Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Oldalszámozás wordben
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Irodai, ügyviteli programok
McLaci
Sziasztok!
Problémám a következő. Szeretném a dokumentum 6. oldalán 1-es sorszámmal kezdeni az oldalszámozást úgy, hogy előtte egyáltalán ne legyen oldalszámozás. Megoldható ez? Sürgős lenne, szakdogához kellene.
Köszike!
arpsoft
A 6. oldal elé szúrjál be egy szakasztörést, majd az új szakaszban, ami a 6. oldalon kezdődik, állítsál be oldalszámozást. Itt azt is megadhatod, hogy honnan kezdje.
McLaci
Hát igen, ezt próbáltam én is. Ezzel csak az a baj, hogy ekkor az előző oldalakat is beszámozza, és a 6.-tól újrakezdi a számozást. Ha pedig kitörlöm az előző oldalról, akkor kitörli a 6.-tól is. Vagy valamit rosszul csinálok? Ja, egyébként 2003-s office-om van.
arpsoft
A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az előző" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást.
warynski
Nekem is volt már ilyen problémám, úgy hogy érdekel a dolog. Gondolom az élőfej/élőláb eszköztárára gondoltál. Azon viszont nem találok "ugyanaz, mint az előző" kapcsolót.
McLaci
IDÉZET(arpsoft @ 2007. március 13. 15:47) *
A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az előző" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást.

Igen, valamelyik korábbi Word-ben be lehetett állítani, hogy eltérő legyen a fejléc/lábléc, de ebben a verzióban nem találom. Azt kiírja, hogy ugyanaz, mint előző, a fejléc/láblécre, de hiába állítok át bármit (pl. állóról fekvőre állítom az oldalbeállítást, vagy az oldalszámozást az első oldal eltérő-re), ugyanúgy kiírja, hogy ugyanaz, mint előző. Billynek. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.