ProFiler
2007. március 2. 15:13
A fórumtalálkozó topikjában mindenki megtalálhatja a részleteket, itt jegyzem fel a jelentkezőket. Tehát a találkozó április 28-án lesz, Sopronban.
Ételrendelés információkA kérdéseket és az észrevételeket légyszi a tali topikjába írjátok!
Az eddigi jelentkezők:
- ProFiler
- Szerdahelyi Gergely
- Ulala
- Shia-ko
- Athos
- Sebi
- Gereby
- mizsi
- Greene
- Sanzi
- Balázs (Spányik)

- Adani
- Cölöp
- Red Boy
- Digital Silence
- Calyd
- Halasi MiklósCiao.
Athos
2007. március 2. 16:51
Tudok menni Sopronba a találkozóra.
Sebi
2007. március 2. 18:11
Én is tudok menni Sopronba.
Gereby
2007. március 2. 21:14
Hát nekem nagyon húzós Sopron... De minden képp megpróbálok majd eljutni oda... Ott a helyem.

Szóval nem 100%, de igyekszem.
mizsi
2007. március 2. 22:00
Ha szombati napra esik majd, akkor minden további nélkül megyek. Nem olyan késő az a 19.10-es visszaindulás. Feldobhattok engem is a listára.
Greene
2007. március 2. 22:35
Beírtam szerény személyem nevét.
Sanzi
2007. március 2. 22:56
Még nem mondom tutira, de 80%, hogy megyek. Az utazás nagyon cinkes, de majd megoldom. Kicsit pofátlan leszek: esetleg van pesti aki kocsival megy?
ProFiler
2007. március 2. 23:12
Szerintem ha a környéketekről többen jönnétek, akkor össze is tudnátok fogni.

Ui.: azért felírlak.
Ciao.
Gereby
2007. március 2. 23:48
Békésiek? Jönnétek a szentesivel (az meg ugyan ki lehet...

)l?
Spányik Balázs
2007. március 3. 5:08
Egyértelmű!
Adani
2007. március 3. 11:06
Én is mennék.
cölöp
2007. március 3. 15:36
Ha a munkám engedi, én is jövök.
Red Boy
2007. március 4. 19:37
Ha nem jön közbe semmi életveszélyes, és az időpont is olyan lesz, akkor megyek mint a vöcsök!

A listán a helyem.
Digital Silence
2007. március 6. 15:56
Még úgysem voltam Sopronban, megyek!
Calyd
2007. március 6. 23:04
Ha jó lesz az időpont, akkor én is megyek.
zsoltchelsea
2007. március 11. 14:43
Én sajnos nem tudok menni, mert most jutott az eszembe, hogy akkor lesz a suliban a ballagás. Nekünk meg ott kell lenni, kivéve, ha testvér vagy rokon ballag. Más kifogást nem fogad el (kissé rugalmatlan ilyen szempontból).
ProFiler
2007. március 11. 16:06
Te ballagsz, vagy ballagtatsz?
Ciao.
Gereby
2007. március 11. 17:58
Szerzünk meghívót... Cserélgetünk az iskolák között.
ProFiler
2007. március 11. 18:45
Vagy megmondod, hogy Te is ballagsz... Sopronba.
Ciao.
zsoltchelsea
2007. március 11. 18:50
Nem ballagok/ballagtatok, csak nem engedi el az embereket. Ne kérdezzétek, miért nem. Valami bekattantás, de így van.
ProFiler
2007. március 11. 19:19
Szombaton?!
Ciao.
zsoltchelsea
2007. március 11. 19:36
Igen, szombaton van a ballagás. Hétfőtől meg érettségi a végzősöknek.
arpsoft
2007. március 11. 19:45
Ha lesz időm a lányom szülinapja mellett, akkor beugrom én is.
ProFiler
2007. március 19. 22:14
Egy olyan kérésem lenne, hogy a következőkben írjátok le, hogy milyen főételt szeretnétek előrendelni a találkozóra! Aki nem tudna dönteni, az sem probléma, mert természetesen van lehetőség a helyszínen való rendelésre is. De jó lenne, ha a többség eldöntené legkésőbb április 14-éig. Továbbá eddig az időpontig kérnék egy Egészen biztos jelentkezést is.
Remélem ennyi idő alatt mindenkinek sikerül kiderítenie, hogy valóban tud-e jönni a soproni PC World Fórumtalálkozóra!>> Étlap <<---
Elkezdem a sort:
Biztosan tudok menni (még jó!

