szilard_v
2007. május 4. 18:24
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni a notebookon a touchpad-ot? Letiltani nem lehet, csak eltávolítani, de akkor újra feltelepül magától. A funkcióbillentyűk nem működnek, mert nincs hozzá szoftverem, mert használtan vettem a gépet. Van esetleg valami szoftver külön erre? A gépem Fujitsu Siemens Lifebook E8110
Shia-ko
2007. május 4. 19:32
Drivert, sofware-eket a gyártó honlapjáról tudsz letölteni, nézz körül. Van automata frissítés is a honlapjukon.
A touchpad-et a vezérlőpulton, egér címszó alatt találod.
ProFiler
2007. május 5. 12:40
IDÉZET(szilard_v @ 2007. május 4. 19:24)

Letiltani nem lehet, csak eltávolítani, de akkor újra feltelepül magától
Miért nem lehet letiltani? Annak mennie kell. Milyen operációs rendszert használsz?
Ciao.
angel-2
2007. szeptember 18. 9:54
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni?
Nem régen vettem egy ACER TM 4520-ast. Azon eredetileg Vista van, nem is volt vele semmi gond, de fel akartam tenni programokat, és jött a kék halál, de úgy, hogy nem is indult el a gép, mert mindig újra indult. Elvileg olyan hibaüzenetet adott, hogy a driver nem kompatibilis a Vistával. (Alkohol 120%)
Úgy döntöttem, jó lesz nekem az XP, mert az legalább már stabilabb, meg bejáratott. Fel is tettem mindent, az Acer honlapján megtaláltam a drivereket a notihoz, azokat is feltettem...
Minden jól működik, kivéve a Touchpad (Ahhoz is van driver: Synaptic Touchpad). A probléma az, hogy ahhoz a drivert elvileg úgy kéne feltelepíteni, hogy a Windows meglátja az új hardvert, megpróbálja feltenni, mint egy PS/2-es egeret és utána kell telepíteni a driver progit.
A probléma: A gép nem érzékeli, hogy van ott még egy hardver. Listából hozzáadni nem tudom, mert ott nem szerepel az, ami nekem kell... stb.
Mi lehet a gond, hogy tudnám elérni, hogy lássa a gép a hardvert, hogy tudnám feltelepíteni a Touchpadet?
Remélem valaki tud nekem segíteni, mert elég idegesítő, nem mindenhol tudok használni USB-s egeret...
Köszi
angel-2
2007. szeptember 19. 11:19
Hello megint!
Touchpad problem!
Visszatettem a Vistat. Most már látja a hardvert, fel is telepíti mint PS/2 -es egeret. Aztán feltelepítem a Synaptics touchpad drivert, ami az acer support oldalán van, de már próbáltam azt is, ami a Synaptics oldalán van. ÉS NEM MŰKÖDIK!
Próbáltam úgy is feltenni, hogy a windows keresse a drivert, próbáltam úgy is, hogy feltettem a driver progit, nincs több ötletem.
A hibaüzenet ennyi:
This device cannot start (code 10).
Help me please!
Köszi:
angel