Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Kovács Gyula (MiniDisc) emlékére!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3
ProFiler
Engem is nagyon megdöbbentett a hír. Azon kívül, hogy a kezdetektől kollégák voltunk, szinte barátom volt, de egyben egyik jelentős üzletfelem. MiniDisc-nek köszönhetem moderátori rangom is, melyet azért ajánlott nekem, hogy hűen kövessem az általa kialakított ösvényt eme fórum (pontosabban akkor még a régi fórum) szabályzatának betartatásában. Remélem nem okoztam neki csalódást! Egyet kell értsek az előttem írókkal is, tényleg mindent a lehető legnagyobb rendben szervezett meg az anyagiak terén, pedig neki sem ment igazán jól. Annak nagyon örülök, hogy többen is a régen jelen lévő fórumozó társaink közül is itt rótták le emlékezésüket a fórum egyik legsegítőkészebb tagjáért!

Nyugodj békességben Gyuszi! weep.gif Őszinte részvétem a hozzátartozóidnak!
Spányik Balázs
Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Ő volt az első külső moderátorunk, akinek először szavaztunk bizalmat a fórumozók közül. A kettőnk közötti kapcsolat, mint ahogy az élete, elég zaklatott volt. Azért remélem, hogy többnyire jóban voltunk... Bármiért is ment el anno a fórumról, sajnálom, hogy már nem békülhetek ki vele.

Isten nyugosztaljon, barátom! sad.gif
Netkaloz
Megdöbbentő.

Én még zöldfülűnek számítok itt a fórumon, de rengeteg jó tapasztalatom van vele kapcsolatban.
Kérdéseimre adott válaszai sokat segítettek ismereteim bővítéséhez.

Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy egy remek ember ment el, nagyon fog hiányozni!

Őszinte részvétem a családjának!
ccss
Részvétem

tibcsihead
Őszinte Részvétem a Családnak!
Szegényebb lesz a fórum Nélküle.
KoPe.hu
Mintha villám csapott volna belém. Nagyon megsirattam.

MiniDisc meghatározó volt abban, hogy itt a fórumon egyedi, családias, baráti hangulat alakult ki. Mindenkinek, gyorsan, lelkesen, nagy tudásával segített. Bejegyzésein át éreztem egy kedves ember közvetlen jelenlétét. Nagyon megszerettem Őt. Sokszor fog hiányozni, mindannyiunknak.
Búcsúzom Tőled MiniDisc.

Hozzátartozóinak részvétem.
Omega32
Őszinte részvétem!

Én nem voltam vele közeli kapcsolatban, de tudása mindig lenyűgözött. Rengeteget tanultam hozzászólásaiból, ötleteiből. Nagyon sajnálom, hiányozni fog!
scht
Őszinte részvétem, Isten nyugosztalja! weep.gif
tzoli
Teljesen meg vagyok döbbenve. Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Azt hiszem annak idején én is neki köszönhettem a moderátori szerepkört, amelyből később az admin feladat lett.
Nagyon szeretném hinni, hogy ez nem igaz. Egyszerűen nem lehet az...
Atys
weep.gif
Őszinte részvétem.
Nekem is segített sokat, sokszor nézegettem honlapját. Jó volt tőle tanulni. Hiányozni fog...
Frankyboy
Mélyen megdöbbentem.
Őszinte részvétem a családjának.
Nyugodjék békében.
Budha
Részvétem a családjának!
Nyugodjon békében.
Unikey
Én nem ismertem és nem is beszéltem vele egyszer se csak olvasgattam az írásait és a honlapján lévő dolgokat. Bizony sok embernek segített és csodálom a tudását és a szakvéleményét. Kár, hogy mindig a jó emberek mennek el hamar.
Részvétem!
ocsi
3 évvel ezelőtt, mikor csatlakoztam ide ő is az igen aktív fórumozók közt volt, az egyike azoknak akit a hozzászólási alapján először megszerettem. Én nagyon értelmes, értékes embernek ismertem meg. Nyugodjon Békében!
google
Borzasztóan sajnálom. Nekem is rengeteget segített, és én is neki, nagyon jó fórumtárs volt, mindig lehetett rá számítani, ha valakinek segítség kellett.
Őszinte részvétem a hozzátartozóinak.
Nyugodjon békében.

