balazs24
2007. február 12. 12:54
Helló!
Vettem egy ''high-tec'' (2200 Ft) hangkártyát (CMI8738). Azóta a gép újraindul, ha ki akarom kapcsolni. Nem kiakad vagy ilyesmi, hanem rendesen kijelentkezik, és újraindul. Lehetséges megoldás?
Kicsit megigazítottam a hardvereket, hátha valami rosszul csatlakozik és az okozza a bajt, de nem. Kétszer is újra lett telepítve a gép (előtte teljes formázás), de nem múlt el. XP angol, Vista és XP magyar alatt is ugyanez a helyzet.
Sőt, most kivettem az előbb a foglalatból, akkor rendesen kikapcsol a gép, de pl. mikor kikapcsolt állapotban - de feszültség alatt - visszatettem a kártyát, akkor már attól elindult a gép.
Érdemes egy másik foglalatban is kipróbálni?
Megoldható valahogy ez a hiba? Igazából más bajom nincsen vele, úgyhogy ha lehet, akkor ne azt javasoljátok, hogy vegyek mást...
köszi szépen!
Budha
2007. február 12. 14:14
Drivert feltelepítetted? Vagy csak az Xp-ben lévőt használtad?
balazs24
2007. február 12. 14:22
Szia!
Köszi a választ. Igen, próbáltam a mellékelt CD-n lévő driverrel is, és a legújabbal is. De driver nélkül is ezt csinálja...
Másik foglalatban is ugyanez a helyzet...
balazs24
2007. február 13. 13:18
Kicseréltem a boltban a kártyát, a helyzet változatlan...
torrente63
2007. október 3. 18:54

Szia ,Én ugyanígy jártam Előszőr azt hittem régi gépem a hibás ,ezért nem is foglalkoztam vele. Időközben a családban lett még egy pc, gondoltam abba jó lesz. Ugyan ezt a hibát produkálta abban is. Felhívtam az üzletet ahol vettem, azt mondták ilyet még nem is hallottak.Bevittem nekik a kártyát, három nap múlva felhívtak hogy mehetek a kártyáért. MA adtak egy másikat azt mondták rossz ,ahogy beüzemelték lefagyasztotta a gépet. Nagy vidáman hazavittem beszereltem, a kártya szépen dolgozik, DE A GÉP ÚJRAINDUL.Felhívtam az üzletet, azt mondták keressek drivert. EZ sem segít.
balazs24
2007. október 3. 19:46
Helló!
Sajnálattal hallom...
Én nem sokáig bírtam a próbálgatást, rászántam pár ezer Ft-ot és vettem egy használt Creative-et.
Üdv.