Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fórumtalálkozóra jelentkezés és ételrendelés
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
ProFiler
A fórumtalálkozó topikjában mindenki megtalálhatja a részleteket, itt jegyzem fel a jelentkezőket. Tehát a találkozó április 28-án lesz, Sopronban.

Ételrendelés információk

A kérdéseket és az észrevételeket légyszi a tali topikjába írjátok!

Az eddigi jelentkezők:
- ProFiler
- Szerdahelyi Gergely
- Ulala
- Shia-ko
- Athos
- Sebi
- Gereby
- mizsi
- Greene
- Sanzi
- Balázs (Spányik) sad.gif weep.gif
- Adani
- Cölöp
- Red Boy
- Digital Silence
- Calyd
- Halasi Miklós

Ciao.
Athos
Tudok menni Sopronba a találkozóra. smile.gif
Sebi
Én is tudok menni Sopronba.
Gereby
Hát nekem nagyon húzós Sopron... De minden képp megpróbálok majd eljutni oda... Ott a helyem. smile.gif Szóval nem 100%, de igyekszem.
mizsi
Ha szombati napra esik majd, akkor minden további nélkül megyek. Nem olyan késő az a 19.10-es visszaindulás. Feldobhattok engem is a listára.
Greene
Beírtam szerény személyem nevét. ani_wink.gif
Sanzi
Még nem mondom tutira, de 80%, hogy megyek. Az utazás nagyon cinkes, de majd megoldom. Kicsit pofátlan leszek: esetleg van pesti aki kocsival megy? roll.gif
ProFiler
Szerintem ha a környéketekről többen jönnétek, akkor össze is tudnátok fogni. ani_wink.gif

Ui.: azért felírlak.

Ciao.
Gereby
Békésiek? Jönnétek a szentesivel (az meg ugyan ki lehet... laughing.gif )l? blush.gif
Spányik Balázs
Egyértelmű!
Adani
Én is mennék.
cölöp
Ha a munkám engedi, én is jövök.
Red Boy
Ha nem jön közbe semmi életveszélyes, és az időpont is olyan lesz, akkor megyek mint a vöcsök! laughing.gif A listán a helyem. ani_wink.gif
Digital Silence
Még úgysem voltam Sopronban, megyek! smile.gif
Calyd
Ha jó lesz az időpont, akkor én is megyek.
zsoltchelsea
Én sajnos nem tudok menni, mert most jutott az eszembe, hogy akkor lesz a suliban a ballagás. Nekünk meg ott kell lenni, kivéve, ha testvér vagy rokon ballag. Más kifogást nem fogad el (kissé rugalmatlan ilyen szempontból).
ProFiler
Te ballagsz, vagy ballagtatsz?

Ciao.
Gereby
Szerzünk meghívót... Cserélgetünk az iskolák között. laughing.gif
ProFiler
Vagy megmondod, hogy Te is ballagsz... Sopronba. laughing.gif

Ciao.
zsoltchelsea
Nem ballagok/ballagtatok, csak nem engedi el az embereket. Ne kérdezzétek, miért nem. Valami bekattantás, de így van.
ProFiler
Szombaton?! roll.gif

Ciao.
zsoltchelsea
Igen, szombaton van a ballagás. Hétfőtől meg érettségi a végzősöknek.
arpsoft
Ha lesz időm a lányom szülinapja mellett, akkor beugrom én is.
ProFiler
Egy olyan kérésem lenne, hogy a következőkben írjátok le, hogy milyen főételt szeretnétek előrendelni a találkozóra! Aki nem tudna dönteni, az sem probléma, mert természetesen van lehetőség a helyszínen való rendelésre is. De jó lenne, ha a többség eldöntené legkésőbb április 14-éig. Továbbá eddig az időpontig kérnék egy Egészen biztos jelentkezést is.
Remélem ennyi idő alatt mindenkinek sikerül kiderítenie, hogy valóban tud-e jönni a soproni PC World Fórumtalálkozóra!