weep.gif weep.gif weep.gif
Ruzsa Dániel
IDÉZET(Unikey @ 2007. június 18. 9:11) *
Én nem ismertem és nem is beszéltem vele egyszer se csak olvasgattam az írásait és a honlapján lévő dolgokat. Bizony sok embernek segített és csodálom a tudását és a szakvéleményét. Kár, hogy mindig a jó emberek mennek el hamar.
Részvétem!

Zsolti, hát Te is itt vagy?
nekem még mindig nem sikerült felocsudnom a döbbenetből, vagy, hogy szokták ezt mondani.
Fujitsu
Nehéz elhinni, hogy valaki elhunyt itt a fórumozók közül. De, amint a mondás is tartja, mindig csak a jók mennek el... Őszinte részvétem a családjának.
sirfrancisd
Mély sajnálattal olvastam a hírt.

Én nem tartoztam a közvetlen baráti köréhez, sőt volt még anno egy kis összeszólalkozásunk is, de bevallom talán már egyikünk se tudná megmondani, pontosan miért is, valószínűleg frusztráltak voltunk mindketten-, sebaj.

Emberileg, és tudását nézve tiszteltem, mert tudom mit jelent az lentről jőve próbálkozni, és megharcolni mindenért.

Családjának csak együttérzésem tudom tolmácsolni, nyugodjék békében.
Unikey
IDÉZET(Ruzsa Dániel @ 2007. június 18. 21:27) *
IDÉZET(Unikey @ 2007. június 18. 9:11) *
Részvétem!

Zsolti, hát Te is itt vagy?
nekem még mindig nem sikerült felocsudnom a döbbenetből, vagy, hogy szokták ezt mondani.

Igen itt vagyok. Remélem mindenki mihamarabb kiheveri.
Digital Silence
sad.gif Nagyon sajnálom! Részvétem a családjának! sad.gif
Crocket
Őszintén sajnálom.
intruder
Ôszinte részvétem!

Bár a fórumon kívül nem voltunk napi- és személyes kapcsolatban, amióta csatlakoztam, tulajdonképpen annyira természetes volt a jelenléte itt a fórumon, hogy nem is találok szavakat weep.gif
Viking
Részvétem...

Nekem Ő írt választ a legelső kérdésemre.
Timer

Csak megerősíteni tudom az előttem szólok szavait!!! Rendes user-ként ismertem meg, és számtalan esetben segített nekem is a problémáim megoldásában.

Őszinte részvétem.

Nyugodj békében, MiniDisc, és remélem, odafenn is megtalálod a zenei élményt jelentő parányi lemezeket!
Athos
Egyszerűen nem találok szavakat. Most tértem vissza a fórumra hosszas szünet után és ... Nagyon letört a hír. Nyugodjék békében! weep.gif Együtt kezdtük anno és bár már nem tartottuk annyira a kapcsolatot a fórum kezdetén sokat társalogtunk.
MOSAIC
Őszinte részvétem!
Megdöbbentett a hír! Sajnálom, hogy eltávozott. Mi történt, hogy?... jó lenne tudni!... Nagyon jóban voltunk, órákat beszélgettünk MSN-en, e-mail-ben. Mindig mesélt a fiáról. Mindig segített, és ő is kikérte a véleményem a weblapjával kapcsolatban. Információt cseréltünk...
Már egy jó ideje nem tartottuk a kapcsolatot... leginkább az én hibám.... sok munka, párkapcsolat, új város....
Sokat köszönhetek neki. A kezdetek óta ismertem. Bár személyesen soha nem volt alkalmam találkozni vele.
Hogy történhetett!!!??? weep.gif
Frikker Dániel
Részvét a családnak! Nem voltam egy nagy ismerőse, de attól még beszéltem vele MSN-en, és sokat segitett. smile.gif Megdöbbentett a halála. blink.gif weep.gif
mike22
Sajnos, csak most olvastam el... sad.gif Nekem a neve egyet jelentett a fórummal! Szinte minden kérdés után azonnal az Ő nevét lehetett látni! Sajnos, nekem is tavaly halt meg egy nagyon jó barátom, és így még jobban át tudom érezni ezt a fájdalmat!

Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, és közeli ismerőseiknek weep.gif !
Pocak
Én nem ismertem, sem személyesen, sem a fórumon keresztül, mert később csatlakoztam a fórumhoz. Igaz a fórumon sem ismerek senkit személyesen, de ez egy másik téma.

Őszinte részvétem a családnak.

Stephan
Sajnos én csak most tudtam meg a hírt. Nagyon segítőkész, értékes ember volt, sok hozzászólását olvastam, amiből sokat okosodtam. Személyesebb kapcsolatunk nem nagyon volt, sajnos.

Őszintén sajnálom, részvétem a családjának, barátainak! sad.gif weep.gif
Samu József
Valahogy nem vagyok hozzászokva, hogy huszon, harmincon éves kollégákat, barátokat, ismerősöket gyászoljak! Kicsit több mint két éve Szeri "Few" Pistit, most meg MD. Az előszobámban ott lóg az a bekeretezett Star Wars poszter, amit tőle kaptam, de mostantól nagyon más érzés lesz elmenni előtte naponta százszor.

Hát, MD... Remélem a mennyei LAN partyn Few-el együtt toljátok a World of Warcraftot és szívből röhögtök rajtunk kicsi hangyákon, akik idelent szaladgálunk a napi hülyeségeink után. Az biztos, hogy Few nagyon hülyén festhet a nagy szárnyaival, de... weep.gif a glória is tökre útba lehet a mikrofonos fülesednek.

Nyugodj békében!

Emberek, valaki tudja mi történt?
kori
Amit ismerünk az a Nascar első híradásából olvashattunk. Üdv a fórumon, kár, hogy régen nem látogatod a mi kis közösségünket, csak így a szomorú hír kapcsán. Nagy veszteség MiniDisc "távolléte" az biztos. sad.gif
Csizmazia István [Rambo]
Meglepett és elszomorított a hír sad.gif

Annak idején én léptettem be, és vezettem be a moderátorságba, bár napi kapcsolatban később nem voltunk, több fórumtalálkozón, jóhányszor pedig csak úgy beszéltünk, találkoztunk, leveleztünk, tanácsot kértünk-adtunk egymásnak.

Amit nagyon tudtam értékelni, az az autodidakta, magától való tanulás, hogy villanyszerelőként, a szakmán kívülről szorgalommal, érdeklődéssel ennyire szenvedélyes szerette, elsajátította és értette ezt a számítógépes világot. Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam, én is segédmunkásból lettem programozó.

Nem volt egyszerű a helyzete, az élete, néha eltűnődöm, tudtunk volna-e többet segíteni neki, ez most már sosem derül ki. Ő mindenesetre sokaknak segített, tanácsot adott, hosszú ideig motorja volt e kis közösségnek.

Őszinte részvétem, Few elvesztését, és MiniDisc halálát is nagyon sajnálom. Esetleg lehetne képet betenni róluk, hogy az arcukra emlékezhessünk időnként.
Samu József
IDÉZET
Őszinte részvétem, Few elvesztését, és MiniDisc halálát is nagyon sajnálom. Esetleg lehetne képet betenni róluk, hogy az arcukra emlékezhessünk időnként.

