Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Fórumtalálkozóra jelentkezés és ételrendelés
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
cölöp
Nagyon jó tésztáik vannak. Eddig csak azt ettem náluk. Lehet most mást....
Athos
Amit ennék:

-- Tárkonyos vadraguleves Erdészné módra
-- Fogas Rókalyuk módra (nem tudom, hogy ebben van-e köret)

A borozgatásban benne lennék. smile.gif
BlueGold
Én sajnos nem tudok menni ( Lan Party-t szerveztem 28.-ára). Pedig az idén már elszerettem volna menni a talira.
Szerdahelyi Gergely
Azt hiszem én ott rendelnék pillanatnyi lelkiállapotomnan megfelelően. Lehet?
ProFiler
Persze. Köszi, hogy szóltál!

Megjegyezném, hogy most szombaton adom le a végleges rendelést, úgyhogy aki még nem rendelt, az most megteheti! Esetleg ha valaki módosítani szeretne közben, az is írja le nyugodtan!

Ciao.
ProFiler
Az ételrendelésből Red Boy és Digital Silence lemaradt. Vehetem úgy, hogy a helyszínen rendeltek?

Ciao.
zsoltchelsea
@Greene: Most olvastam a boros kommentedet. A Bock Józsi bácsi nem mecseki borász? Ha igen, akkor azt hiszem jártam ott kóstoláson ősszel az osztállyal. Körbevezettek minket, és bemehettünk a bérelt helyekre is, ahol borokat őriznek (kezdenek s legjobb korba érni azok) smile.gif.
Greene
Villányinak mondják. ani_wink.gif

De ha már itt tartunk, a legújabb szerzeményünk, egy 1985-ös Teleki-Villányi Cuvée Special Reserve. Mondjuk szerintem egy Cuvée 5 éves kora körül éri el a fénypontját, de azért kíváló bor ez is.
Shia-ko
Eh, ne bántsd az öregeket! Majd másképp állsz hozzá, ha kiszőrösödik az állad. Ez már nem fut el legalább. ani_wink.gif biggrin.gif
zsoltchelsea
@Greene: Tudom, hogy villányi, de nem tudtam pontosan. Ott van úgy felosztva, hogy déli és északi. Csak arra sem emlékszem pontosan, hogy hogy van. Egyébként tényleg jók a boraik. Mi azt hiszem, 4-5 fajtát kóstoltunk.
Digital Silence
sad.gif Sajnos nem tudok menni, nem engednek el a melóból! weep.gif
mike22
Én csak most láttam meg Profiler aláírásában az összejövetelt! Pedig most tényleg szerettem volna menni, de ennyi idő alatt már nem tudom elintézni weep.gif weep.gif ! Remélem legközelebb hamarabb kapcsolok, és esetleg közelebb is lesz hozzám! Addig is jó szórakozást minenkinek! Majd meséljetek!
ProFiler
Rajtunk nem múlik, még nyugodtan jöhetsz. Ha van szabad időd és tudsz szerezni vonatjegyet, akkor semmi akadálya. ani_wink.gif

Ciao.
mike22
Azt gondolom, hogy nem rajtatok múlik, de ez a hét vége már le volt rendezve! Így nem nagyon tudom összehozni! Csak az zavar, hogy ritkán van ilyen összejövetel, és szeretnélek már megismerni benneteket! Na, mindegy sad.gif ! Legközelebb biztos sikerül! Remélem ebben az évben szerveztek még ani_wink.gif !
Gereby
Majd rendezünk egy tiszavidéki, alföldi fórumtalit is. Az nem lesz messze. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.