Csaba_#
2009. július 18. 14:45
Ez, mi ez
Pjotr
2009. július 18. 15:05
Vihar @Balaton.
mizsi
2009. július 19. 10:36
Tegnap én is csudajó videófelvételeket csináltam.
[OP]Destroy-man
2009. július 19. 18:41
Várjuk szeretettel őket, ha publikusak.
KGigi
2009. július 21. 13:39
Írni akartam az fn-nek, hogy hogyan néz ki az oldaluk Opera alatt. Ennek ez lett az eredménye:
IDÉZET
Delivery has failed to these recipients or distribution lists:
adam.bihari@sanomabp.hu
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
Én megpróbáltam...
Update: Válaszoltak. Ezek szerint csak a szerver hülye...
Jay
2009. július 24. 18:39
Ami a Windows 7 RC témában folyik, lassan jobb mint egy kabaré.

(Nem sértésnek szántam.)
geri005
2009. július 24. 18:45
Mire gondolsz?
Jay
2009. július 24. 18:48
Pityu6202 hozzászólásaira.
geri005
2009. július 24. 18:56
Pityu 47 éves, és él-hal a számítógépes játékokért

Ezt is vegyük figyelembe.
Jay
2009. július 24. 19:03
Rendben.
action74
2009. július 28. 15:11
Sziasztok.
Új vagyok ezen a fórumon, és gondoltam írok pársort. Megjártam az évek alatt pár fórumot, de egyik sem volt ehhez hasonlítható, ezt tessék jó értelemben érteni. Már többször jártam itt, mint olvasó, sok hasznos információval lettem gazdagabb. Nagyon tetszik, hogy egy kérdés feltevése után, szinte azonnal jön a válasz, tanács, stb. Nincsenek érthetetlen rövidítések, kipontozott zavaró szavak, figyelnek az itt fórumozók a helyesírásra, ennek én is megpróbálok majd a jövőben eleget tenni. További sok sikert kívánok mindenkinek, akik a szabadidejüket nem kímélve segítik a fórum színvonalát fenntartani, megtartani, remélem nekem is sikerül majd egyszer közéjük tartozni.
Elnézést ha nem a megfelelő helyre írtam le a gondolataimat a fórumról.
Garono
2009. július 28. 15:14
Nyugi, a lehető legjobb helyre írtad. Üdv a fórumon!
Pjotr
2009. július 28. 15:25

Fülig ér a szám, vagy mi.
Üdv a fedélzeten!
mrszitya
2009. július 28. 17:57
Mindez igaz a fórumra vonatkozólag, csak jó lenne, ha az anyaoldal készítőinek hozzáállása is hasonló lenne. Sosem reagálnak például a levelekre, gmail-eseket pedig visszadobja a szerverük. (Egy egyszerű email módosítást vagy profiltörlést szerettem volna legutóbb, mivel ezt nem engedi az IDG rendszere. Mivel hagytak kiskaput, most is be tudok lépni, de ez akkor is vicces.)
geri005
2009. július 28. 18:09
Valóban, mielőtt ide"szoktam" sokmás fórumot megjártam magam is, és bizony meg kellett szokni, hogy értelmes mondatokban, szépen magyarul írjak.
sonykor
2009. július 31. 21:49
Bravó Gyurta Dani!!! Csodás úszás volt. Remélem sikerül Cseh Lacinak is az arany.

sonykor
2009. augusztus 2. 23:04
Hosszú Katinka aranya is csodás volt!

KGigi
2009. augusztus 3. 23:45
Áldom a szünetmentesemet. Másodszor csap belénk a villám. Az előbb az áram és a net is elment.
Pjotr
2009. augusztus 4. 0:04
Enyém is csattogott reggel.

Egy
vellám pont az utcán cikázott, vagy mit csinált, a hangja fizikai fájdalommal járt.
mizsi
2009. augusztus 4. 7:18
Pjotr
2009. augusztus 4. 7:19
:facepalm:
Csaba_#
2009. augusztus 4. 8:15
Poén man.
Greene
2009. augusztus 4. 9:51
Budapest TV Greatest Moments (Budapest TV legnagyobb pillanatai).
Garono
2009. augusztus 4. 23:43
Van valakinek egy felesleges iWiW meghívója?
sonykor
2009. augusztus 13. 21:07
Ma este 8 óra környékén újraélesztettek egy embert a székesfehérvári pláza bejárata elött. Csomó rendőr és mentős volt kinn a helyszínen. Kicsit késöbb mentünk a plázánál és láttuk, hogy fekete zsákban van a férfi és egy rendőrautó őrizte a testet.
Aki fehérvári nem tud több infót erről az esetről?
geri005
2009. augusztus 14. 6:42
Nyilván címlapon lesz a helyi újságban
kmisi99
2009. augusztus 14. 20:03
Hello! Megrázott az áram.

