Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Meddig tartható el egy tintapatron
PC WORLD Segélyvonal > HARDVER > Alkatrészek, perifériák > Irodai eszközök
Reyorkin
Pontosabban az érdekelne, hogy ha veszek egy HP 58-as fotópatront, és hozzá való fotópapírt, akkor csinálhatom-e azt, hogy amikor szükséges, akkor a fotópatronnal nyomtatok, egyébként viszont a normál színes patront használom? Ez alatt a használaton kívüli fotópatron meddig tartható el anélkül, hogy beszáradna a fej, márha tud ilyet smile.gif
Greene
Hát ha csak úgy ki van véve akkor szerintem hamar beszárad a fej roll.gif
Esetleg a használaton kívüli fejre kéne valami "burkolatot" tenni (pl. mint a Canon patronoknál), ami könnyen leszedhetö.
gorillala
SAJNOS beszárad!

Minden hétfőn 1 oldalt nyomtatok (beszáradás ellen) + kifogy a piszok sad.gif
ProFiler
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy azt a száradás elleni letéphető ragasztót visszateszem. Gond nélkül bírja hónapokig is. Ha mégis beszáradna, akkor egy vizes ronggyal le lehet törölni és már működik is.

Ciao.
Shia-ko
Csak a szavatossági időt nézd meg a csomagoláson. bulb.gif
BáGyu
Én a használaton kívüli patront beszoktam csomagolni, méghozzá nejlon fóliába, olyanba amit tekercsben lehet kapni, ez egészen jól és légmentesen záródik.
De az 58-as patronhoz adnak egy légmentesen záródó tartót. smile.gif exclamat.gif
Digital Silence
bulb.gif Beszáradt fejhez, patronhoz használható az un. wash-down, amit vegyszerboltokban lehet kapni/talán/. Fontos, hogy az anyag kémiai összetétele dimetil-keton legyen, ez oldja ugyanis a tintát. Jól megsodort fanyelü vattapálcával kell felhordani.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.