Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Milyen programok legyenek a CD/DVD mellékleten?
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kovács Dávid ( Davs )
Az lenne a jó, ha a systemrescuecd nevű ingyenes partícionáló/partíciómentô progit valamelyik lemezre rátennétek, mert én nem tudom letölteni...

Vagy lehet, hogy rászánom magam, és éjjel letöltöm...
Neohacker
Mekkora?
Kovács Dávid ( Davs )
110MB-modemes vagyok...56kbps
apacs
Hát úgy tényleg nehéz... sad.gif
Neohacker
Ilyen ADSL ajánlatok mellet még mindig modem?

Miért?
Kovács Dávid ( Davs )
Nézd meg az adatlapomat: Szlovákia, és nálunk még nincs...Mármint Szlovákián van, csak még Baka felé nem jöttek el...De év végére igérik...
Neohacker
És műholdas internet?
Kovács Dávid ( Davs )
De az sokkal drágább!
Tószegi Szabolcs
Már töltöm is lefelé, a következő (június) CD/DVD-n rajta lesz.
Csizmazia István [Rambo]
Minden kívánság ilyen gyorsan teljesüljön roll.gif
Kovács Dávid ( Davs )
Ennek örülök...Idôközben elszántam magam, és éjjel letöltöttem, de attól még lehet más modemes, akinek nagyon jól jönne a progi...Ki kell égetni az iso-t cd-re, majd bebootolni róla, és megy is...
Darcy Tucker
Annál, szerintem, az Ultimate Boot CD sokkal jobb. 186MB a teljes, a Basic 121MB. Persze, mindkettő ingyenes, de a "full verzióban" több minden van.
Ruzsa Dániel
Szerintem ebben a kémprogramos, reklámos, vírusos időben kéne a pandán kívül, egy teljes verziós kém likvidáló progi. Szerintem ani_wink.gif
Kovács Dávid ( Davs )
AVG Prof. ?

IDÉZET(Darcy Tucker @ 2005. May 08., Sun 8:58)
Annál, szerintem, az Ultimate Boot CD sokkal jobb. 186MB a teljes, a Basic 121MB. Persze, mindkettő ingyenes, de a "full verzióban" több minden van.

Vagy mindkettôt, és csinálni egy ingyesen partíciómentôk harca cikket biggrin.gif
TheSaurus
PowerPro 3.1 free ( http://powerpro.webeddie.com ), abszolút svájci bicska, minden Win alatt fut: gyorsindító, sárga cetli, virtuális asztal 9 db, gyorsbillentyű-kezelés, stb. stb.
A telepítő csak 1,3 MB.
Évek óta használom, teljes megelégedéssel.
Tószegi Szabolcs
IDÉZET(TheSaurus @ 2005. May 11., Wed 11:13)
PowerPro 3.1 free

vettem, intézkedem smile.gif
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(TheSaurus @ 2005. May 11., Wed 11:13)
PowerPro 3.1 free...
A telepítő csak 1,3 MB....

Nekem sokkal inkább 2.6MB-nak látszik ani_wink.gif

Ja, és ha már itt vagyunk, ehhez a programhoz hasonló az Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2 ani_wink.gif Lehetne egyszer Teljes Progi...
TheSaurus
IDÉZET(Davs @ 2005. May 11., Wed 17:02)
Nekem sokkal inkább 2.6MB-nak látszik ani_wink.gif

Most jobban megnéztem, ez a 4.2-es, és ez tényleg 2.6 MB. Bocs. Azthiszem letöltöm majd és megnézem, miben jobb a 3.1-esnél, amiről írtam.
Itt lehet bővebben olvasni róla, az Egyéb lapon.
mizsi
IDÉZET(Davs @ 2005. May 11., Wed 17:02)
Ja, és ha már itt vagyunk, ehhez a programhoz hasonló az Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2

