Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Google bolondságok
PC WORLD Segélyvonal > WEBSAROK > Weboldalajánló
jency94
Hi!
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert a kedvencem a Google, és természetesen az ember néha rá-rá bukkan pár hülyeségre, amit Larryék elrejtettek.
Hát itt lene az első:Google Game laughing.gif
Spányik Balázs
question.gif

IDÉZET
Google
Error

Not Found
The requested URL /easter/feature_easter.html was not found on this server.
jency94
Javított link. Remélem ez már működik smile.gif
vmiki
Vicces. Betegek... laughing.gif
jency94
Google Whitehouse Edition smile.gif
kasparek
Ezt a vidit érdemes végignézni. Easter Eggsek. Ja és csak Googleval foglalkozik

KÓD
http://youtube.com/watch?v=gsv2g8BdRCo
Leona.
Google helyesírás
Sebi
Mégsem lesznek színes hátterek a Google böngészőjében. ---> Jobb is. evil.gif
kléni
Ezen már csak nevetni tudok. "amely a felhasználókat annyira bosszantotta" laughing.gif
Spányik Balázs
Szerencsére nem használom a Google keresőoldalát keresésre, így nem találkoztam a dologgal, de engem is megütött volna a guta, ha ezt bevezetik állandóra.
Sebi
Jó neked. Én sajnos találkoztam vele és nagyon meglepődtem a dolgon. Utána lázasan keresni kezdtem a megoldást az eltüntetésére, de akkor még nem sikerült. Mostanra szerencsére ez már megoldódott.
kléni
Persze elsőnek engem is meglepett (sőtt, fel is húzott, mert elfelejtettem, mire akartam keresni biggrin.gif ) De másodszorra amikor mentem, már egyáltalán nem foglalkoztatott, kigyönyörködtem a képben, és kerestem is. Meg gondolom egy idő után teljesen megszoktam volna (feltéve, ha kicsit kiszépítik). De azért lehetett gondolni, hogy nem állandó, márcsak abból is, mert még aznap 10 körül megjelent talán az indexen, vagy az it kávén egy cikk, hogy csak egy napos reklám. Elsőnak azt hittem, valami olyasmi, mint a logócsere, valami jeles nap, vagy nagy alkalomból lehet ott, ami ugye nem állandó.
Garono
IDÉZET
nem használom a Google keresőoldalát keresésre

yes.gif Kész szerencse, hogy mindegyik böngészőben van beépített search bar.
Sebi
IDÉZET(kléni @ 2010. június 12. 19:53) *
... Meg gondolom egy idő után teljesen megszoktam volna (feltéve, ha kicsit kiszépítik). ...

Ha annyira tetszett beállíthatsz magadnak most is hátteret, csak kattints a bal alsó sarokban a "Háttérkép módosítása" linkre. bulb.gif ani_wink.gif
KeLa
A háttérképet azért vette le a Google, mer nagy felháborodást váltott ki a felhasználók körébe. Bing utánzással vádolták a googlot. És az is bosszantotta a népet, hogy nem változtatható a kép!
Állítólag, bejelentkezés utánn ki/be kapcsolható, bár én nem találok erre vonatkozóan semmit a beállításoknál sem és a bal alsó sarokba sem. Lehet, Operába másképp működik a dolog?
Sebi
IDÉZET(KeLa @ 2010. június 13. 9:09) *

Állítólag, bejelentkezés utánn ki/be kapcsolható, bár én nem találok erre vonatkozóan semmit a beállításoknál sem és a bal alsó sarokba sem. Lehet, Operába másképp működik a dolog?

Feletted írtam a megoldást. ani_wink.gif

Itt a Google súgója. ---> Háttérkép hozzáadása saját Google-kezdőlapjához bulb.gif
KeLa
Én meg írtam, hogy Operába nem működik.

IDÉZET
Kompatibilis böngészők

A kezdőlaphoz saját háttérképet hozzáadni az alábbi böngészőkben tud:
Google Chrome
Internet Explorer 7.x (Windows XP, Windows Vista)
Internet Explorer 8.x (Windows XP, Windows Vista)
Firefox 3.x (Windows XP, Vista, Mac OSX)
Safari 3 (Mac OSX)
Safari 4 (Mac OSX)

IDÉZET
Kattintson a kezdőlap bal alsó sarkában található Háttérkép módosítása lehetőségre.

Operában (10.60) ez meg sem jelenik.
Sebi
Bocs. Átsiklottam afelett, hogy te Opera böngészőt használsz. blush.gif
Fujitsu
Az Operát nem támogatja a Google. Ilyen egyszerű.
KGigi
Imádom is őket érte...
Sebi
Ma keresni próbáltam a Google-n, pontosabban a google.hu-n. Beírom, hogy "közösségi adószám", erre nem történik semmi. annoyed.gif Többszöri próbálkozás után is ugyanez volt az eredmény. Érdekes, hogy a Bing hoz fel találatokat, sőt a google.com is. blink.gif
Ilyenkor mi van? A magyar Google oldal tiltja valami oknál fogva ezt a szóösszetételt vagy mi a manó? roll.gif

Ui.: Megnéztem más böngészővel is és azokkal pedig működik. Opera, Chrome és IE alatt is jó. Tehát csak a Firefoxot nem szereti nálam. De mondjuk az az érdekes, hogy a laptopomon sem megy Firefox alatt. blink.gif
Pjotr
Ma volt egy végtelen átirányításos történet Gmail-be való belépésnél. Valamit hegesztenek, nem tudom.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.