Ruzsa Dániel
Nekem ilyen problémám idáig, szerencsére nem volt! Ám volt másik : Nekem a startlap.hu a kezdőlapom és néha az ezen található hivatkozásokra nem enged kattintani! SEGÍTSÉG!!! exclamat.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
tagore:

Internet Explorert indítsd el. Eszközök-Internetbeállítások.

Speciális fülre kattints. Vedd ki a pipát az Egyéni HTTP hibaüzenetek megjelenítése elöl. Pipáld ki a Parancsfájlokban való hibakeresés letiltása (Egyéb), és a Parancsfájlokban való hibakeresés letiltása (Internet Explorer) opciókat.
vedd ki a pipát az Üzenetek megjelenítése minden parancsfájlhibáról elöl.

gyoridanee:

Csak azt tudom javasolni, csinálj egy komplett rendszertakarítást, és utána próbáld meg.
Ruzsa Dániel
Milyen rendszertakarításra gondoltál? Légyszives írd le pontosan! Köszi weep.gif
Kovács Gyula (MiniDisc)
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temp -> Inenn mindent törölj, amit tudsz.

C:\WINDOWS\Temp -> itt tedd ugyanezt

Futtasd le a lemezkarbantartót, és az Office telepítőfájlokat kivéve mindent pipálj ki, és töröltesd a gépről.

Az Internet Explorerben - Eszközök -> Internetbeállítások -> Általános fül - töröld a cookiekat, és a fájlokat.

Futtass le egy spyware keresőt.

Gépet indítsd újra.
Ruzsa Dániel
Köszönöm segítséged, amint lesz időm máris megcsinálom! exclamat.gif
ephébos
Üdv nektek ismét itt is. Van már 3 Exploreres topic, és megvallom az én problémámnak nemtudom, hogy van -e köze a javascript -hez, de szerintem nem kell új téma...

Az a problémám, hogy mostanában ha ráklikkelek egy linkre, akkor egy karaktersorral telített oldal jön be, nem pedig az "ígért" oldal, és másodjára- harmadjára szokott csak legfeljebb sikerülni a kívánt hatás. Hogy lehet ezt ekerülni question.gif www.kepfeltoltes.hu <-- és esetleg ha valaki hozzáfűzné, hogy mit is ez, ami ilyenkor bejön a képen, azt is nagyon köstönném smile.gif (288kb -os kép)
mizsi
Apropó, néha nekem is ez van Firefoxszal, de IE-vel bejön az oldal! hmm.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Letöltöttem a GMail Notifiert...Nem azt a progit, csak egy Firefox plug-in-t...Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám beállítani a mail címemre?
eremit
Külön nem kell, mert csak megadod neki a felhasználói nevedet (amit most nem kürtölök világgá smile.gif ) és a jelszavadat - kész.
Kovács Dávid ( Davs )
Utána rájöttem...Én a jobb gomb->Preferences-szel próbálkoztam...Azután rákattintottam, és megy...

Nemrég töltöttem le pár ex-et a gépemre(jobb gomb->save link as...)...Most telepíteni akarnám...Rákattintok kettőt, és semmi..
B@L!NT
IDÉZET(Davs @ 2005. július 23., 16:57 - szombat)
Nemrég töltöttem le pár ex-et a gépemre(jobb gomb->save link as...)...Most telepíteni akarnám...Rákattintok kettőt, és semmi..

Zárd be a Firefox-ot! arrow.gif Társítd hozzá a Firefox-hoz a letöltött extension-t és menni fog.
eremit
Bővítményeket magával a Firefoxszal kell letölteni, telepíteni. És akkor nem is kell társítani a fájlokat, mert nincs mit!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.