Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Kovács Gyula (MiniDisc) emlékére!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3
nascar
Tisztelt PC World fórumozók!

Sajnálattal, és mély megrendüléssel szeretném közölni veletek, hogy Kovács Gyula (MiniDisc), április 27-én reggel tragikus hirtelenséggel eltávozott az élők sorából!
Ezt a topicot a volt kedvese, és kisfia kérésére nyitottam. A napokban kerestem MiniDisc-et, néha leveleztünk, és sajnos a következő e-mail-t kaptam válaszként:

IDÉZET
Kedves Zsolt!

Sajnálattal tudatom Veled és a PC World felhasználóival, hogy Kovács Gyula (MiniDisc) 2007 április 27-én reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Kérlek, a fórumba nyiss egy topicot Gyuszi emlékére.

Köszönettel:
Tarba Andrea és Kovács Dániel (Gyuszi kisfia)

Aki ismerte, az tudja, hogy mindig segítőkész volt, bár élete nem a legjobban sikerült, amint a weboldalán is olvashatjuk, de mindig segített, ha tudott. Munkásságának egy része a fórumokban, és a Weboldalán olvasható: www.minidiscweb.eu

Hiányozni fogsz! Nyugodj Békében MiniDisc!

IPB kép

IPB kép
vmiki
Isten nyugasztalja!

Őszinte részvétem a családnak!
kori
Ő volt az a fórumtag aki mindenkinek szívesen segített itt a fórumon. Én is sokat tanultam a tanácsaiból. Idáig nem is értettem miért nem látogat minket.
Emlékedet megőrizzük MiniDisc. A családjának Őszinte részvétem.
Voda2
Őszinte részvétem. weep.gif

Mi történt szerencsétlennel? Ha szabad ilyet itt most kérdezni?
Adani
Részvétem, még a régi PCW fórumon is ott volt, már akkor sokat segített többek között nekem is.
JOINT72
Mindenféle kötelező udvariasság nélkül lehet mondani, hogy nagyon segítőkész, rendes srác volt. Na ez most nagyon megdöbbentett.

Őszinte részvétem!
fapuma
Nyugodjék békében.
Az ember csak ilyenkor eszmél rá, hogy a hozzá közel állók sem élnek örökké. Hihetetlen, milyen hamar történt. Sok embernek segített, és ezért köszönettel tartozunk Neki. Megőrizzük az emlékét.

Őszinte részvétem a családnak.
sz.jános
Döbbenetes ez a hír ...

Nyugodjon békében, családjának őszinte részvétemet küldöm.

sz.jános
Pentium XE
Engem is nagyon megdöbbentett a hír.
Nyugodjék békében!
warynski
Ez eszméletlen, egyszerűen nem hiszem el. Mikor megláttam a topik címét, azt hittem, hogy csak kiszállt a Fórumból, és valaki rosszul fogalmazta meg a címet. Én is leveleztem vele, és Skype-on is beszéltünk. Nem tudom elhinni...
breinichadam
Nyugodjék békében!

Arról lehet tudni valamit, hogy mi történt vele?
Kovács Dávid ( Davs )
Nyugodjon békében!
Engem ez a hír nagyon megdöbbentett. Tényleg nagyon segítőkész volt! Emlékszem egyszer elküldte nekem postával az annak idején ingyenesen megrendelhető CD pakkot a Microsofttól (SBS 2003, Outlook, Frontpage). A postaköltség 2000Ft volt és mondta, hogy nem kell visszaadni. De én ragaszkodtam hozzá, hogy visszaküldöm. Elküldtem a pénzt, de sajnos nem kaptam megerősítést tőle arról, hogy meg-e kapta. Remélem igen. Tudom, 2000Ft nem sok pénz, de szerintem kevés ember áldozott volna fel ennyit egy "vadidegenért"! Hiányozni fog! Nagyon!
Neo
Csak megerősíteni tudom azon véleményt, hogy magasan az átlag felett volt segítőkészsége! Személy szerint nekem is segített... de ez most semmit sem számít. Őszinte részvétem és nyugodjon békében! Minthogy végetért földi pályafutása, nincs más dolgunk, mint az ég felé nézni... és rá emlékezni - ismeretlenül egy ismerősre. Ez most nagyon megdöbbentett...

IDÉZET
Bye, MiniDisc!
weep.gif

Azt javaslom, hogy emlékére egy előre meghatározott időpontban és időre zárjuk be a fórumot, és erről legyen egy tájékoztató az olvasók felé!
zico
Teljesen meg vagyok döbbenve, nagyon sajnálom.
Nyugodj Békében MiniDisc!
Gereby
Teljesen ledöbbentem! Minden tiszteletem az Övé! Nyugodjon Békében!
Silent Psycho
Nyugodjon békében! weep.gif
cölöp
Ez hihetetlen..............
zsoltchelsea
Őszinte részvétem a családnak! Nagyon fiatal ember volt, nem ezt érdemelte. Én reméltem magamban, hogy sikerül neki kimásznia a bajból, de úgy látszik, Fent úgy gondolták, hogy elég bajban volt már része.

