Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Keresd meg nekem, kérlek!
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2
Sanzi
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy ide gyűjtsük azokat a dolgokat, amikről nagyon szeretnénk egy kis infót, de sehol nem találtunk róla semmit. Remélem lesz jövője a dolognak. A driver, szofvert, vagy hasonló dolgok keresését a megfelelő topikokban tegyük.

Nekem az lenne a gondom, hogy egy filmről keresnék bármilyen infót. Tényleg bármit. A fílm címe: "The Ice Princess" Ha minden igaz 1994-es film, de ez se tuti. A film főszereplője Katarina Witt. Élete fent van a Wikipédián, de a filmről semmi említést nincs. IMDb-n semmi infő a filmről. Ha szereplőre keresnék rá, úgy sincs találat. Idáig ennyi infót sikerült összeszedni a hivatalos oldalról:
IDÉZET
When Katarina is not training on the ice she is busy building her career as an international businesswoman. In partnership with her friend Elisabeth Gottmann, she has established the successful Sports & Entertainment production company "With Witt", creating TV specials, live events and shows including "Carmen on Ice", "Divas on Ice“ and "The Ice Princess".

Kérlek segítsetek!

De HÜLYE vagyok. Szó szerint csupa nagy betűvel. Itt a film: The Ice Princess
Shia-ko
parancsolj
Silent Psycho
Némi infó magyarul.
Az IMDb-n is fenn van.
Sanzi
Már megvan, köszi szépen.
Amúgy IMDb-n azért nem találtam, mert csak a magyar meg angol címére kerestem rá.
Matvác
Aki nézi a Prison Break-et annak feltűnhetett már hogy Mahone ügynöknek iszonyatjó napszemcsije van... Valaki légy szíves tudna arról egy linket szerezni hogy honnan lehetne venni egy olyat? Vagy hogy honnan lehetne megtudni a forrást?
smile.gif
Előre is köszi

Amúgy határozottan jó ötletnek tartom ezt a topicot
Timer
Én is egy filmet keresek, amit még gyerekkoromban láttam, de azóta se találok. A magyar címe azt hiszem "Másnap" volt, és mintha az "After Day" rémlene a főcímből is. A lényeg az volt, hogy a nagyhatalmak kilövik egymásra a nukleáris arzenáljukat, és elszabadul a világégés. Nagyon jó felvételek voltak benne B-52-es bombázókról, meg egyéb katonai repülőkről is, ha jól emlékszem.
Halasi Miklós
Beállhatok a sorba? roll.gif
Én anno a Walt Disney estéken adott Suli című sorozat 7 vagy 8 részét (az összest) keresem. Ha valakinek megvan videokazettán, átvenném. Nem baj, hogyha Secam, a magnóm lekezeli. smile.gif
Sehol nem találom a neten sem, és egyelőre esély sincs, hogy újra leadják. sad.gif
mizsi
Nah, akkor én is beszállok. blush.gif
Két filmet keresek, de sehogyan nem bukkanok rá: az egyik az Éretlenek c. klasszkus, a másik pedig a Háborús játékok c. film. Természetesen teljesen legálisan. Ha valakinek meglenne VHS-en, netalán DVD-n, megvásárolnám.
Greene
Azt hiszem DVD-s kiadás nem volt az Éretlenekből, viszont két része van. A második persze nagyon gyenge, semmi köze az elsőhöz. VHS-en pedig már szerintem nem kaphatók.
Ha mégis lenne, akkor engem is érdekelne.
zsoltchelsea
Én a Negyedik Emeletet keresem )Planta 4). Csak az amerikai filmet találom, de nekem az azonos nevű spanyol verzió kéne (az ugyanis teljesen más, mint az amerikai; csak a nevük ugyanaz).
Soma01
Én egy itteni tagot keresek, akinek az avatrja egy kis kék replő. A nevét elfelejtettem és írt nekem pü-t és nem tudok neki így válaszolni, segíteni neki. sad.gif
Sebi
Nem tibcsihead az akit keresel?
Soma01
Köszi, hogy segítesz, én is keresgélek, de nem Ő az. Neki nem animáció van, csak 1 fix kép.
zsoltchelsea
Figyelj. Ha nem törölted a PÜ-t, akkor könnyen megnézheted.
Soma01
Sajna töröltem a PÜ-t, az a baj.
Sebi
A témára sem emlékszel, hogy mivel keresett meg. Így könnyebb lenne megtalálni.
Soma01
Az XP jogosultságokhoz keresett valami beállító progit. De nem tudom írt e a fórumba. Vagy csak nekem?
Esetleg fiókokkal kapcsolarban.

szerk.:
Megvan! lali1981 volt.
Sebi
Esetleg nem lali1981 volt. Igaz az avatarja nem kék repülő, hanem szürke, de a háttere kék. Itt beszéltetek.

Látom közben Te is megtaláltad. smile.gif
Soma01
Igen!
A repülövel is volt kis zűr, mert tényleg a háttér a szürke. Nem emlékeztem teljesen.