) és a rendelésem:
- Óvári sertésborda
- Hasábburgonya köret
- Rókalyuk salátatál
Ciao.
Ulala
2007. március 19. 22:25

Én is biztosan tudok menni és a következő lenne a rendelésem:
- Cordon Bleu (pulykából)
- Hasábburgonya köret
- Rókalyuk salátatál
Greene
2007. március 19. 22:55
Mon cours s'il vous plaît:
- Sirop de Abricot
- Áfonyával és camemberttel töltött pulykamell et frites ensemble
- Salade César
Álors
vagy,
Tutto, gusto, confusione il mio prego:
- Vino Rosso
- Pizza carbonara
- Insalata il tonno
Pronto
Le chef:
ProFiler
2007. március 19. 22:59
És ki dönt?
Ciao.
Ulala
2007. március 19. 23:04
A "Pronto" mellé esetleg foglaljunk helyet egy gyomormosásra a kórházban?

De csak azért kérdem, hogy még az ICt elérd hazafelé.
Greene
2007. március 19. 23:04
@PF: Ó, hát a héten még rádcsörgök Mon ami, vagy írok neked MSN-en. Hiszen nem lehet ezt a kérdést csak úgy elkapkodni, n'est-ce pas?

@Ulala:
ProFiler
2007. március 19. 23:06
Oké! Mint mondottam volt - még majdnem 4 hét van az eldöntésére.
Ciao.
Shia-ko
2007. március 20. 9:30
Szalonnába tekert sajtos csirkemell
Mandulás burgonyagolyó vagy Gyümölcsköret vagy Rizi-bizi (az étterem választhat, hogy mi illik mellé, mert ők tudják, hogyan készül, illetve amit ajánlanak ezek helyett, rájuk bízom)
Gundel palacsinta
Soproni Kékfrankos vagy Tokaji Fourmint (esetleg, ha tudnak az ételhez még inkább ilőőt, akkor azt)
arpsoft
2007. március 20. 15:30
Majd ott eldöntöm. Messze van az még. Lehet, addigra vega leszek...
mizsi
2007. március 20. 18:11
Persze, jövök.
A rendelésem:
- Áfonyával és camemberttel töltött pulykamell
- Hasábburi köret
- Uborkasali
Greene
2007. március 20. 19:58
@Shia-ko: Inkább a furmint ahhoz a menühöz! De én a helyedben Etyeki chardonnay-t innék hozzá. Legalábbis én így teszek majd. Esetleg még az a szemelt rizling is szóba jöhet.
Elég gyér a borkínálatuk (de legalább van többféle Soproni), és a "nagyfröccs" étlapon való szerepeltetése meglehetősen bizarr ötlet.
ProFiler
2007. március 20. 20:05
@ arpsoft:
Akkor erre már egész napra tudnál Te is jönni?
@ Greene:
Talán a söröző 'részleg' miatt került oda.
Ciao.
Sanzi
2007. március 20. 20:15
Nagy égés lenne, ha én pizzát ennék?
Pontosabbat majd holnap.
ProFiler
2007. március 20. 20:29
Dehogy égés! Azt kérsz, amit szeretnél. Egyébként nemrég ettem náluk egy pizzát - nagyon jót csinálnak! (Érthető, hisz pizzéria is.) Annyit kérnék, hogy pizzarendelésnél annyit adjatok még meg, hogy kicsi, közepes, vagy nagy legyen. (Tapasztalat alapján mondom, hogy a közepes is elég méretes.

)
Ciao.
Gereby
2007. március 20. 20:43
Fúúúh... Nem is nagyon tudok választani...

(Az örök best of-om nincs fent az étlapon... A cigány pecsenye... Anyum se lesz ott, hogy ugyan olyat együnk.