Én nem sokat beszéltem vele, sőt az elején ellenségesek is voltunk, de én voltam túl béna. Ő volt az a fórumtag, aki nyíltan vállalta, hogy a legkisebb byte szabad hely is hihetetlen nagy siker. Bár ez hülyeségnek tűnik, de egyáltalán nem az. Sokat tanultam Tőle, és a családnak, elsősorban a fiának gyors talpraállást kívánok, és ha itt a fórum tud valamiben segíteni, akkor bizton állítom, hogy megtesszük. Akárhonnan kell elmennünk, a fáradozásunk nem lesz hiábavaló.

Kívánok nagy akaraterőt és kitartást a családnak.
Homo totiens moritur, quotiens amittit suos.
Sebi
Részvétem. Nyugodjék békében.
nagyjani
Őszinte részvétem a családjának! Nyugodjon békében!
Richy
El sem tudom mondani mennyire megdöbbentett ez. Igaz nem ismertem személyesen, de mindig is nagy tisztelettel fordultam hozzá. worship.gif
Nagyon hiányozni fog. weep.gif
Shia-ko
bye2.gif
Thermal
Részvétem! Nyugodjon békében!
Greene
Huhh, hát ez nagyon mélyen megrázott. huh.gif

Szeretném kifejezni őszinte részvétem. bye2.gif

Amikor fél éve ment már a fórum, és regisztráltam, MiniDisc volt az egyik moderátor (a másik pedig Athos). Ő volt az egyik aki figyelt ránk, segített, és mindig türelmes volt hozzánk.
Alapvetően "villanyszerelő" (Ő így mondta nekem: "Épületvillamossági szerelő") volt, a számítástechnikát autodidakta módon tanulta, és úgy szívta magába a sok információt mint a szivacs. Dolgozott tőlem 100m-re is, Zuglóban. Sokan talán nem tudják, de kíváló cikkeket írt a PC-Worldbe.

Ez a srác nagyon mélyről indult, és a rengeteg negatív dolog mellett ami élete során érte, elég szép eredményeket ért el (lásd.: weboldalai, hardveres szakértelme). Én büszke vagyok rá, hogy ismertem. Nekem mindig segített, bármi kérdésem, problémám volt. AOpen fanatizmusára mindannyian emlékszünk, és talán arra is, hogy hosszú idő után, az AOpennel végül is sikerült a kapcsolatot felvennie (a PC-Worldös srácok révén), aztán a Magyar forgalmazót is sikerrel kereste meg. A mai napig emlékeszem, hogy a saját költségén küldött nekem AOpen katalógust, árakkal (persze mindent nagyker áron akart adni). Sajnos a boltja nem igazán ment jól, ettől mindig is tartottam.
Személyes okok miatt régen nem írt már, de a mai napig örzöm az összes MSN kontaktját.

@MD: Mindig szeretettel fogunk emlékezni rád!

IPB kép
janowolf
Őszinte részvétem!
Kiskalóz
Őszinte részvétem a családnak!

Jó volt ismerni Téged MiniDisc!!
apacs
Őszinte részvétem!
kolimi
bye2.gif Részvétem. Nyugodjék békében. weep.gif
csibe283
Úristen! sad.gif

Őszinte részvétem Andinak és kisfiának. sad.gif

Emlékszem én is MD mindig mindenkinek segített, ő szervezte az avatar szépségversenyeket is, igaz keveset beszéltünk MSN-en, de mindig jól telt az idő. Sajnos én soha nem találkoztam vele, csak a szüleim, de ők is kedvelték őt, mert nagyon kedves ember volt. Nagyon megdöbbentett a hír, de szerintem emléke sokunkban örökre megmarad. sad.gif

Nyugodj békében MiniDisc. sad.gif
Priby
Nyugodj békében MiniDisc! weep.gif
h.arpad
Hát, alig tudok írni, annyira meg vagyok döbbenve. Tulajdonképpen ő volt a példaképem a fórumozók közül. Csak igyekszem annyit segíteni, amennyit ő tudott, és olyan igényesnek maradni, amilyen ő volt.
bye2.gif
Babó22
Ez az egész tényleg hirtelen jött. Tiszteltem, weboldalán okosságokat nézegettem. Felfoghatatlan. Őszinte részvétem. Ahogy korábbi hozzászólásotokban mondtátok, hogy segítőkész volt. Én is tapasztaltam. A weboldaláról megtetszett nekem az a Flashes óra. Mekérdeztem, hogy el tudná-e küldeni nekem (azt gondoltam, hogy nem fogja) de elküldte. weep.gif
benkovics
Hiányozni fogsz Gyuszi!
Ő volt ki az első hetekben tartotta bennem a lelket.... weep.gif
eremit
MiniDisc meghalt? IPB kép Meg vagyok döbbenve. Nekem sajnos volt Vele egy nézeteltérésem - most szégyellem magam emiatt.
(Bocsáss meg MiniDisc!)

