Sziasztok, ez az első jelentkezésem, eddig mindent megoldottam saját erőből, de most úgy érzem, erdőben vagyok...

Abban kérek segítséget, hogy egy az egyben átköltöztettem a gépemet egy új házba, összedugtam a kábeleket, és a videókártya (S-video) kimenetéről azóta nem jelenik meg a kép a tv-n. Egy héttel ezelőtt gond nélkül ment...
A legújabb driver van fennt (77.72_win2kxp_international_whql), a kábel rendben, nem sérült. Végigcsináltam az összes procedúrát a varázslókkal és a többi beállításokkal, a gépet mindíg újraindítottam, a tv-t is ki, majd bekapcsoltam.
A területi beállítás PAL-B, felbontás 1024x768 60Hz-en, DualView, de klónban sem működik, sem másik felbontással, sem más PAL-rendszerrel. Vagy homogén szürke, vagy átlós, a jobb felsőtől a bal alsóig csíkos, vagy sima fekete... A (Panasonic) videóba dugva a helyzet ugyanez...
A tv: Samsung 72cm-es, 100Hz-es.
A konfi: Gigabyte GA-8INXP alaplap, P4 Cel 2Ghz - 3Ghz-re felhúzva (FSB 151Mhz),
2*256 ddr 400-as Infineon ram 300-on, mert az alaplap csak max. 266-ost tud,
Asus V9280 TD AGP8x videókártya 128Mb GeForce4 Ti 4200, alapbeállításokkal 8x AGP-n,
Samsung 200Gb-s SATAII winyó SATAI-nek jumperelve, hogy az alaplap kezelni tudja,
SoundBlaster AudigyII ZS hangkártya + az alaplapi,
Terratec Cinergy Tv600 tuner,
NEC USB 2.0 PCI kártya,
HP deskjet 5652 nyomtató USB-n,
HP scanjet 4470 scanner szintén. A net UPC-n jön, és az oprendszer XP SP2, orrba-szájba frissítve
Minden driver korrekten fent van, úgyhogy kezdem megadni magam, mert akármit játszom le, akár a Mediaplayerrel, akár a Nero-val, akár a PowerDVD-vel, a lejátszás megkezdésekor a tv elkezd csíkozni, és ennyi...
Bocs, ha hosszúra sikerült, de megpróbáltam elsőre megadni minden infót...
Frankyboy
fvarga@chello.hu