Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Telepítési problémák Windows 98 alatt
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Egyéb operációs rendszerek > Windows 98/SE/ME
Computerfriend
A Windows 98-ban bármit megpróbálok telepíteni ami Windows Installert használ, hibaüzenetet ír ki, amiben betűk és számok vannak, és nem lehet feltelepíteni a programot, sőt azokat a programokat, amik eleinte Windows Installerrel lettek telepítve, nem lehet letörölni.
arpsoft
Frissítsed az installert a Windows Update-ről.
KeLa
Microsoft USB driver telepítésénél az alábbi hibaüzenetet kapom!
Unabble to get role for this RID. Mi a manó a hiba?
csum-pi
Helósztok!
Most telepítettem újra egy számítógépet amire Win98-at telepítettem! Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, mert a telepítés után rögtön ez az üzenet fogadott még a Windowsba való belépés előtt:
-----------------------------------------------------
NDIS eszköz inicializálása során:
Windows védelmi hiba. Újra kell indítani a számítógépet.
-----------------------------------------------------

Csökkentett módban indul a gép, de másképp nem... csak ezt az üzenetet mutatja újra és újra! PLS VALAKI!! Minek lehet baja? Már újratelepítéssel is próbálkoztam, de ugyanígy problémát ír ki!!!
mizsi
Huh, ez már felmerült a régi Segélyvonalon is, viszont az sajnos már nem hozzáférhető. Hálózati kártya ugye van a gépben? Ha jól emlékszem, az azzal való gubanc produkálja ezt a hibaüzenetet. Nálam pl. egy tűzfal telepítése után jelentkezett ez a jelenség.
csum-pi
Hmm... ahogy nézem nincs benne, de ha van, akkor ezt a BIOS-ban elméletileg le lehet tiltani?
mizsi
Igen.
MR ZKR
Hi all!

Tudna valaki segiteni,Win 98 se product keyre lenne szükségem,egy régi gép újraélesztéséhez.
Nem találom a neten seholsem..

köszike

Edus
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Genius VideoCAM TRek Internet USB Video Camerához a telepítő cd-n lévőket feltelepítettem Windows 98 van a gépen ennek ellenére amikor a Webcamerát csatlakoztatom a géphez
és azt írja ki a gép hogy a windows telepíti az új hardverhez a softvert, és ezután egy másik ablak is feljön, amiben azt írja hogy a kstvtun.ax fájl nem található és kéri hogy helyezzem be a Windows 98 Second Edition CD-ROM ot. Ez a telepítő cd- lenne mert ilyenem sajnos nincs.
Mit lehetne ilyenkor tenni. Kérlek segítsetek!
Köszi!

Edus
Halasi Miklós
Ez a WDM forrásokhoz szükséges fájl. Win98-nál ezért érdemes a telepítőkészletet a merevlemezen tárolni, majd amikor kéri, azt megadni neki. roll.gif
Talán még egy DirectX 9 telepítés segíthet.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.