Szerintem ide illik legjobban. Szóval egy kis "matek".

"Állítás": 110 Arany Ászok sörösüveg + 6 Becks sörösüveg = 1 10-es csomag Sajtli + 1 üveg Globus mustár + 1 üveg Cherry Coke + 1 fél kilós kenyér + 1 Lays csipsz + 1 Chio csipsz + 1 Kinder Maxi King + 1 noname nyalóka + 6 újabb üveg Arany Ászok (

).
"Bizonyítás": Pusztán tapasztalati úton. Az említett sörösüvegkészletet ugyanis én és lakótársam halmoztuk fel a vizsgaidőszakunk első napjától kezdve. A teraszon egész sörösüvegtenger volt -> most feltűnően nagy az amúgy kis terasz.

Ezt váltottuk vissza tegnap, és az "egyenlet" jobb oldalán lévőkért egy fillért nem kellett fizetnünk.
Egyébként a vizsgaidőszak nagyjából 6 hetet ölelt fel, így némi számolgatás után kijön, hogy naponta 1,38 sört ihattunk meg fejenként. Ezt persze nyugodtan feltornázhatjuk 1,5-ig, mert az üveges sörön kívül elfogyott még néhány kisrekesz dobozos sör is.

A vizsgaidőszak számlájára kell írni még a cigisdoboz-torony "építményemet". Ez szintekből áll, és minden szintet 6 doboz alkot. Jelenleg 10 teljes emelettel rendelkezik, a 11-en még csak két doboz van. Ennek úgy 80%-a rövid, narancs Pall Mall, 10%-a rövid, ezüst Malboro és 10%-a valamilyen egyéb Pall Mall (hosszú narancs, sötétkék stb.)
Ha itt is számolni kezdünk, akkor napi 14 szál jön ki fejenként. 19-cel számoltam, csak a néhány Malboro 20-as (bár az utolsó kettő már abból is csak 19-es).
Szóval a számok talán megdöbbentők lehetnek, bár ahogy így egy napra kiszámoltam nem olyan vészes. De a cigi és a sör elfogyasztásához megannyi jó este és kiadós beszélgetés is társul, szóval szerintem pont ezért sikerült jól vizsgaidőszak.

ui: az energiaitalokat már nem számoltam. Azok azért nem voltak olyan jelentősek, bár azért fogyott abból is.