Istiről itt az Aréna Mozgókép Műhely oldala. Korrigálnom kell magam, most LESZ két éve - majd szeptemberben -, hogy Isti eltávozott.
apa
Én sajnos nem ismertem személyesen, de itt , a régi és az új fórumon többet tanultam tőle, több segítséget kaptam, mint ha ezt valaha reméltem volna...
Isten nyugosztalja békében!
Őszinte részvétem a családnak!
KoPe.hu
Szervusz Rambo!
Szomorú helyen találkoztunk újra, de örülök, hogy itt jártál.
Minden jót kívánok neked!
PCmaniac
Sajnos csak most olvastam el a hírt.
Öszintén sajnálom, ég veled MD weep.gif talán a felhők fölött is megtalálod azt a kis közösséget mint amilyen itt a PCW-n kialakult, hiányozni fogsz a fórumnak, nekünk.

mizsi
Ennyi távollét után erre kell visszajönnöm? weep.gif Nyugodj békében, őszinte részvétem a Családnak! A gépemben még itt csücsül az a DVD-író, amit Tőle kaptam.
Chabi
Őszinte részvétem a családjának weep.gif
cereal180
Nyugodj békében, MiniDisc... Emlékszem mikor még a régi phpBB-s fórum volt vadi új és a egy CD volt MD avatarja... Régen nem jártam itt, de most meg pont...
Margo
Csakmost olvastam a szomorú hírt , számomra is döbbenetes és megfoghatatlan! Nyugodj békében MINIDISC !
Frikker Dániel
Nyugodj Békében Gyula! weep.gif
mazda6diesel
Én is már nagyon rég jártam errefelé, és ez a hír fogadott yikies.gif blink.gif no.gif disbelief.gif mad.gif weep.gif weep.gif weep.gif
Oke
Nyugodj Békében Gyula! weep.gif

(Ő hívott meg engem a gmail-be.)
zsoltchelsea
Nekem is Ő küldött meghívót.
Red Boy
Őszintén sajnálom sad.gif Nyugodj Békében Gyula!
tike
Sziasztok!

Régen nem jártam erre, és fejbe vágott, hogy MiniDisc nincs többé.

Annak idején (amikor 2003-ban a Fórumhoz csatlakoztam), a virtuális közösségből igen gyorsan emberi, haveri és baráti kapcsolatok születtek, sőt asztalközösséggé alakult a csapat egy része. (Erről egyébként szakdolgozatilag is megemlékeztem, az emberi közösségek átrendeződése kapcsán.)

Bár nem ismertem személyesen Gyulát, de példás embersége, segítőkészsége ott van ennek a közösségnek a bölcsőjénél. A közös munkán és élményeken kívül halottaink is vannak. Fájdalmas, de ez is összeköti a Fórum tagjait és élteti a közösséget.

Gyula! Ismeretlenül is köszi clap_02.gif Legyen könnyű a föld, és örömös az ég plane.gif
weep.gif

nagygabor
Rég jártam itt, de ilyen hírre visszatérni nem egyszerű érzés.
Ismertem személyesen is, de msn-en éveken keresztül napi szinten segítettük egymás munkáját.
Voltak összetűzéseink, hosszú ideig nem beszéltünk. Augusztus környékén gondoltam rá, hogy megkeresem, de sem iwiw-en sem e-mailben nem tudtam elérni.
Most már tudom az okát.

Emléked örökre bennünk él! Nyugodj békében Gyula! bye2.gif
ProFiler
A topik nyitó hozzászólásába bekerültek MiniDiscről fényképek.

Ciao.
Ajnász
Sziasztok.

Tegnap találkoztam Csibével és mondta, hogy MiniDisc meghalt. Hirtelen nem is tudtam elképzelni, hogy hogy történhetett ilyen.

Mindenesetre, anno rengeteg időt beszéltünk a neten. Rengeteget tanított mindannyiunkat, s szeretett tanulni is. Több oldalt is együtt készítettük el, rengeteg dolgot együtt tanultunk meg a webbel kapcsolatban.
Egyszer volt szerencsém találkozni vele és a fiával, nem is tudom hány éve már.

Elég régóta nem beszéltem már vele, sajnos ezután már nem is fogok. Nyugodjék békében
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.