Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Bájcsevej topic
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
mizsi
Reszkessetek Fórumtagok, mizsi visszatért közétek! ani_wink.gif
Gereby
Üdvözletem! Rókalyuk asztal szomszéd! laughing.gif (Ha jól emlékszem.)
mizsi
Nem tudom, de az egyik szomszédom Mike volt, és rákattant az uborkasalimra (legalábbis kértem, de amit elém raktak nem én ettem meg biggrin.gif ).
zsoltchelsea
Üdv újra! Biztosan meggondoltad, hogy visszatérsz??? smile.gif
Gereby
Én Mike-al szemben ültem, Te meg az asztalfőn ha tudom. Szóval akkor nyilván jól gondolom. biggrin.gif Az ubisalit meg szerintem legközelebb hajtsd be! smile.gif
h.arpad
@zsoltchelsea:
Ez amolyan Micro-szaftos kérdés volt. biggrin.gif
zsoltchelsea
Szabadalmaztatnod kéne ezt a szöveget. Azt hiszem most nyugdíjaztad a MS PR osztályát... biggrin.gif
ProFiler
Skacok, mikor lesz az őszi tali? biggrin.gif Gondolom ősszel. És hol? huh.gif

Ciao.
mizsi
Budapest vagy Sopron! lol2.gif
ProFiler
Felőlem lehet Budapest, csak akkor valaki szerezzen egy jó helyet. ani_wink.gif

Ciao.
mizsi
Ha (majd) Budaörs megfelel mindenkinek, beszélhetünk róla, hogy elválalom. Tudok egy helyet, ahol enni, inni, billiárdozni, bowlingozni tudunk.
ProFiler
Nekem az is jó. smile.gif De várjuk meg, mit szólnak egyátalán a többiek hozzá.

Ciao.
Adani
Budapest jobb, oda egyszerűbb felutazni.
Gereby
Az biztos... smile.gif
Adani
Ezt most láttam a neten:
Profiler.S01E04.DVDRip.HuNDub.ENGDub.XviD-BuFFaLO

PF: Saját soroztatod is van? biggrin.gif
Gereby
biggrin.gif

Majd egyszer lehetne az Alföldön is egy fórumtali. bulb.gif tongue.gif
ProFiler
@ Adani:
Igen, koppintották rólam. ani_wink.gif

Nekem egyébként az Alföldön is megfelel.

Ciao.
Adani
Nekem az jobb lenne, mert valószínűleg közelebb lenne.
zsoltchelsea
Szeged? esetleg Békéscsaba? Bár az néhányunknak kissé kellemetlen utazással járna... Van itt Szegeden ismerős (jobban, mint én)? Odáig van autópálya, az jobban megközelíthető.
h.arpad
Nekem mindegy. Ha elmennék, Pécsről közelíteném meg. Így talán Szeged a legelfogadhatóbb. Egyedüli magyar nagyváros, amit még nem volt alkalmam meglátogatni. smile.gif Szombathelyről meg persze Sopron. És ha Sopron és Budapest között kell választani, vonattal mindegy. Autópálya? Az meg micsoda, meg minek? (Külföldi átutazóknak szlalomozni? twisted.gif )
ProFiler
De attól függetlenül Pest nem túl rossz ötlet. ani_wink.gif

Ciao.
Adani
Szeged az jó lenne, Békéstől nincs messze, Békéscsabától van vonat, kb. 2 óra alatt végigzötyög az Uzsgyi vonat azon a 90 akárhány km-en, aki siet az mehet az InterPicivel annak másfél óra is elég.
Ráadásul Szeged nagyon szép város és a helyi tömegközlekedés is nagyon jó.
Nekem is van ismerősöm Szegeden.

ProFiler
Szervezés?

Ciao.
zsoltchelsea
Nekem tesóm ott tanul, ha kell, megpróbálok segíteni. Van pár ottani ismerőse, aki elég tájékozott ilyen téren.
@h.arpad: Azért mondtam autópályát, mert Mo.-on az a leggyorsabb belföldi közlekedési lehetőség...
ProFiler
Azért én inkább a vonatot favorizálnám. smile.gif

Ciao.
Crocket
Nekem a hol kevésbé fontos, mint a mikor. Eddig sajnos mindig lecsúsztam róla sad.gif .
ProFiler
Ezért kell jó korán előhozni, mint ahogy most is tettük. ani_wink.gif

Ciao.
h.arpad
Erre nem volt korábban külön topic? blink.gif (Nem mintha itt bármi is off lenne, csak könnyebben lehetne eligazodni. biggrin.gif )
ProFiler
Felőlem betehetjük oda is. Bár ameddig semmi nem biztos, teljesen mindegy. Ha valaki elvállalná a szervezést, el is indulna egy folyamat.

