szecsa
2005. június 19. 19:17
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy vettem egy Mitac Mio 168-as Pocket Pc-t Nem tudom hogy kell beállítani ahhoz, hogy tudjak netezni és a Messengert használni. A gépen Pocket pc2003 szoftver van A pc-n pedig xp pro. A segítséget előre is köszönöm.
szecsa
breinichadam
2005. június 20. 10:32
Ha össze van kötve a géppel (kábel/bölcső/bluetooth) akkor az ActiveSync magától osztja neki a netet elvileg...
Zwiebi
szecsa
2005. június 23. 17:13
Sajnos csak elvileg
arpsoft
2005. június 23. 19:11
Engedélyezted az XP-n a megosztást?
szecsa
2005. június 24. 17:49
Bocs, de elég kezdő vagyok - mire gondoltál?
Greene
2005. június 24. 19:41
Az XP-ben engedélyezni lehet, hogy másik számítógép is használja az internet hozzáférést.
szecsa
2005. június 25. 21:25
Hol és hogyan?
Légyszíves ne idézz be előtted íródott teljes hozzászólást! Hozzászólásod ilyenkor a "Szólj hozzá" gombbal írd meg. <PF>
szecsa
2005. június 26. 11:12
Bocs hogy értetlenkedek de én úgy emlékszem hogy az már engedélyezve van. Viszont most jutott eszembe hogy a Kerio ingyenes változatát használom és ebben az átjáró módot nem lehet engedélyezni. Lehet hogy ez a baj?
Dora
2005. július 8. 6:45
Hasonló a gondom, egy Asus PPC-vel szeretnék BT-on keresztül Internetezni. Az asztali PC-n XP van SP2-vel.
Utonium
2005. július 8. 6:53
IDÉZET(szecsa @ 2005. június 26., 12:12 - vasárnap)
...a Kerio ingyenes változatát használom és ebben az átjáró módot nem lehet engedélyezni...
Már hogyne lehetne!

Hálózatbiztonság -> Speciális fülön találod ezt az opciót.
Sprite
2005. augusztus 2. 18:31
Dora
Ha a bölcsőben van a PDA akkor van net?
Milyen ActiveSync-et használsz?
Nekem is elég sok gondom volt a 3.8-al ha BT-n keresztül akartam kapcsolatot termteni.
Egyáltalán nincs kapcsolat BT-n vagy csak net nincs?
Nekem most 4.0 Active Sync van fent es azzal semmi gond.
Ebben állitolag javitották a BT komunikációt.
Ja és a BT milyen a PC-n?
Azzal semmi gond?
Dora
2005. augusztus 18. 12:00
3.7-es ActiveSync-em van, de nem bölcsőből szeretnék netezni, hanem BT-al. Bölcsőnek 20cm-es az USB kábele.
Kapcsolat van a PPC és a PC között, file cserélés BT-on keresztül működik. Viszont nem tudom már azt sem, hogy az XP-n hogyan kell megosztani a netet. Tehát teljesen az elejétől kellene a megosztást és kapcsolatot beállítanom, s ebben kérnék segítseget.
Sprite
2005. augusztus 18. 20:21
hali.
A bölcsőt csak azért kérdeztem, hogy nem-e a BT kapcsolat rosz.
Internet megoszása XP-n
Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok és itt, az aktiv internetkapcsolaton
jobb gomb/tulajdonságok/speciális fül.
Ja és még ha nem lenne átállitva az ActiveSync-ben a kapcsolat beállitásainál ia allitsd át a "Work"-ot "internet"-re.
Sok sikert
Dora
2005. augusztus 19. 16:25
Köszike! Sikerült, igaz nem volt túl egyszerű, de fél órás kisérletezgetés után már a PPC-n megy a net, sőt a Wap is, ezenkívűl az e-mail-eimet is le tudom tölteni, s el tudom küldeni

