Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Win98 Hálózat routerrel
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Egyéb operációs rendszerek > Windows 98/SE/ME
erdly
hello
lenne egy gondom
van egy régi 300Mhzes 64 mbos gépünk. win 98 fut rajta. tettem bele egy planet lan karit hogy lehessen azon is netezni. ezt a routerrel kötöttem össze (D-link DI-624. Lan+wirelesses) a hálózat nem igazán akar múködni. elég sok mindent állitgattam rajta. annyit tudtam csinálni, hogy pingelgetem a routert, és válaszol, de internet, meg hálózat elvileg nincs. hogy kellene beállitanom?

most már látom akik a hálózaton vannak. de net még minidg nincs. be állitottam hogy a net Lanos de nem megy sehogy pls help!
zotyi89
Sziasztok!

Én nekem is olyan problémám van, hogy nekem is kéne segítság a routert be állítani 98-ra. Ugyan két gépen XP van azzal nincs is gond az internet is rendben. Csak nem tudom beállítani a routert hogy legyen helyi hálozat meg internet is a 98-on. Vagy ide a forumba vagy erre a címre küldjétek: zoityi89@t-online.hu már el a megoldást.

Előre is köszi Zolyi!!
pgyuf
A PC World csak az újságjukban foglalkozik a userek problémáival, abból pénz van. Az, hogy 1 emberük átnézze naponta a fórumokon segitséget kérők problémáit, arra már nincs erőforrás sem akarat. Csak a nagy szöveg, hogy használjuk a fórumaikat. annoyed.gif
pgyuf
Amúgy nekem sikerült megoldanom egy hasonló problémát. Az internet beállítás menüben egy varázsló van, ami megkérdezi a csatlakozás módját (LAN), van-e proxy. Majd ez után már letöltötte a weblapokat az explorer. Alap esetben nem kellene futtatni ezt a varázslót -szvsz-, de nekem ettől lett jó. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.