Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Free Pascal - teljes képernyő
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Programozás > Pascal
JociPoci
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy Free Pascal progit hogyan futtathatnék teljes képernyős módban ?
A válaszokat előre is köszi.
Joci.
Calyd
Khm... nem értem a kérdést. Eleve úgy kéne induljon. Ha nem, az nem a FP műve, hanem a Windows-é. De Alt+Enter talán segíthet.

Utólag: jelentem tévedtem smile.gif Szóval úgy tűnik tényleg nem indul alapjáraton teljes képernyős módban. Viszont az exe tulajdonságainál (jobb klikk, tulajdonságok) a "Képernyő" fülön megtalálod amit keresel. Ha grafikus módot használsz, akkor indul (vagy vált) teljes képernyőre.
lorcsi
Na már most!

Indítsad el a grafikát, (initgraph....) és amikor sikeresen betöltődött, lépj ki belőle (restorecrtmode...) ekkor teljes képernyőn marad az ablak!

biggrin.gif
Dani991
Van valami ötletetek, hogy miért nem működnek a kurzorvezérlő billentyűk a pascalban megírt programban? Keresgéltem a neten, hogy mik az ASCII kódjai, de amit találtam, az nem működik. Aztán gyorsan írtam egy programot, ami kiírja a lenyomott billentyű kódját, de a kurzorvezérlőkre 0-t ír. annoyed.gif Más billentyűk működnek.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.