Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Forma 1
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
zsoltchelsea
Teszteredmények spekulálásra.
Digital Silence
Ez éppen nem F1, de van magyar érdekeltsége: Link
zsoltchelsea
Nagyon sztárolják ezt az embert, de nekem valahogy nem tűnik olyan jónak.
mike22
Hát igen! Én is hasonló véleményen vagyok... Azért, mert a Minardiban mutatkozott be a Forma1-be, még kiderülhetett volna, hogy tehetséges (lásd: Webber, Alonso)! De ez az én véleményem...
bill
Nem friss, de most találtam! Aki látta már bocsi! http://kepfeltoltes.hu/070313/kimi_vs_schu...ltoltes.hu_.jpg
Az az arc ......! Naon jó! laughing.gif
fapuma
Huhh ez ütős... laughing.gif De azért gyanúsan Photoshop. ani_wink.gif
zsoltchelsea
A tekintet durvább. Hölgyeim és uraim! Lehet visszaszámolni! biggrin.gif
ProFiler
Semmi különöset nem látok benne. Épp valamit piszkált a szájában, nem direkt nézett így.

Ciao.
Aneurysm
Ez ugyan régi de jó: http://kepfeltoltes.hu/070313/KR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ProFiler
eznemigaz.gif Kiszippantja... laughing.gif

Ciao.
bill
Huhúú!
De hisz ez egy nagyormányos Kormányos! blush.gif lol2.gif
Adani
@Aneurysm

Igen, ez egy monacoi időmérőn történt, Palik mondott is valami elméset.
zsoltchelsea
Fisichella interjúja. Kissé sematikusnak tűnik, de nem mond nagy hülyeségeket.
Gereby
Ki nézi élőben? biggrin.gif laughing.gif
riddick
Én ott voltam biggrin.gif . Baki az már volt, tessék megnézni délután. smile.gif
Timer
Megszületett a világ első Forma 1-es utánfutója! biggrin.gif Nem szeretem ezt a kifejezést, de ROTFL! rotflmao.gif

(A Czollner-t meg valaki cserélje már le a Weber-re, nem hiszem el, milyen idióta kommentjei vannak!!)
Adani
Az nagyon tetszett, de volt már ilyesmi régebben is. Ha jól emlékszem Herbert is megcsinálta már egyszer, úgy nézett ki mintha egy fűhengert húzna maga után. Hakkinen meg egyszer úgy indult el, hogy a kábelek a kocsihoz voltak rögzítve, és sikerült letépnie az álmennyezetet meg pár kábelt is kétfelé osztott.
zsoltchelsea
Érdekes lehetett. Viszont ez az időmérő... Czollnert nyomja el valaki, mert elég béna volt (elég konzervatív vagyok szerintem, én Webert sem nagyon engedném be). A pálya nagyon csúszós volt, látszott a belső kamerákon is. A mezőny pedig fordulatossá varázsolta a mai helyosztót, azt leszámítva, hogy néhányan mélyen maguk alatt teljesítettek. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ezt a Schumacher-hiányt még meg kell szoknom, de jó kis verseny lesz. Alonso pedig mutatott valamit, de látszott, hogy az edzés első felében nagyon "meg kéne szoknom az autót wazz" állapotban ment. Egészében nézve nekem tetszett a mai nap F1-es szempontból, de a versenyre kicsit jobban kell hozni a formát, illetve egy rendes kommentátor üljön be, mert úgy még jobb minden verseny.
bill
Hát szerintem Fizikót az idén megint elveri az ügyeletes csapattársa! blush.gif Szimpatkus fickó de nem lesz belőle nagy menő. Olyan Barrichello forma. Minden évben megvan egy versenye amire emlékezhetünk, de semmi több. Ralfi ilyen még.
Go Kimi toot.gif , Kubica, Hamilton, és mindenki!

Szerintem élő ember nem volt aki azt mondta volna Sumi szakít az F1-el, naná hogy nem: http://index.hu/sport/forma1/swtul0309/
riddick
A Toyota és Hamilton is...
tanulo91
Már bocs, de ki az a Hamilton? Annyira éljenezték az időmérőn, honnan kellene őt ismerni?

Amúgy remélem Al(f)onzonak a McLaren-nel annyi szerencséje lesz mint tavaly Kiminek. Az Renault-nak meg olyan semmilyen az új festése. A kék legalább még csak kinézett valahogy, de ez a narancssárga-sárga párosítás? thumbdown.gif
mazda6diesel
bye1.gif

Nagyon bízom benne, hogy Massa autójának problámája nem fog előjönni Kimi-nél is! blink.gif
tanulo91
Én is nagyon remélem.
riddick
IDÉZET(tanulo91 @ 2007. március 17. 17:46) *
Már bocs, de ki az a Hamilton? Annyira éljenezték az időmérőn, honnan kellene őt ismerni?

