Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: CIF vagy VGA kamerás telefon?!
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Digitális élet, otthon > Mobiltelefon, okostelefon, GPS, PDA, PNA
apa
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a két szerkezeti megoldás között, valamint a kijelzők között:
C-STN, 130x130 pixel - TFT, 132x176 pixel.
Előre is köszi! exclamat.gif
ProFiler
A különbség a felbontásuk:

CIF = 352*288
VGA = 640x480

A C-STN és a TFT is egy-egy kijelzőtechnológia. A használatuk erősen megoszlik, de a felhasználók számára nincsenek nagy különbségek a két kijelző között. A felbontásuk, méretük lényegtelen (amit írtál), mert különböző méretekben készülnek.

Ciao.
apa
Köszi ProFiler!

Szeretnék vásárolni a közeljövőben egy Siemens M65 típusú telcsit, és nem tudom, hogy mennyi lenne a különbség az általa készített képek (TFT kijelző, VGA kamera) és a jelenlegi Siemens CV 65 között.
Olvastam a véleményeket a különböző telókról,s a Siemensekről nem túl jók...
sad.gif
Tudom,hogy ha fényképezni akar az ember, akkor inkább egy digitális fényképezőt használjon. Csak érdekelt a két technológiai különbség, s egyáltalán érzékelhető- e ez question.gif
ProFiler
Jelentősen jobb a képe, de még akkor is elég gyenge. Ha fényképezni szeretnél, akkor inkább valamelyik MegaPixeles Nokiát ajánlom. A telefonok is sokkal jobbak és a fényképezőjük is nagyon jó minőségű.

Ciao.
apa
Köszi a segítséget exclamat.gif
Most már könnyebb a választás. bulb.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.