Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: HP PSC Scanner hiba
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Irodai eszközök
Kifly
Van eg hp psc nyomtatóm és azt hiszem elromlott a scanerje neki. A probléma a következő aletapogató lassan előre hátra mozog a nyomtató végében és aztán leáll. Ha valaki tudja mi a proléma az segítsen!
name-o
nekem is egy hp psc-m van, úgy hiszem elromlott, mivel a vízszintes és vékony vonalakat nem kedveli (ferde vonalazást csinál belőlük a szivárvány színeiben)
tud valaki megoldást vagy a probléma okát? unsure.gif
gyorfypeti
Nekem is egy HP PSC 1510-es multifunkciós készülékem van és tegnap óta egyszerűen nem hajlandó scannelni. Bármit rakok az üveglapra, csak egy koromfekete képet "olvas" be. Mi ilyenkor a teendő és miért csinálja ezt? Köszönöm előre is a segítséget.
geri005
Ha fénymásolni próbálsz mi történik?
gyorfypeti
Fénymásolni jelenleg nem tudok, mert nincs benne patron, a nyomtatót a napokban kaptam egy ismerőstől és nem volt még időm festékpatront venni. Így a power gomb villog csak zölden. Mert ha fénymásolni sem fénymásol, javítható? Vagy rendelhető bele alkatrész? Cserélni nem nagyon szeretném, mert garancia valószínűleg nincs már rajta.
Csaba_#
Ez csak egy teszt lett volna. Ugyan is, ha fénymásolni tud, akkor tuti nem hardveres hiba.
gyorfypeti
Fénymásolni sem tud. sad.gif Javítható, vagy felejtős a dolog?
Csaba_#
Ha már nincs rajta gari, egy ilyen hiba javításáért tuti akkora összeget kérnek, hogy ne érje meg a javítás.
gyorfypeti
Értem. sad.gif Köszönöm a segítségeteket.
geri005
Van ez a HP PSC 1410... Ez is jó ha csak otthonra kell. Nekem kettő van belőle, mert olcsóbb a nyomtató (amihez patronok is járnak) mint a színes és fekete-fehér patron, ha kifogyna...

Nem tudom árulják-e még, de elég jó árban volt...
gyorfypeti
Én már nem láttam boltokban. :/ A patron megvásárlása lenne a legkevesebb, mert azt töltetni is tudom nagyon jó áron.
Peti1981
Hali!
Nekem is hasonló problémám van.Neten keresztül most vettem egy hp psc 1410 all in one multi készüléket.Nyomtatni tökéletesen nyomtat,viszont fénymásolni csak egy teljes feket lapot fénymásol.Szkennelni szintén egy fekete lapot olvas be.
Jól befürödtem vele? Vagy mi lehet a gond?Akitől vettem azt mondja neki tökéletesen működött,próbálljam meg újra telepíteni.Megtörtént,de ugyanaz a szitu.
Várom válaszotokat!
Köszi!!!!
geri005
Újratelepíteni felesleges volt, mert a fénymásolásnak nincs köze a driver-hez.
Szerintem felejtős.
Peti1981
Köszi a segítséget.És egyébként mi lehet az oka a hibának?
Passz??
Jól átvertek,pedig direkt rá is kérdeztem hogy minden funkciója tökéletesen működik e .De lehet,hogy a postán sérült valamije.
gyorfypeti
Úgy tűnik, ezek a berendezések rendkívül érzékenyek a mozgatásra. Aznap este, amikor megkaptam, leraktam a földre használat után, mert nem volt még hely az asztalon. Másnap reggel már nem működött. sad.gif Mondjuk nekem nyomtatni nyomtat rendesen, szóval használható, csak fontos lett volna, hogy scannelni is tudjon. Utolsó megoldásként azt látom, hogy pár közeli számítógépszervízt meglátogatok, hátha van nekik ilyen alkatrészként.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.