Jól jönne még az Ashampoo IP Spam Blocker, valamint a Privacy Protector is, a WinOptimizer Platinum 2 mellé! Eddig is nagyon tetszettek az Ashampoo-s programok! Csak így tovább!
Kovács Dávid ( Davs )
@mizsi
Az iP spam blocker benne van az AWOS2-ben, talán a privacy-s izé is...Az blocker biztos, hogy bene van!
Darcy Tucker
A májusi számban a YoPoW webalbum készítő szoftver kapcsán olvastam az UltraFXP Free Edition FTP kliensről. A Google-be beírva semmi értékelhető eredmény nem jött ki. Meg tudná mondani valaki honnan tudnám letölteni a programot?
zsé
Én örülnék ha rajta lenne az Ulead Video Studio 9. smile.gif

173 MB és modemes vagyok. sad.gif
Darcy Tucker
IDÉZET(Darcy Tucker @ 2005. May 14., Sat 19:17)
... Meg tudná mondani valaki honnan tudnám letölteni a programot?

blush.gif Szerintem elgépeltem a kereséskor a program nevét. Bocsánat. Azóta persze megtaláltam. Pl. itt, ha valakit érdekel: http://www.click-now.net/html/UltraFXP.htm
ordító egér
NASA World Wind

http://worldwind.arc.nasa.gov/

Ez egy olyan térkép, amelyik 1 m-es pontossággal rá tud közelíteni a föld jónéhány pontjára. 180 MB körüli telepítő állománya van és nagyon széles sávú internet kell hozzá, de akkor is cool.
Kovács Dávid ( Davs )
Hy!
Az nem lehetne, hogy a Panda helyett az eTrust EZ Armor 2005 legyen a teljes verziós vírosirtó hónapról - hónapra? Vagy valamilyen szerződésetek van a Pandával?
Darcy Tucker
Biztos, hogy szerződésük van velük. De, gondolom, nem fog változni az ajándék vírusirtó egykönnyen, ha már 3. (vagy 4.?) éve ez van az újsághoz.
Darcy Tucker
De különben, ha ezt akarod használni, magadnak is letöltheted és egy évig ingyen használhatod a vírusirtót.

eTrust EZ Antivirus 2005 (Méret: 4,21MB)
Lalo
Ebben az egyre büvülő ADSL világban - ki goldolta volna 1 évvel ezelőtt? - már nem hiszem, hogy a CD-k száma, vagy a DVD mérete lenne a lényeg. Inkább a minőségre, a ritkaságokra kéne a hangsúlyt helyezni...Persze azért nem elfeledve még a modemesek - "és mit esznek?" - igényeit sem.
Kovács Dávid ( Davs )
IDÉZET(Lalo @ 2005. May 29., Sun 13:52)
- "és mit esznek?" -

biggrin.gif Ugyanazt, mint te...Tényleg! ani_wink.gif Akkor lehetne teljes verziós progi egyszer az eTrust
Darcy Tucker
4,21MB az egész. (Legalábbis a vírusirtó része.) Ezt még egy modemes is kibírja.
TheSaurus
Újabb javaslatom: jv16PowerTools
Darcy Tucker
A jv16PowerTools jó kis program! Régebben nagyon szerettem és sokat is használtam. Kár, hogy fizetős lett!
chipmix
Rengeteg adat CD-vel rendelkezem, és sajnos bár idáig nem katalogizáltam, most
TheSaurus tanácsára elkezdeném. /Nem találtam meg valamit, nem nyomban, hanem napokig/.
Nem tudom mit tudnak ezek a programok, mert ha nagyon gyalogosak, akkor főleg az újságmellékletek CD-i gigászi munka lesz.
Tehát én egy jó katalizáló programot szeretnék. Természetesen jó lesz később is, ha most már nem fér bele. Köszönöm!
TheSaurus
Talán a WhereIsIt, ami fizetős, vagy a CDKatt, ami a PCW 2003.09/1 CD-n teljes verziós. Szerintem messze jobb a WhereIsIt.
Elég jók, csak gyakran kell nyitni-csukni a tálcát 600 lemez beolvasáa alatt...
chipmix
@TheSaurus

Hát igen, nem volt haszontalan az a ki-becsukosdi téma, mert az Eject CD-t nem tudtam előkotorni, mivel a címére sem emlékeztem. blush.gif
Köszi, majd utána nézek ezeknek a programoknak is.