>> Étlap <<

---

Elkezdem a sort:

Biztosan tudok menni (még jó! biggrin.gif ) és a rendelésem:
- Óvári sertésborda
- Hasábburgonya köret
- Rókalyuk salátatál

Ciao.
Ulala
biggrin.gif Én is biztosan tudok menni és a következő lenne a rendelésem:
- Cordon Bleu (pulykából)
- Hasábburgonya köret
- Rókalyuk salátatál

Greene
Mon cours s'il vous plaît:

- Sirop de Abricot
- Áfonyával és camemberttel töltött pulykamell et frites ensemble
- Salade César

Álors

vagy,

Tutto, gusto, confusione il mio prego:

- Vino Rosso
- Pizza carbonara
- Insalata il tonno

Pronto

Le chef: chef.gif
ProFiler
És ki dönt? biggrin.gif

Ciao.
Ulala
A "Pronto" mellé esetleg foglaljunk helyet egy gyomormosásra a kórházban? biggrin.gif De csak azért kérdem, hogy még az ICt elérd hazafelé. biggrin.gif
Greene
@PF: Ó, hát a héten még rádcsörgök Mon ami, vagy írok neked MSN-en. Hiszen nem lehet ezt a kérdést csak úgy elkapkodni, n'est-ce pas? ani_wink.gif

@Ulala: tongue.gif
ProFiler
Oké! Mint mondottam volt - még majdnem 4 hét van az eldöntésére. ani_wink.gif

Ciao.
Shia-ko
Szalonnába tekert sajtos csirkemell
Mandulás burgonyagolyó vagy Gyümölcsköret vagy Rizi-bizi (az étterem választhat, hogy mi illik mellé, mert ők tudják, hogyan készül, illetve amit ajánlanak ezek helyett, rájuk bízom)
Gundel palacsinta
Soproni Kékfrankos vagy Tokaji Fourmint (esetleg, ha tudnak az ételhez még inkább ilőőt, akkor azt)
arpsoft
Majd ott eldöntöm. Messze van az még. Lehet, addigra vega leszek... biggrin.gif
mizsi
Persze, jövök.
A rendelésem:
- Áfonyával és camemberttel töltött pulykamell
- Hasábburi köret
- Uborkasali
Greene
@Shia-ko: Inkább a furmint ahhoz a menühöz! De én a helyedben Etyeki chardonnay-t innék hozzá. Legalábbis én így teszek majd. Esetleg még az a szemelt rizling is szóba jöhet.
Elég gyér a borkínálatuk (de legalább van többféle Soproni), és a "nagyfröccs" étlapon való szerepeltetése meglehetősen bizarr ötlet. ani_wink.gif
ProFiler
@ arpsoft:
Akkor erre már egész napra tudnál Te is jönni?

@ Greene:
Talán a söröző 'részleg' miatt került oda. laughing.gif

Ciao.
Sanzi
Nagy égés lenne, ha én pizzát ennék? biggrin.gif

Pontosabbat majd holnap. ani_wink.gif
ProFiler
Dehogy égés! Azt kérsz, amit szeretnél. Egyébként nemrég ettem náluk egy pizzát - nagyon jót csinálnak! (Érthető, hisz pizzéria is.) Annyit kérnék, hogy pizzarendelésnél annyit adjatok még meg, hogy kicsi, közepes, vagy nagy legyen. (Tapasztalat alapján mondom, hogy a közepes is elég méretes. smile.gif )

Ciao.
Gereby
Fúúúh... Nem is nagyon tudok választani... laughing.gif (Az örök best of-om nincs fent az étlapon... A cigány pecsenye... Anyum se lesz ott, hogy ugyan olyat együnk. laughing.gif ) Szóval lehet én is pizzát rendelek majd. De nyilván ott, mivel még nem biztos, hogy tudok menni, meg sose tudtam megjegyezni melyik név mit takar... blush.gif
mizsi
Billiárd van ott (a közelben)? blush.gif
Shia-ko
IDÉZET(Greene @ 2007. március 20. 19:58) *
@Shia-ko: ...