Még egszer nagyon köszönöm, kellett

!!!
Sprite
2005. augusztus 19. 19:23
Nincs mit.
A wap hogyan megy?
A PPC böngészöjével nézel wap oldalt? Vagy ez egy okos telefon ami neked van?
Dora
2005. augusztus 19. 22:00
Ez egy Asus A620BT PDA. Wapot az EzWap programmal tudom elérni.
A
http://wap.portel.it/speed.asp oldalon a sebességmérő 54-70kbps sebességet mér. Ez BT kapcsolatnak megfelelő?
Greene
2005. augusztus 19. 22:11
Nem, ez még az infra sebességének (IrDA) is csak a fele. De ugye rádiós kapcsolatnál sok zavaró tényező lehet...
Dora
2005. augusztus 19. 23:31
60cm, szabad rálátasa van a 2 BT eszköznek egymásra. Nem lehet, hogy az olasz szerverrel a kapcsolat ilyen lassú? Mondjuk pár kB-os wapos oldalaknál nem igazán számít a sebesség
Greene
2005. augusztus 19. 23:36
Az is könnyen meglehet, hiszen a WAP-ot kb. erre a sebességre lőném én is a helyükben (szerveroldalról). A telefonok GPRS-e (mert ez van leginkább elterjedve) ugyanis ezt a sebességet tudja.
Dora
2005. augusztus 19. 23:40
Működik az Invitel sebességtesztje is (nem wapon!)

321,4kbps (39,4kbytes/s)
Sprite
2005. augusztus 20. 15:10
Én is megnéztem ezt azt olasz oldalt, bár nem az EZWap-al hanem PC-n Operával.
Ennyi lettAz
Invitel tesztoldalán a PDA-val Bölcsöben 113 Kbytes/sec Bluetooth-al már ugyanez a mérés csak 68 Kbytes/sec

Dora neked Pc-n milyen kapcsolat van?
Dora
2005. augusztus 21. 9:27
Nekem T-online 512kbps-os netem van. Neked 1,5Mbps-os?
Sprite
2005. augusztus 21. 21:36
Nekem Interware 1M.
Mindenesetre az érdekes, hogy nálad BT-n 39 nálam meg 68 K
(nálad ugye 64K lenne a max.)
Dora
2005. augusztus 22. 6:04
Ténylegesen 630kbps-os sebességet szoktam mérni PC-vel.
Most PPC-vel megmértem újra (Inviteles sebességmérővel, BT-on keresztül), s most 439,8kbps-ot (53,9kB/s) mért. Ez már közelíti az általad mért értéket.
Mik
2006. november 26. 8:38
Urak! Segítene valaki wifi-s gép adsl-netjének megosztásában, Loox 720-on szeretném fogni a netet. Adsl az xp prof notebookba érkezik. Innen tovább milyen beállításokkal mehet. Alábbiakat találtam eddig:
IDÉZET(Sprite @ 2005. augusztus 18. 20:21)

Internet megoszása XP-n Vezérlőpult/hálózati kapcsolatok és itt, az aktiv internetkapcsolaton jobb gomb/tulajdonságok/speciális fül. Ja és még ha nem lenne átállitva az ActiveSync-ben a kapcsolat beállitásainál ia allitsd át a "Work"-ot "internet"-re. Sok sikert

Smileyboy
2007. március 23. 19:37
Sziasztok!
légy szíves segítsetek mert már megőrülök!
Van egy Asus A620 pda-m ppc2003-al! Vettem egy cf-es modemet mert szeretnék úgy is netezni hogy nincs bekapcsolva a gépem! Nah mármost nekem adsl netem van szóval lehet hogy nem is jó hozzá a modem?
Ez a fajta modem!Amikor beállítom a pda-n hogy új modem akkor kér egy tel.számot, dehát már a t-onlinenál is kiröhögtek amikor kértem...
Segítsetek légy szíves! Köszönöm!
SkyBird
2007. március 25. 11:53
Hogy kiröhögtek, nem csodálom, de egy szolgáltatónál lehettek volna udvariasabbak.
Ez ugyanis hagyományos "56kbps Compact Flash fax/modem Card", tehát dial-up netezéshez való, nem ADSL-hez.
ADSL-hez ADSL modem kell.
De nem hiszem, hogy az egyáltalán lenne PDA-hoz, mivel az ADSL ethernet csatlakozást, illetve PPPoE-t használ.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.