cölöp
2007. március 21. 22:58
Nagyon jó tésztáik vannak. Eddig csak azt ettem náluk. Lehet most mást....
Athos
2007. március 22. 9:21
Amit ennék:
-- Tárkonyos vadraguleves Erdészné módra
-- Fogas Rókalyuk módra (nem tudom, hogy ebben van-e köret)
A borozgatásban benne lennék.
BlueGold
2007. március 22. 23:34
Én sajnos nem tudok menni ( Lan Party-t szerveztem 28.-ára). Pedig az idén már elszerettem volna menni a talira.
Szerdahelyi Gergely
2007. április 11. 20:02
Azt hiszem én ott rendelnék pillanatnyi lelkiállapotomnan megfelelően. Lehet?
ProFiler
2007. április 11. 20:29
Persze. Köszi, hogy szóltál!
Megjegyezném, hogy most szombaton adom le a végleges rendelést, úgyhogy aki még nem rendelt, az most megteheti! Esetleg ha valaki módosítani szeretne közben, az is írja le nyugodtan!
Ciao.
ProFiler
2007. április 16. 7:22
Az ételrendelésből Red Boy és Digital Silence lemaradt. Vehetem úgy, hogy a helyszínen rendeltek?
Ciao.
zsoltchelsea
2007. április 16. 17:02
@Greene: Most olvastam a boros kommentedet. A Bock Józsi bácsi nem mecseki borász? Ha igen, akkor azt hiszem jártam ott kóstoláson ősszel az osztállyal. Körbevezettek minket, és bemehettünk a bérelt helyekre is, ahol borokat őriznek (kezdenek s legjobb korba érni azok)

.
Greene
2007. április 16. 21:29
Villányinak mondják.

De ha már itt tartunk, a legújabb szerzeményünk, egy 1985-ös Teleki-Villányi Cuvée Special Reserve. Mondjuk szerintem egy Cuvée 5 éves kora körül éri el a fénypontját, de azért kíváló bor ez is.
Shia-ko
2007. április 17. 7:20
Eh, ne bántsd az öregeket! Majd másképp állsz hozzá, ha kiszőrösödik az állad. Ez már nem fut el legalább.
zsoltchelsea
2007. április 17. 19:27
@Greene: Tudom, hogy villányi, de nem tudtam pontosan. Ott van úgy felosztva, hogy déli és északi. Csak arra sem emlékszem pontosan, hogy hogy van. Egyébként tényleg jók a boraik. Mi azt hiszem, 4-5 fajtát kóstoltunk.
Digital Silence
2007. április 24. 19:58

Sajnos nem tudok menni, nem engednek el a melóból!
mike22
2007. április 25. 20:32
Én csak most láttam meg Profiler aláírásában az összejövetelt! Pedig most tényleg szerettem volna menni, de ennyi idő alatt már nem tudom elintézni

! Remélem legközelebb hamarabb kapcsolok, és esetleg közelebb is lesz hozzám! Addig is jó szórakozást minenkinek! Majd meséljetek!
ProFiler
2007. április 25. 22:49
Rajtunk nem múlik, még nyugodtan jöhetsz. Ha van szabad időd és tudsz szerezni vonatjegyet, akkor semmi akadálya.

Ciao.
mike22
2007. április 26. 19:20
Azt gondolom, hogy nem rajtatok múlik, de ez a hét vége már le volt rendezve! Így nem nagyon tudom összehozni! Csak az zavar, hogy ritkán van ilyen összejövetel, és szeretnélek már megismerni benneteket! Na, mindegy

! Legközelebb biztos sikerül! Remélem ebben az évben szerveztek még

!
Gereby
2007. április 26. 20:38
Majd rendezünk egy tiszavidéki, alföldi fórumtalit is. Az nem lesz messze.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.