Köszönöm mégegyszer a segítségedet!! worship.gif
Sanzi
Én arra volnék kíváncsi, hogy mi a neve annak a kis 80*15 pixeles kis "képecskéknek"?
Benoc
Hello! Tudomásom szerint, ha arra a nem hivatalos bannerre gondolsz, akkor minibanner smile.gif .
SzoZo
A szakzsargonban buttonnak hívják. Elismert méret ez is!
Link egy jó gombkészítőhöz!
apacs
Tudnátok nekem linkeket adni űrben végzett kísérletekkel kapcsolatban? Előre is köszi! smile.gif
Sanzi
Nem tudom ki ismeri az Esti Showder-ben lévő Stand up comedy blokkokat, de ebben kérnék egy kis segítséget. Kellene valami összegző táblázat, hogy mikor és ki lépett porondra. Köszönet előre is!
zsoltchelsea
Most építik a Showder.hu-t, úgyhogy szerintem nemsokára az is fent lesz. De annyira fejlesztés, hogy fekete alapon fekete betűvel írsz a keresőbe. biggrin.gif
Bata László
IDÉZET(apacs @ 2007. április 11. 20:06) *
Tudnátok nekem linkeket adni űrben végzett kísérletekkel kapcsolatban? Előre is köszi! smile.gif

www.nasa.gov,
www.esa.eu,
az oroszt meg csak azért sem keresem meg... twisted.gif

Mosi
Üdv mindenkinek!
A közeljövőben szeretnénk elkészíteni két notebook segítségével egy wireless tesztet.
A dolog pikantériája az, hogy mindezt egy kopár hegyen fogjuk leforgatni. A pontos adatok miatt viszont szükségünk lenne egy lézeres távolságmérőre. Nézegettem az interneten, de nem szeretnék feleslegesen százezer forintot kifizetni egy alkalom miatt, éppen ezért kérdezlek bennetek, hogy tudtok-e olyan helyet ahol lehetne kölcsönözni egy napra ilyen eszközt?!

Mosi
Greene
Talán akik különféle munkagépeket (fúrók, vésők, kéziszerszámok) kölcsönöznek, tudnak ilyet adni. Én pl. Hiltiből láttam.
Botond
Én egy olyan ingyenest tárhelyet keresnék, ahonnan pl kisebb TeamSpeak szervert lehet üzemeltetni (vagy nagyobbat smile.gif ).
aaa3
Halo! Hááát... Én néztem Wikipédiát, angolt és magyart, és google képeket is de nem találtam. Film címe(k)kellenének Neroról... Az angol wikipediában van egy csomó pl nero in popular culture stb de egyikben sem főszereplő, csak apróságok vannak, pedíg emlékszem egy-két éve még valamelyik tévén is láttam egy filmet... Szóval olyan kéne ami konkrétan róla szól. Ja amolyan játékfilmszerű stílus nem dokumentum.
Mert van caesar, antonius és kleopátra meg augustus meg minden de nero... az is csak nem találom twisted.gif
köszi ani_wink.gif
zsoltchelsea
Itt nézted már? www.imdb.com
aaa3
Ok, megvan. Imdb-n ezen a címen nem volt (pedig ez a címe) Wikipedián lett meg mégis, véletlenül, a Claudia Acte-s cikk alján egy link. A neros cikk(ek)be sehol sem volt benne. (!!!) 2005-ös (v.2004), DVDn. A filmről is volt egy külön cikk ott pedig egy link az imdb-re ahol Nerone címen volt annoyed.gif (pedig a képen is nero van). Azért köszi smile.gif
zsoltchelsea
Nincs mit. smile.gif
Botond
Még a PC World-ben olvastam egy olyan weboldalról, ahol lehet regisztrálni ideiglenes e-mail címet, ami ha jól emlékszem 10 percig él. Sajnos nem találom ezt az oldalt sehol sad.gif . Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm!
tanulo91
IDÉZET(Botond @ 2007. április 23. 18:54) *
Én egy olyan ingyenest tárhelyet keresnék, ahonnan pl kisebb TeamSpeak szervert lehet üzemeltetni (vagy nagyobbat smile.gif ).

Google a barátod, bár nem tudom hogy a TS-hez mi kell, de Extrán jól megy a php, esetleg azon próbálkozz, valamint a CJB-é se rossz.

IDÉZET(Botond @ 2007. június 16. 17:28) *
Még a PC World-ben olvastam egy olyan weboldalról, ahol lehet regisztrálni ideiglenes e-mail címet, ami ha jól emlékszem 10 percig él. Sajnos nem találom ezt az oldalt sehol sad.gif . Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm!

Eldobható e-mail a lap alján vannak a címek. De nem spammalésre használni ám!
Botond
Köszi! Tudom a Google a barátom, WiKi pedig a barátnőm smile.gif . A tárhelyes találatok úgy nézem csak webhelyre vonatkoznak. Nem hiszem, hogy örülnének, ha én föltölteném oda a kis TeamSpeak szerveremet no.gif , de azért köszi smile.gif . Az eldobható e-mail pedig nem spammelésre kell, hanem pont ellenkezőleg! A spamek ellen! smile.gif
gaborievi
Sziasztok!!!!