Üdv:chipmix
Greene
A Where is it tényleg nagyon jó, csak figyelni kell a beállításokra, mert a képekről hajlamos thumbnailt is elmenteni, ami megnöveli a ctf file méretét roll.gif
TheSaurus
Ha jól emlékszem, mostanában szerepelt a CD/DVD-mellékleten a WhereIsIt két példánya: egy fizetős író-olvasó, meg egy ingyenes olvasó. Esetleg rajta lehetne a CD-n meg a DVD-n mindig visszamenőleg az ezévi termés .ctf formátumban (ilyesmit régen már csináltatok, csak a PCW saját formátumában), így különösebb vacakolás nélkül lehetne keresgélni.
chipmix
@Greene

Köszönöm a jó tanácsot, a beállításokra vonatkozóan, igyekszem odafigyelni.

@TheSaurus

Köszi, megtaláltam a programot. Lesz segítségem, az archiváláshoz, meg szelektálni is fogok előtte.

Üdv:chipmix
csum-pi
Én ajálanám mindenki figyelmébe a NOD32 vírusirtót, nagyon jó... a próba verziója is 1 teljes hónapig korlátok nélkül használható. A vírusadatbázis frissítése szinte minden napos... Szerintem az egyik havi DVD-re (meg CD-re) fel kellene tenni legalább egyszer, aztán indítani neki egy fórumot, hogy ki mit szól hozzá?! roll.gif
Benoke
A Legtöbb virus írtó 30 napig használható kivéve a KAV blush.gif
Témát meg egyébként is lehet nyitni neki, és le lehet tölteni aki akarja, még a modemeseknek sem igazán nehéz, bár biztos eltart egy darabig.
PL a VirusBuster is ilyen ani_wink.gif
csum-pi
Ez jobb annál is szerintem... Én a Virus Buster használtam kb. 1 hónapig, azután lecseréltem erre a változatra! cool.gif
kornél
CD-s újságnál nem lehetne megoldani azt, hogy a PC STUDIO adása felkerüljön a CD mellékletre, még ha ez plusz 1 CD-t jelentene?
eremit
Phúú, ezt már kitárgyaltuk, még tavaly! Ki is akadtak néhányan, hogy megszűnt a CD-n. A DVD-s változat tudtommal ugyanannyiba kerül, mint a CD-s. A DVD-n lévő film kiváló minőségű, a CD-re csak avi, vagy valami más tömörítettet lehetne feltenni, nem az igazi.
csum-pi
Szerintem meg gondolom, hogy akinek van számítógépe, azoknak a 99%-nak van mostmár DVD ROM-ja, és szerintem sokkal kifizetődőbb is.
Mégpedig arrow.gif
- PC Studio jobb minőségű
- egy DVD harmad vagy negyed annyi helyet foglal, mint a CD mellékletek
- Legtöbb esetben a DVD-sek kapnak olyan extra cuccokat, amiket CD-sek nem.

Megéri átgondolni szerinted melyik éri meg jobban...
kornél
Előfizetőnek tuti megéri 1150Ft-ért, de alkalmi vevőnek 1850Ft DVD-s változatért kicsit húzós.
tzoli
PC STUDIO nem lesz CD-n. Ezzel kapcsolatban légyszi ne legyen több hozzászólás... Köszi.
csum-pi
Volt már a mellékleten a dc++. Ezzek kapcsolatban nem-e lehetne egyszer újra felrakni ezt a programot, de valami (lehetőleg) kiegészített verzióját? Például StrongDC, RevConnect...
Halasi Miklós
DC++-t nem szívesen teszek fel a mellékletre, csakúgy mint emule-t, vagy hasonlókat. Az más kérdés, hogy Caris vállalja-e...
csum-pi
Rendben megértem, mert ezzel a programmal kemény illegális dolgokat is lehet végezni! Mármint a törvény szerint cool.gif ....
kornél
Létezik olyan teszt progi ami jól megdolgoztatja a VGA-t, mind pl. a Prime95 a CPU-t. Nem teljes képernyőn fut mint a 3DMark és közben pl.az EVEREST-el lehetne nézni a VGA hőfokát. Plusz még ehhez egy olyan progi kellene ami grafikonon mutatja a VGA hőfokát, mint a Speedfan.
(VGA hűtőcserét tervezgetek, ezért érdekelne)

Kösz!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.