Voltunk az ügyeleten azt mondták semmi bajom. Az egész úgy volt hogy be akartam dugni egy pendrive-ot a gép hátuljába. Mivel a gép közvetlen a radiátronál van. Lent a földön bele kapaszkodtam a radiátorba. A fejem a tápnál volt és a fejemnél megrázott az áram. Szerintetek miért lehetett ez? Mondtak olyat hogy a ház nincs jól leföldelve. Vagy lehet azért mert a gép oldala le van véve. Igaz már gyengébben is rázott meg a gép úgy hogy fennt volt mind a két oldala.
A kezem még mindig zsibbad.
Pjotr
2009. augusztus 15. 19:49
Vagy a radiátor rögzítése érintkezik egy kábellel a falban, te meg szépen lehúztad saját magaddal a gép földelésébe.
Fura.
jagdtigger
2009. augusztus 15. 23:12
Nem hinném hogy a falban lévővel érintkezett volna a radiátor mert akkor mást is megrázott volna már, én inkább a ház földelését nézném meg.
ezermester
2009. augusztus 16. 23:31
A gond a konnektor földelése, és a ház fémszerkezete közötti kapcsolat megszűnése, vagy nem léte.
Rossz tápkábel, rossz elosztó, rossz hosszabbító, rossz konnektor. Egyáltalán mindenhol megvan a 3 szál?
Konnektorból húzd ki a dugót. A gépből is. Fogsz egy elemet, meg egy égőt. Sorba kötöd, és beiktatod a sorba a konnektor dugó földelését, a tápkábel földelésével a körbe. Világítania kell a lámpának. A másik kettő szállal nem. Utána egyel arrébb rakod, a konnektor egyik villájára, a másik oldalon meg a tápkábel egyik lukjába világítani kell az égőnek, a másik kettőben nem. És így megnézed a harmadik szálat is.
Ha ez nem így jön össze, akkor széthúzogatod, és külön nézegeted meg az egyes kábeleket. Ha így is jó minden, akkor hívsz egy szakembert, hogy a konnektort nézze át. Ő majd összekötögeti az égőjével a konnektorban a szálakat.
Ott földelési és egyéb gond is van. Sürgősen meg kell nézetni!!! Ne játssz vele!!
kmisi99
2009. augusztus 17. 18:31
Mivel a szomszéd villanyszerelő áthívom az ért hozzá. A mostani gépház meg egy régi gépház is rázott az oldalán. De ez most a tápnál rázott meg. És egy ismerősöm két gépének a gépháza is ráz.
jagdtigger
2009. augusztus 17. 19:03
Ott is földelési gond van, a radáiátorcsvaros esetet amúgy azért zártam ki mert akkor ugyebár a fűtésrendszer leföldeli a biztosíték meg leoldana

.
sonykor
2009. augusztus 20. 0:10
Levszki Szófia-DVSC 1-2, összefoglaló:
Link
Csaba_#
2009. augusztus 20. 7:11
A meccs jó volt, Csiszár már nem annyira.
sonykor
2009. augusztus 21. 21:04
Levszki Szófia-DVSC 1-2, magyar összefoglaló:
link
sonykor
2009. augusztus 26. 2:02
Ha van élő ember aki nem látta volna...
DVSC - Levszki Szófia - 1. félidő:
LinkDVSC - Levszki Szófia - 2. félidő:
Link--------------------------------------------------
DVSC - Levszki 1. félidő gólok:
link.
kléni
2009. augusztus 31. 22:42
IDÉZET(ProFiler @ )
Ciao.
Miért írja ezt minden végére?
Pjotr
2009. augusztus 31. 22:47
Köszön, olyan, mint a pá-pá, csak ez ciao.
kléni
2009. szeptember 1. 16:16
Berakhatná az aláírásba is
Pjotr
2009. szeptember 1. 16:24
Az gagyi. Automatán kerül oda, és nem figyelmességből.
ProFiler
2009. szeptember 1. 17:32

