Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Nagyon kellene a 2003-as évfolyam archivuma!
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > Ügyfélszolgálat
Dávid Csaba
Nagyon-nagyon-nagyon kellene nekem a PcWorld 2003-as évfolyamának archív CD-jéből egy példány! Vagy egy képfájl! A mediashopban már nem lehet kapni...
weep.gif
Megvan a 2002-es, a 2004-es is... Kérem, kérem, kérem, hadd legyen meg a 2003-as is! Please!
Előre is thnx!
Dávid Csaba
IDÉZET(Dávid Csaba @ 2005. június 23., 10:42 - csütörtök)
Nagyon-nagyon-nagyon kellene nekem a PcWorld 2003-as évfolyamának archív CD-jéből egy példány! Vagy egy képfájl! A mediashopban már nem lehet kapni...
weep.gif
Megvan a 2002-es, a 2004-es is... Kérem, kérem, kérem, hadd legyen meg a 2003-as is! Please!
Előre is thnx!

weep.gif

Hát senki se segít Vuknak, a kisrókának? Ha mégis lenne, hívjon fel, vagy dobjon egy SMS-t, visszahívom a részleteket egyeztetni!

70/313-70-73
Spányik Balázs
Csaba, rámozdultunk, megoldjuk! construction.gif
Dávid Csaba
IDÉZET(Spányik Balázs @ 2005. augusztus 22., 13:34 - hétfő)
Csaba, rámozdultunk, megoldjuk! construction.gif

Előre is köszönöm! Tudtam, hogy jó fej vagy! Meg az egész PCWorld stáb...

biggrin.gif
csum-pi
Egy másik fórumban én is leírtam hogy engem is érdekelne a 2003-as archívum melléklet! Akkoriban még nem voltam előfizető, de vannak magazinjaim 2003 áprilisától a fiókomban, és ezek nagyon foglalják a helyet! Mivel megvan a 2004-es archívum, a 2004-es újságokat dobozba tettem és felvittem a padlásra, hogyha majd a 2004-es archívum cd "elromlik" akkor még meglegyenek!

Mit tegyek, hogy nekem is meglegyen ha lehetséges??
Spányik Balázs
Sajnos a házon belül történt őszi változások kicsit bekavartak a CD akcióba. Türelmeteket kérjük, ha lesz valami, azonnal mondom!
csum-pi
Nagyon köszönöm. bulb.gif
Dávid Csaba
Nem türelmetlenségből, de még meddig kell várnom a CD-re? Egy megközelítőleges dátum, vagy ilyesmi. Tényleg nem azért, mert... csak hogy tudjam... jó?!
question.gif
mazda6diesel
bye1.gif

Olyan problémém adódott, hogy nem találom az előfizetett 2005. februári számot és nagyon hiányzik az Ashapoo Uninstaller leírása! Olyat lehet kérni, hogy fénymásolják le nekem és dobják fel postára?
Kovács Gyula (MiniDisc)
IDÉZET(Dávid Csaba @ 2005. december 23., 11:09 - péntek)
Nem türelmetlenségből, de még meddig kell várnom a CD-re? Egy megközelítőleges dátum, vagy ilyesmi. Tényleg nem azért, mert... csak hogy tudjam... jó?!
question.gif

Sikerült megkapni? Ha nem akkor irj privátot nekem! ani_wink.gif
Spányik Balázs
IDÉZET(Bazs1981 @ 2006. január 03., 19:05 - kedd)
Olyat lehet kérni, hogy fénymásolják le nekem és dobják fel postára?

Nem sok reményt fűzök hozzá. huh.gif
mazda6diesel
Akkor most mitévő legyek? (Amúgy ezek a leghaszontalanabb állatok! smile.gif)
mizsi
Dobj egy privát üzenetet, és megoldjuk! ani_wink.gif
Ruzsa Dániel
weep.gif Igazából nem tudtam, hogy hova írjam hát gondolom OFF, de azért ide is jó! Tehát még tavaly lehetett nagyon olcsón rendelni egy évre Panda 2005-t, nos,leadtam a rendelés cím, név minden, azt mondták nemsokára küldik...Nos azóta sem jött meg, van még remény, hogy megkapjam?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.