Hjajjj, hogy én mennyire elkeveredtem itt!!!!
Kérlek segítsetek nekem, ha tudtok!!!

Már egy egész estét rászántam arra, hogy megtaláljak egy dalszöveget magyarul, de semmi esélyem nem volt rá! weep.gif

De csak ezen az oldalon találtam meg angolul is, méghozzá Shia-ko segédletével (már ezt is köszönöm neki)
Szóval gyengécske angoltudással, értek néhány részt, de jobban örülnék, ha nem ezekre kéne hagyatkoznom!

Szóval, a kérésem az lenne, ha valakinek megvan magyarul, esetleg le tudná nekem fordítani az küldje már el nekem az e-mail címemre, légy szíves-légy szíves (azért nem merem azt mondani, hogy irja be ide, mert félek, hogy mégegyszer nem nagyon tudok ide bekeveredni, nem volt egyszerű!!!)

jajjj, azt is el kellene mondanom, hogy miröl is van szó!

SINEAD O'CONNOR - Nothing compares to you

Elöre is köszönöm, remélem sikerrel járok, ha véletlenül rossz helyre irtam volna, akkor ezer bocs, de valaki csak ismer valakit aki ismer valakit:-)

KeLa
Kb 2 hónapja találtam egy oldalt, ahol a Mini ITX alaplapok fizikai méretei (furatkiosztás stb) szerepeltek.
Ugy sikerült elmentenem az címet, hogy azóta sem találom. Már szinte minden oldalt megnéztem ahol Mini ITX-ről van szó, de a keresett oldal nincs köztük.
Ha valaki tudna segíteni, Nagyon Meg Köszönném! bulb.gif
Jester
IDÉZET(Botond @ 2007. augusztus 18. 15:47) *
Köszi! Tudom a Google a barátom, WiKi pedig a barátnőm smile.gif . A tárhelyes találatok úgy nézem csak webhelyre vonatkoznak. Nem hiszem, hogy örülnének, ha én föltölteném oda a kis TeamSpeak szerveremet no.gif , de azért köszi smile.gif . Az eldobható e-mail pedig nem spammelésre kell, hanem pont ellenkezőleg! A spamek ellen! smile.gif

Ha még aktuális lenne: Katt
baba1987
Sziasztok! Egy nagyon nagy segítség kéne nekem. Már igen régóta keresem a dalnokok ligájának az összes videóját de csak párat tudtam letöltetni. akinek meg van az összes az jelezzen nekem!
zsoltchelsea
Esetleg Youtubeon keress rá, talán ott van. Amúgy a fórumon tilos a letöltögetést szorgalmazni.
Calyd
A fórumon nem tilos a letöltögetést szorgalmazni! A nem legális forrásokat reklámozását tiltja. Az e-mail címet viszont nem szoktuk így nyilvánossá tenni.
zsoltchelsea
Kiírhatja, max. sok spamet kap. Szabad, csak nem célszerű... smile.gif
zsoltchelsea
Szerintem szorgalmazni sem jó. Ennél kevesebbért vágták már ki emberek írásait a kukába.
Shia-ko
Hello!

Parti Nagy Úrhatnám polgár átiratát keresném. Sajnos csak a Tartuffe-ot találtam meg.

Előre is hála! worship.gif
Predator
Kersem ezt a videókártyát: Ecs Hydra 9800gtx+.
Ha találnák egy linket minegy milyet és hol a világban csak online lehesen rendelni.
Azért lenne fontos mert nekem ingyen lenének akkor eze a karik.
vadrozsa
Sziasztok!

Van fenn valahol a neten olyan lista, amely megmutatja, hogy mely játékprogramok használnak ki két magnál többet? (vagy esetleg amik két magot illetve amik négy magot használnak ki).

Biztosan én vagyok ügyetlen, de nem találok ilyen listát sehogy sem, pedig izgatna, hogy hány program használja ki a négy magot 2009-ben.

Ha valaki linkelne nekem egy ilyen listát, azt nagyon megköszönném.
arpsoft
Google a barátod: első találat
vadrozsa
Köszönöm! worship.gif

Esetleg valami frissebb, mert ez 2007-es és az angoltudás háááát mondjuk úgy még nem igazán az erősségem laughing.gif Én még anno oroszt tanultam a suliban, az angol némiképp csak úgy ragadt rám valamennyi, de azt hiszem e szöveget nézve még nem elég blink.gif ( max kiszótározom amit nem értek benne roll.gif )
kléni
Ha valakinek túl sok ideje van, segíthete megkeresni a http://flowplayer.org -os videólejátszóra a hang (a csúsztatható, nem a némító) résznek a kódját.
pl indít: play: jelenlegi, max idő: time:
Az megvan, hogy a néhít, felhangosítnak a kódja mute: de az állíthatót nem találtam sehol unsure.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.