Azért éljenezték annyira mert ez lesz az első F-1-es futama és kétség kívül jól kezdte. Egyébként a GP2-ből ismerheted ugyanis onnan jött át a királykategóriába.
tanulo91
Tényleg! Most már eszembe jutott. Köszi.
ProFiler
IDÉZET(Gereby @ 2007. március 17. 4:20) *
Ki nézi élőben? biggrin.gif laughing.gif

Néztem élőben az időmérőt és a versenyt is fogom.

Szép volt Kimi! Massát sajnáltam.
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2007. március 17. 15:49) *
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ezt a Schumacher-hiányt még meg kell szoknom

Nekem is eléggé hiányzott. Jó-jó fáradt is voltam, de mindig arra vártam, hogy mikor jön. blush.gif

Ciao.
Gereby
Hát igen Schumi hiánya ott van a levegőben...

A "kiskocsi" is ott volt a közvetítésben! laughing.gif

Egyébként szépet ment Kimi, Massa-t meg én is nagyon sajnálom... sad.gif Egyébként érdekes, hogy a középső etupban sokkal jobb idők születtek, és még Kimi-t is leverték, de aztán az utolsóban nem voltak olyan jó idők...

@ProFiler, Riddick: Nézzük együtt? laughing.gif
Aneurysm
Mikor meglátom hogy "L. Hamilton" akkor mindig Linda Hamilton-ra gondolok először biggrin.gif
Gereby
Rázzatok fel... laughing.gif Egyébként jó a futam... smile.gif
eremit
Ez az évad már mem olyan, mint az előzők. Lehet szeretni vagy utálni Michael Schumachert, de meghatározó volt a forma 1-ben.

Jó srác ez a Kimi! És jó a Farrari is hozzá. Tetszett a verseny. Örülök... IPB kép
Aneurysm
Szerintem unalmas volt a verseny.
ProFiler
Én is örülök, hogy Kimi nyert. Csak annak nem, hogy Hamiltont harmadiknak tették be. annoyed.gif

Ciao.
Greene
Kösz a spoilerért... roll.gif annoyed.gif ranting.gif

Én pl. nem keltem fel hajnalban, de kíváncsi voltam a véleményekre. Azért ne írjátok már be légyszíves legközelebb a győztest, ha ilyen ismétléses a verseny! Főleg PF, és Eremit.

Aneurysm pl. leírta, hogy szerinte unalmas volt a verseny, ami jó, mert lehet, hogy akkor meg se nézem ha épp lenne más dolgom. Valamint nem mondta meg mi lett a vége...
eremit
Bocsánat! blush.gif Erre nem gondoltam. Sajnálom!
Aneurysm
Szerintem aki nem élőben néz egy sporteseményt az tudja hogy valahonnan (tv/rádió/net/haverok stb.) véletlenül meghallhatja az eredményt, emiatt felesleges dühöngeni. Legközelebb nézd élőben, vagy izoláld magad amíg az ismétlés el nem kezdődik. Mert akkor ennyi erővel a sorozatokról se szabadna beszélni senkinek, mert lehet hogy valaki a magyar tévében nézki 0.5-1 év késéssel.
Greene
Haverok nem mondják meg, mert vagy nem nézik meg hajnalban (ahogy az emberek 90%-a), vagy tudják, hogy én nem nézem meg. Indexet nem olvasok ilyenkor, és híradót se nézek. Rádiót sose hallgatok.
Viszont kíváncsi vagyok a fórumozók véleményére.

Amúgy meg picit rossz a hasonlat, hiszen egy sorozatban nincs futamgyőztes.
Aneurysm
Nincs futamgyőztes, de el lehet mondani hogy pl. az xy főszereplő meg fog halni.
Gereby
Hát le lett lőve a vége... Észre se vettem, hogy van másik oldal, így kivettem... blush.gif

Ahogy vége lett a versenynek, azonnal fenn voltak a hírek az F1 híreken... És ki volt írva, hogy M. Schumaher 6. laughing.gif Meg van a screen shot. Majd felrakom.
zsoltchelsea
Én is hamarabb tudtam meg az eredményt, azért kicsit gáz volt megnézni. A verseny úgy volt nekem unalmas, hogy az izgalmasabb részek gyorsabban lezajlottak, aztán meg csak körözgettek. Az operatőr pedig időnként csúnyákat hibázott. Az viszont már gáz, ha Czollner is észreveszi a hibákat. A közvetítésről annyit, hogy néha jó volt, de egy-egy érdekesebb mozdulaton vagy jelenségen (gumikérdés, Rosberg előzése) már fokhagymaszagúra rágták. Weber pedig nagyon komolykodott. Bár elfogult vagyok Palik felé, ő időnként vissza is tér ugyanazokhoz a dolgokhoz, de nem húsz percig csak egy dologról beszél, viszont nem is szakmázza el a dolgokat. Ha kell, akkor pedig tisztázza a tényleg szakmai dolgokat. Mégsem ez dominál nála. Szántó Dávid mondta egy műsorban az m1-en, hogy az az egyik legfontosabb, hogy imádja a riporter a sportot. Náluk én ezt nem igazán éreztem.
Adani
Én sem élőben néztem, de megoldottam a hírzárlatot így nem tudtam meg az eredményt. Coulthard repülése kemény volt, főleg, hogy Wurz feje mellett 20 centivel ment el a Red Bull (viszont most szárnyakat adott).