Egy fórumon általában nem szoktak köszönni. Mindenhol máshol igen. Én pedig
más vagyok, szeretek
más lenni. Ha már érkezésemkor nem is, de legalább távozáskor megtehetem...
Bye? No, ciao.
kléni
2009. szeptember 1. 19:37
Ha nagyon más akarsz lenni, elfordíthatnád a mutatókat
ProFiler
2009. szeptember 1. 19:54
Élőben el is fordítom...
Ciao.
jagdtigger
2009. szeptember 2. 20:00
Azért óvatosan a pedállal mert meg is kell majd valahogy állnod

.
Na baz ezt benéztem, az
órarendem rövid jellemzése:Welcome back to hell
TheSaurus
2009. szeptember 3. 7:09
Szép. A szabad idődre mit tervezel?
Szemre ugyanaz a program, mint a miénk.
jagdtigger
2009. szeptember 3. 16:45
Tanulás+edzés, hétvége meg 100% punnyadás vasárnap délután kivételével.
action74
2009. szeptember 6. 7:47
Svédország-Magyarország 2-1.
Ilyen nincs, vagy mégis? Szinte hihetetlen volt látni, az utolsó másodpercekben kapott gólt, pedig a java csak most kezdődik, kezdődne.
Pjotr
2009. szeptember 10. 19:52
Baltás gyilkos:IDÉZET
Egy HD4850-esről levettem a hűtést és anélkül indítottam be, 128fokos volt alaphelyzetben, de működött és nem ment tönkre pedig lefuttattam a 3dmark06-ot is, úgy volt 136 fokos, bár igencsak szaggatott rajta minden..
Szoftvertolvaj:Leszúrtam valakit, mert tört Windows-on tört játékot futtat(na), erre jött egy másik ürge (az ásós fajta):
IDÉZET
Igen, de neked mit számít hogy eredeti-e vagy sem? szerintem semmit. Ez a lopás dolog pedig egyáltalán nem u.az. Azzal hogy egy TV-t ellopsz anyagi kárt csinálsz pl. a Tesconak. Azzal hogy tört Vistát, játékokat használsz anyagi kár nincs, csak bevétel kiesés. A kettő nem u.az.
Most az ürgét szúrtam le, erre:
IDÉZET
De nem u.olyan lopás, csak gondolj bele... Ezzel nem okozol kárt az MS-nek. Mert a másik lehetőség hogy nem tudja megvenni, akkor pedig u.ott van az MS. A TV esetén pedig kb. 100000 FT-os kárt okozol, amit így a Tesconak kell kifizetnie. Az MS esetén nincs ilyen kár.
Csaba_#
2009. szeptember 10. 20:36
Igen, úgy hallottam az FBI is "komolyabban" fellép az majd, az illegális tartalmakat letöltőkkel szemben. 
(
Szinkronos)
---------
Történet (imitáció):
Egy átlag magyar józan paraszt (vagy proli), akibe (még) megvan a jó szándék, hogy legális Windows-t vegyen.
Elindul: -Ma Windows veszek, ha fene fenét eszik is. Bemegy az első boltba OEM Windows-t nézeget a "kedvezőnek tűnő" árak miatt. Az eladó felvilágosítja, hogy csak egy számítógépen lehet felhasználni, utána kuka (Nem érti).
-De hát megveszek, nagyobbik fiamnak egy kabátot ha kinövi az öccse még tudja hordani, és ha utána elajándékozom az unokaöcsémnek az is tudja hordani.
Az eladó érti a dilemmát, és a dobozos termékek fel terelgeti az urat.
Az árcédulát meglátván majdnem dob egy hátast, mert tudja, hogy ennyibe fog kerülni, a komplett új számítógépe is, ami többek közt = a havi fizetésével. És ekkor jön az Isteni szikra:
-De hát van nekem egy barátom, akinek van egy barátja, akinek van egy fia, aki már látott háborús filmet, és meg kérdezi tőle most mit tegyek? ...Mire Ő: No problem...
Szubjektív: Ha az MS ezt így találta ki, akkor jobb ha megeszi amit főzött, mert mást úgysem tehet.
Temporary
2009. szeptember 16. 20:46
Liverpool -Debrecen
1:0 (a 46.percben

)
élő közvetítés az interneten
Ha valaki még nem talált volna használható linket:
Itt nézem és
itt hallgatom. (a feluró üzenetre Igen gomb)
HAJRÁ LOKI !!!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.