) Szóval lehet én is pizzát rendelek majd. De nyilván ott, mivel még nem biztos, hogy tudok menni, meg sose tudtam megjegyezni melyik név mit takar...
mizsi
2007. március 20. 20:46
Billiárd van ott (a közelben)?
Shia-ko
2007. március 20. 21:05
IDÉZET(Greene @ 2007. március 20. 19:58)

@Shia-ko: ...
Én a szárnyas klasszikusokat választottam, de majd beleszólnak (, ha értenek hozzá), hogy mi illik pontosan a saját főztjükhöz. Én arra gondoltam, hogy utána elszopogathatnánk egy üveg Bock Cuvee Barrique-ot, hogy megtudd, milyen egy igazi vörös.
Greene
2007. március 20. 21:14
Royal Cuvée-t már kóstoltam Bock Józsi bácsitól, de belekóstolhatunk ebbe is, feltéve, hogy megfelelő korban van (bár mivel barrique, aligha lehet fiatalabb 3-4 évesnél). Amúgy a Gerééknek is teljesen korrekt Cuvée-ik vannak. De ha már Sopron akkor említést kell érdemeljen egyik kedvenc borászom bora: Weninger Soproni Kékfrankos. Szerintem kékfrankos szinten ő szokta hozni a formát.
De Etyeket tényleg ajánlom. Talán esetleg tarthatnának még Somló-hegyi borokat is, azoknak elég pikáns ízük van, ugyanis ott a talaj alatt vulkanikus kőzet található, ráadásul Somló-hegy ot van közel Sopronhoz.
ProFiler
2007. március 20. 21:28
IDÉZET(mizsi @ 2007. március 20. 20:46)

Billiárd van ott (a közelben)?

Ott nincs, de valahol biztosan van lehetőség billiárdozni is. Ha többeteket érdekel, utánajárok.
Ciao.
Shia-ko
2007. március 20. 21:47
IDÉZET(Greene @ 2007. március 20. 21:14)

...
Szvsz egyszerűbb, ha mi Villányba megyünk, és felhívom előtte haveromat, hogy este 10 körül szedjen össze, és dugjon ágyba minket, mert sajtmérgezést kaptunk.

szerk.: Ráadásul Józsi bácsiéknak folyamatos nyílt napjaik vannak, nameg az étterem sem utolsó.
Calyd
2007. március 20. 23:03
Szerintem én tudok menni. Ezt olyan jó 90%-ra mondom. A maradék 10% fenntartva arra az estre, ha addig megszűnne a világegyetem, rámszakadna az ég, és egyéb balszerencsés eseményeknek

Menü, lássuk csak... Két kifli, egy kis lekvár és egy jó nagy bögre kakakót (jó erőset, mert az csak úgy finom).

Na, komolyra fordítva a szót:
- Füstölt sonkával töltött csirkemell sajtmártással
- Hasábburgonya
- Somlói galuska
Az italon sokat filóztam, és úgy látom, hogy itt vannak borokhoz értő emberek, ami kicsit efelé terelte a gondolataimat. De miután megláttam, hogy van csapolt Gösser-ük, nem volt kérdéses. Elég ritkaság számba megy ez csapoltan, és mivel én amúgy is sörös vagyok, és ez az egyik kedvencem, így egy jó korsó lesz a jutalmam az étek után

Billiárd jó ötlet, szeretem - bár nagyon nem tudok. De ha valaki kedveli a csocsót, és van rá lehetőség, akkor rám is lehet számítani. Ugyan azt sem tudok nagyon, de azért jobban megy, mint a billiárd.
ProFiler
2007. március 20. 23:09
Szerintem az italra nincs szükség előrendelést leadni, az majd ott személyesen jöhet. Az eddigi fix rendeléseket felírtam, továbbá folyamatosan írom, hogy a végén ne legyen kavarodás, hogy ki mit is rendelt. Amennyiben változtatna még valaki, az a megadott határidőig nyugodtan megteheti, csak akkor arra kérném, hogy egy új hozzászólásban írja le, hogy változtatna!
Ja, majd' elfelejtettem! Remélem nem probléma, hogy nemdohányzó részleget foglaltam! Vagy ellenvetés?
Ciao.
Gereby
2007. március 20. 23:15
Nem dehogy... Sőt ellenkezőleg... Nagyon ritkán tudom elviselni a dohány füstöt.
Sebi
2007. március 21. 18:14
Én dohányzom, de majd megoldom valahogy.
Greene
2007. március 21. 18:33
Nekem viszont jó hírem van. Leszoktam már egy éve. Így a doboznyi tüdőméregtől ez esetben is eltekintek.
ProFiler
2007. március 21. 22:03
Naa, gratula!

Ciao.
Sebi
2007. március 21. 22:26
Főúr, rendelnék.

- Cordon Bleu sertéshúsból ; (Az étlapon nem szerepel, de gondolom el tudják készíténi. Ha mégsem akkor majd kitalálok mást.)

- Hasábburgonya köret
- Csemegeuborka vagy uborkasaláta
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.