Nagy tudású, segítőkész volt mindig. Isten nyugosztalja!
Jester
Remek, segítőkész ember volt! Őszinte részvétem! sad.gif
Isten nyugosztalja! weep.gif
riddick
Részvétem a családjának! Nyugodjon békében. sad.gif
Sanzi
El se hiszem, hogy MiniDisc nincs közöttünk többé. Én még emlékszem rá, amikor zöldfülűként kezdtem a fórumon, Ő volt az első akivel a fórum keretein belül felvettem a kapcsolatot. Mindig tiszteltem a hatalmas tudása miatt, és nagyon szerettem az óriási szíve és segítőkészsége miatt. Emlékszem még a levélre, ami mellé csomagolt egy DVD írót is, ami neki nem működött. Máig muzsikál nálam.

Mindig hiányozni fog, a jelenléte és a hozzászólásai. Nyugodj békében. weep.gif Isten nyugosztaljon. sad.gif
r-chee
Ez a hír tényleg megrázó. Szinte elsem hiszem. MiniDisckel anno beszélgettem MSN-en, és állandóan nyomon követtem élete történéseit a blogjában. Talpraesett ember volt, aki a szorultabb helyzetekben is mindent megtett a gyerekéért, itt a fórumban (és egyéb fórumokban) is önzetlenül segített mindenkinek, akinek csak tudott. Jó ember volt, Isten nyugasztalja. weep.gif
Soma01
Soha nem gondoltam, hogy ilyesmi történik itt a fórumon. De sajnos ez is hozzá tartozik az életünkhöz.
Engem is nagyon megdöbbentett a halála! Sajnálom, hogy már nem lehet köztünk! Írhatnék róla, hogy milyen segítőkész volt, de ezt szerintem mindenki tudja ha őrá gondol. Többen le is írtátok és nekem is az a véleményem.

Örülök, hogy köztünk volt és ha kicsit is de ismerhettem én is!

Nyugodjék békében! Őrizzük meg emlékezetünkben és gondoljunk tisztelettel erre a intelligens segítőkész emberre!

ui.: Én ilyenkor olyasmire szoktam gondolni, hogy ne legyen rossz kedvem, hogy pl. jó hogy sokaknak tudott segíteni, örömet okozni smile.gif és mi is segítettünk neki ha kellett... Szóval próbálom pozitívan látni ami pozitív volt mert AZ volt rengeteg! De egy ilyen fiatal ember halála mégis nagy tragédia sad.gif
Ruzsa Dániel
Uramisten!!!
Nem jutok szavakhoz, most kaptam meg Sebi iwiw-es üzenetét. Ha belegondolok, hogy tavaly ilyenkor segített nekem fórumot telepíteni.
Őszinte részvétem a családjának és a kisfiának üzenem, aki szintén Dani, hogy kitartás és tudja, hogy az édesapja egy nagyon jó ember volt!
Peti0519
Őszinte részvétem! sad.gif
KeLa
Teljesem levagyok döbbenve.

Őszinte részvétem a családnak.
Benoc
Őszinte részvétem!
Nyugodjon békében! bye2.gif
Halasi Miklós
Most teljesen ledöbbentett... Már a második olyan ember távozott el az élők sorából, akitől segítséget és támogatást is kaptam, és mint kolléga (mert hívhatom így) is közel állt hozzám.
Isten nyugosztalja és részvétem a családjának.
Calyd
"And everywhere the broken-hearted
On every lonely avenue
No-one could reach them
No-one but you

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you..."

Nem tudok jobban szólni. weep.gif
Adani
Nekem ez a szám jutott eszembe:
Nincs megírva!

IDÉZET
Csak elmúlás, és kész a dalnak vége szakad,
De annak rosszabb aki megy vagy annak aki marad?
Mert elmenni látnak így övék a bánat,
Értetlenül állnak, az emlékek fájnak,
Vágynak utánad, mindenük a gyász
Közben azt se tudják, valójában merre jársz?
Később jónak öltözve az idő lép közbe,
Hogy a bánatot az elmúló napokhoz kötözze.
S ha a feledés gyomja majd sírodra nő,
Nem utal rád más csak egy megkopott kő.

Ugyanerre gondoltunk akkor is, mikor tavaly december 23-án több ismerősünk is meghalt autóbalesetben az algyői hídon.
zsoltchelsea
IDÉZET
Utolsó vasárnap kedvesem gyere el
Pap is lesz, koporsó, ravatal, gyászlepel
Akkor is virág vár, virág és - koporsó
Virágos fák alatt utam az utolsó
Nyitva lesz szemem hogy még egyszer lássalak
Ne félj a szememtől holtan is áldalak...
Lightning
Isten nyugosztalja és részvétem a kedves családjának. weep.gif
TheSaurus
Őszintén sajnálom.
Szerdahelyi Gergely
Nagyon sajnálom.
Sokat köszönhetek neki a mostani tudásomból, és azt hiszem nem csak én vagyok így ezzel.
Rendkívül segítőkész ember volt.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.