Ciao.
h.arpad
Túl nagy szervezés nem kell. Hacsak nem szakmai konferencia lesz, állófogadással és hétfogásos ebéddel. biggrin.gif Egy vállalkozó szellemű Szeged környéki lakost keresünk ezek szerint, aki ismeri pár viszonylag jó helyet a városban, és abból majd le is tud foglalni egyet. ani_wink.gif
ProFiler
A Szeged csak felvetés volt, pesti is lehet. smile.gif

Ciao.
h.arpad
Jól van, na. Én csak próbáltam a "vidéket" népszerűsíteni. biggrin.gif Már amennyire vidék... roll.gif
Gereby
Szentes? bulb.gif Mondjuk az vasútilag igen ratyi, de autóval jól elérhető.

Szegedtől én 60 Km-re lakom, nővérem ott tanul. Én úgy ahogy ismerem, mert ott tanultam vezetni. De helyeket én nem tudok ott.
h.arpad
Azért annyira nem. Maradjunk szerintem nagyvárosnál — azért az idézőjeles "vidék" — (de ha lehet, ne Budapestnél.) Nem miattam, én szívesen utazgatom oda, ahol még nem jártam. Végülis, ha a többieknek tetszik... blush.gif
Adani
Szentes sem olyan rossz, Békéscsabáról orosházi átszállással megközelíthető a kiváló minőségű Uzsgyi vonatokkal.

Szegedre meg közvetlenül el lehet jutni vonattal, és végülis azok a piros orosz vonatok annyira nem rosszak, kicsit kényelmetlen az ülés meg néhol annyira rossz a pálya, hogy pattog rajta mint a nikkelbolha és kirázza a beledet.

Szegedre Bp-ről is könnyebb lejutni, óránként járnak bizonyos időkben az IC-k, ráadásul ha nem akarsz helyjegyet venni, akkor beülhetsz hátra a sima gyorsvonati kocsikba is. Mikor Kecskemétről jártam haza akkor is beültem hátra, mert minek IC jegyet venni 15 percért ( Cegléden át kell szállni a szolnokira majd ott a békéscsabaira).

Szenteshez meg mindenképpen át kell valahol szállni a Bp-ről jövőknek. Ha jól emlékszem Szolnokon vagy Kiskunfélegyházán, attól függ merről jönnek.
Sebi
Én Budaörsre szavazok. A szervezést ott már elviekben elvállalta mizsi és mindenkinek könnyen megközelíthető hely.
ProFiler
Én is adok egy pontot Budaörsnek. És Mizsi kollegának egy esélyt. ani_wink.gif

Ciao.
h.arpad
Ám legyen, ha már korábban azt mondtam, hogy tulajdonképpen mindegy. smile.gif
[Holnaptól Pécsen vagyok (tantárgyfelvétel), és elfoglalt leszek, úgyhogy két napig nem tudok beleszólni. biggrin.gif]
Adani
Budapestig vonattal simán el lehet jutni, akár Békéscsaba akár Kecskemét felöl támadom be a talit, az a kérdés Bp-n mennyit kell még mászkálni, mire odaérünk a tali helyszínére.
Ulala
Én Budaörsöt támogatnám a legjobban, mert oda mizsi tud ezek szerint programot. Gondolok az általa ajánlott billiárd és egyéb lehetőségekre. Valamint nem egy utolsó szempont, hogy Budapestre a legkönyebb feljutni a távolabb tartózkodóknak.

Esteleg kéne egy létszámfelmérést készíteni, illetve egy szavazást indítani, hogy konkréten ki és mit támogatna, kinek mi lenne jó. smile.gif
zsoltchelsea
Nekem jó mindkét helyszín, persze Szeged praktikusabb. Részemről a hol nem kérdés, csak a tali időpontja.
Adani
Hát igen Békésieknek Szeged jobb, azt meg lehet úszni 2 órás úttal is. Bp-n pedig olyan 4-el. Esetleg ha IC-vel mész akkor 3, ha hajnalban a román gyorsvonattal akkor meg 2 és fél.
zsoltchelsea
Mondjuk azt a sok arc is tolja előre... mindenki szabadulni akar... laughing.gif
Crocket
Mivel időpontot senki nem javasolt, mit szólnátok október elejéhez?
zsoltchelsea
Nekem az elvileg jó. Mondjuk érettségire fogok készülni, de egy napon nem múlik a dolog. Az nekem pont jó időben lenne.
Adani
Nekem is előreláthatólag jó, gondolom szombat lenne.
Crocket
@zsoltchelsea
Én azt hittem, hogy az érettségi tavasz végén van biggrin.gif ! Ok, csak cinkellek, egyértelmű, hogy nem májusban kell elkezdeni kapkodni. Dícséretes a hozzáállásod! thumbsup.gif
zsoltchelsea
@Crocket: Tévedsz, ugyanis előrehozottat teszek október végén (írásbeli, nov. közepe szóbeli, de egyik sem érinti a talit). laughing.gif tongue.gif
h.arpad
Az október jó.
Sebi
Igen lecsillapodott ez a topik és a fórumtalálkozó téma is. roll.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.