Én a szárnyas klasszikusokat választottam, de majd beleszólnak (, ha értenek hozzá), hogy mi illik pontosan a saját főztjükhöz. Én arra gondoltam, hogy utána elszopogathatnánk egy üveg Bock Cuvee Barrique-ot, hogy megtudd, milyen egy igazi vörös. ani_wink.gif
Greene
Royal Cuvée-t már kóstoltam Bock Józsi bácsitól, de belekóstolhatunk ebbe is, feltéve, hogy megfelelő korban van (bár mivel barrique, aligha lehet fiatalabb 3-4 évesnél). Amúgy a Gerééknek is teljesen korrekt Cuvée-ik vannak. De ha már Sopron akkor említést kell érdemeljen egyik kedvenc borászom bora: Weninger Soproni Kékfrankos. Szerintem kékfrankos szinten ő szokta hozni a formát.
De Etyeket tényleg ajánlom. Talán esetleg tarthatnának még Somló-hegyi borokat is, azoknak elég pikáns ízük van, ugyanis ott a talaj alatt vulkanikus kőzet található, ráadásul Somló-hegy ot van közel Sopronhoz.
ProFiler
IDÉZET(mizsi @ 2007. március 20. 20:46) *
Billiárd van ott (a közelben)? blush.gif

Ott nincs, de valahol biztosan van lehetőség billiárdozni is. Ha többeteket érdekel, utánajárok.

Ciao.
Shia-ko
IDÉZET(Greene @ 2007. március 20. 21:14) *
...

Szvsz egyszerűbb, ha mi Villányba megyünk, és felhívom előtte haveromat, hogy este 10 körül szedjen össze, és dugjon ágyba minket, mert sajtmérgezést kaptunk. biggrin.gif

szerk.: Ráadásul Józsi bácsiéknak folyamatos nyílt napjaik vannak, nameg az étterem sem utolsó. smile.gif
Calyd
Szerintem én tudok menni. Ezt olyan jó 90%-ra mondom. A maradék 10% fenntartva arra az estre, ha addig megszűnne a világegyetem, rámszakadna az ég, és egyéb balszerencsés eseményeknek smile.gif

Menü, lássuk csak... Két kifli, egy kis lekvár és egy jó nagy bögre kakakót (jó erőset, mert az csak úgy finom). biggrin.gif Na, komolyra fordítva a szót:
- Füstölt sonkával töltött csirkemell sajtmártással
- Hasábburgonya
- Somlói galuska

Az italon sokat filóztam, és úgy látom, hogy itt vannak borokhoz értő emberek, ami kicsit efelé terelte a gondolataimat. De miután megláttam, hogy van csapolt Gösser-ük, nem volt kérdéses. Elég ritkaság számba megy ez csapoltan, és mivel én amúgy is sörös vagyok, és ez az egyik kedvencem, így egy jó korsó lesz a jutalmam az étek után smile.gif

Billiárd jó ötlet, szeretem - bár nagyon nem tudok. De ha valaki kedveli a csocsót, és van rá lehetőség, akkor rám is lehet számítani. Ugyan azt sem tudok nagyon, de azért jobban megy, mint a billiárd.
ProFiler
Szerintem az italra nincs szükség előrendelést leadni, az majd ott személyesen jöhet. Az eddigi fix rendeléseket felírtam, továbbá folyamatosan írom, hogy a végén ne legyen kavarodás, hogy ki mit is rendelt. Amennyiben változtatna még valaki, az a megadott határidőig nyugodtan megteheti, csak akkor arra kérném, hogy egy új hozzászólásban írja le, hogy változtatna!

Ja, majd' elfelejtettem! Remélem nem probléma, hogy nemdohányzó részleget foglaltam! Vagy ellenvetés?

Ciao.
Gereby
Nem dehogy... Sőt ellenkezőleg... Nagyon ritkán tudom elviselni a dohány füstöt. annoyed.gif
Sebi
Én dohányzom, de majd megoldom valahogy.
Greene
Nekem viszont jó hírem van. Leszoktam már egy éve. Így a doboznyi tüdőméregtől ez esetben is eltekintek.
ProFiler
Naa, gratula! thumbsup.gif

Ciao.
Sebi
Főúr, rendelnék. biggrin.gif

- Cordon Bleu sertéshúsból ; (Az étlapon nem szerepel, de gondolom el tudják készíténi. Ha mégsem akkor majd kitalálok mást.) smile.gif
- Hasábburgonya köret
- Csemegeuborka vagy uborkasaláta
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.