Kimi győzelme szép volt, látni mire képes, ha jó autót tesznek alá.
zsoltchelsea
IDÉZET
9.: Raikkönen előnye hét mp., Raikkönen hátránya kilenc mp., Alonsóé tizenegy. Raikkönen sorra futja a legjobb köröket, néha egy másodpercet ver a másodikra.

IDÉZET
Raikkönen az eredményhirdetésnél még locsolás előtt megkóstolta a pezsgőt.

Az Index értelmes szövegei...
mike22
Éjlen Kimi! Remélem a további versenyeken is hasonlóan, fog menni! Azért egy kis izgalom jót tesz majd, bár szeintem a McLaren is fel fog zárkózni pár futam elteltével... Azért nem semmi Räikonen 1:25.2-es ideje!!! Lehet, hogy lett volna gyorsabb is, de azt mondta, nem a versenyre koncetrált egy pillanatig... (lásd 3-as kanyar) AKkor neki nem volt nagyon izgalmas !
Adani
Lehet, hogy tudott volna többet is, de nagyon helyesen inkább spórolt, hiszen volt elég előnye, nem kell mindenáron nyomni mint süket a csengőt.
Timer

Közvetítésre visszatérve: nem is értem, hogy ez a "Gyuszi" hogy bírálhat olyan embereket, akik közül a legócskábbak is félkézzel letolnák a pályáról! Azért, mert indul itthon valami széria autós futamban, még nincs hozzá joga, hogy mondjuk egy Sato-t kritizáljon, aki már tett le valamit az asztalra, igaz, a nemzeti bajnokságukban (Skyline-nal nyert, ha jól tudom egy idényt). Ne értsetek félre, nem Sato-t védem, csak egy példa volt. Meglehetősen unom már, hogy Gyula szerint Fisichella is egy raklap sz_r, és úgy látom, mindenki más is, akinek nem fernando-val kezdődik, és alonso-val végződik a neve. mad.gif
intruder
Érdekes is volt, meg nem is. Érdekes volt, az átigazolások miatt, a verseny viszont uncsi volt. Érdekes a versenyzôk helyezkedése. Most végre van egy kis mozgás, és remélem látszani fog az is az idén, hogy melyik versenyzô mit tud nyújtani ezekben az új versenyhelyzetekben. Nem gondoltam, hogy Alonso az évek óta szerencsétlenkedô McLaren-el elsôre megfoghatja az évek óta erôs teljesítményt hozó Ferrarikat, de mondjuk hozta a kötelezôt. Räikkönen végre kapott egy jó autót, de nagyon várom tôle a bizonyítást. Jó lenne versenyhelyzetben látni, nem csak végiggurulni a betoncsíkon, hogy aztán lenyilatkozhassa, hogy tulajdonképpen majdhogynem unta is az egészet... A Renult nem igazán virgonckodik Alonso nélkül, a BMW, hááát-hááát, a többiek meg futottak még (egyenlôre). Ezért remélem, hogy Alonsoék kitalálnak valamit, és lesz verseny, mert nem mellesleg ez a Hamilton srác okozhat még meglepetéseket. Nagyon jó smile.gif
zsoltchelsea
Szerintem Hamilton futamot fog nyerni idén. Az viszont kezd idegesíteni, hogy egy csomó szabállyal akadályozzák a normális versenyt. Még jó, hogy a tankolást nem szabályozzák. A gumik jelölése pedig nagyon béna.
mike22
Az engem is felidegesített mad.gif ! Méghogy látni, ha forog a kerék! A Bridgestone felirat is fehér, hogy veszed ki, hogy melyik belőle az a kis fehér csík? Ez tényleg csak azért van, hogy beszéljenek a gumiról is!
Adani
Képzeljétek el, mikor Palik ezt is összekeveri. Eddig is sűrűn keverte Gizikét a gőzekével, de most mégegy újabb dolog, amit lehet. Szerintem ha kitalálják, hogy 72-es piros félkövér betűkkel írják ki a képernyőre, hogy pl: " Ennél a tankolásnál Hamiltonnak lágy gumit tettek fel" akkor is képes lenne azt mondani, hogy hát láttam, hogy kemény gumikat kapott.
zsoltchelsea
Palik nem hülye, csak a saját igazát viseli. Általában azért jó kommentátor.
Aneurysm
Annak idején Karthikeyan-t végig Karthekiyan-nak mondta.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.