Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Miranda IM
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Csevegők
bl4ckf0xi
Kedves fórumozók!
Úgy gondoltam...(itt gondolkodom), hogy nyitok egy témát, amiben a mára már eléggé elterjedt Miranda IM csevegő programról lehet beszélni, vele kapcsoltaban segítséget kérni.

Mi is az a Miranda IM?
A Miranda IM egy Instant Messenger, amely képes a felhasználók Yahoo, MSN, IRC, AIM, ICQ, Jabber, Gadu Gadu, accountjait kezelni, tehát külön programok nélkül, egszerre többféle hálózaton lehetsz fent vele. Ez nem minden! A Miranda IM tökéletesen átalakítható, átírható program óriási tudással, egyetlen hibája, hogy nagyon-nagyon sok opció található rajta.

A program letölthető : Ide kattintva.
Ez csak a főoldal, jobb oldali Download Installer gombra kattintva tölthető le a progi.

Magyarosítás: Itt található hozzá.
Athos
Elégé fapados, de megfelelő plug-inekkel elég ütős csevegő alkalmazássá lehet fejleszteni. Én legutóbb teljesen átalakítottam MSN Messenger stílusra. Vagyis nagyon hasonlított rá. laughing.gif Mondjuk most nem használom, mert anno csak ICQ és IRC miatt kellett. Ha jól tudom Skype beépülő is van hozzá. ani_wink.gif
bl4ckf0xi
Igen van hozzá Skype beépülő is, de ahhoz sajnos a skype-nek is fennt kell lenie smile.gif

Skype beépülő letöltése

Van egy kérdésem!

Én a felszínét nem tudtam teljesen átalakítani, csak az ikonokat, ez az egyetlen dolog, amit nem tudtam rajta megcsinálni mad.gif . Elmondanád, hogy csináltad?
Athos
Csak ikonokat és hátteret cseréltem benne. A háttérre most nem emlékszem, de azt hiszem szintén a tulajdonságok között lehet megadni.
tzoli
Már nem azért, de ez nem Miranda?
Athos
De az. Mi a probléma? smile.gif
bl4ckf0xi
Kösz Athos hogy besegítesz ani_wink.gif
Athos
Nincs mit. Igazából nem értem tzoli hozzászólását. blink.gif
bl4ckf0xi
Én értem. Full hülye vagyok!!

Átírod nekem a topicot?? A progi neve Miranda IM smile.gif nem mirinda smile.gif dehülye vagyok
fapuma
Én is ezt használom. smile.gif
Szerintem sokkal átláthatóbb, mint ezek a hiperszuper MSN Messenger-ek.(már azt se tudom hanyadik új verziónál tart... ha jól emlékszem 7? blush.gif )
Bár ennek megvannak a hátrányai, azért pluginekkel elég jól el van árasztva a weboldala.
tzoli
Majd a gonosz tzoli átírja... annoyed.gif
bl4ckf0xi
Kösz szépen! blush.gif
Athos
Fel sem tűnt, hogy rossz a topic címe. laughing.gif Ebből látszik, hogy az ember nem betűről-betűre haladva olvas.
bl4ckf0xi
jaja smile.gif
Alucard™
Négyhónapos Net-kihagyás után ismét felraktam a Mirandát de sajnos akadt egy kis probléma!
Telepítésnél hiába pipálom be az MSN-t is indításnál sajna akkor sem csatlakozik.
Szóval csak az ICQ-n keresztül tudom használni.
Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen!
Naturale
Sziasztok!
Én egy teljesen amatör Mirandás vagyok és már szinte a legelején elakadtam.... :/
Jo, oké igaz nőböl vagyok... ez természetes biggrin.gif
Tudna valaki MSN en segiteni Miranda ügyben? Mert hogy ezt a forumot mégegyszer nem találopm meg az is tuti biggrin.gif
A cimem: natocska@hotmail.com
nagyon köszi mindenkinek!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.