Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Ventrilo
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Csevegők
GoodSpeed
Ismeri e közzületek valaki e kommunikációs programot ?
Innen érhető el.
Johnny5_el
Üdvözletem!

Ismerem és épp egy vele kapcsolatos problémám van. Remélem tud valaki segíteni - folyamatosan késik a hangom és a késés egyre hosszabbodik - amikor bejelentkezem még szinte semmi majd egyre később és később érkezik meg a hangom a többiekhez - végigfuttattam a vírusirtót és a kémkeresőket is de eredmény nélkül. Pls segítsetek. Előre is köszi
help.gif hands.gif
GoodSpeed
Én is kipróbáltam de inkább maradok a TeamSpeak-nél.
Johnny5_el
Azt sajnos nem ismerem, nekem a ventri tetszik, csak ne lenne az előbb említett problémám, ezért is örülnék, ha valaki tudna segíteni help.gif
Victor
A hangkésés nem a vírusoktól vagy egyéb programoktól késik, ez az internetkapcsolattól függ. A program közepén van egy PING felirat, ami azt jelenti, hogy ha nagy a szám, ami mellette van akkor jobban késik a hang!
Johnny5_el
Sajnos viszonylag alacsony ( nálam átlag 31 -41 ) ping mellett is elég komoly 2-3 perces vagy még hosszabb késésem van. Ráadásul amikor többen beszélgetünk van, hogy mindenkihez egész más időben jut el a hangom sad.gif annoyed.gif
Quarker
Az mitől lehet, hogy egyik Ventrilo szerveren tökéletes a hang ha beszélek, egy másikon pedig csak egy sípolásszerű hangot hallanak a többiek tőlem?
sirense
Hello!

Valaki tud segíteni?
A Ventrilo mikor be akarok jelentkezni kiirja hogy:
Unable to connect to server
mi baja lehet?
Minden beállítás jo
A tűzfal + a vírusprogramok nem ütik
2.1.4-es verzio
a server: kani.hu
foggalmam sincs hogy mi a baja:P
Valaki segítsen légy szíves

Skel91
Nagyon nagy a pingem Ventrilon!
Mikor fellépek a szerverre, még normális. De ahogy megszólalok (vagy néha akkor is ha más szólal meg) szépen felugrik olyan 20000-ig a pingem. Ha mindenki csöndben van, visszaugrik.
A szerver jó, mert csak nekem csinálja. Más programnál ezt nem veszem észre. Víruskergető nem talált semmit.
Ötlet?
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.