mizsi
2007. február 4. 15:58
Sziasztok!
2006. májusában kétszeresen is kudarcba fulladt a IV. Fórumtalálkozó szervezése, másodjára az alacsony résztvételi szándék miatt. Gyorsan röpül az év, minden(ki) változik, szerintem itt lenne az idő az újabb talira, a legutolsó már jó régen volt. Mit gondoltok? Már most szólok, a szervezést munkámból kifolyólag -illetve az abból adódó időhiány miatt - nem tudom vállalni.

Bízom benne, hogy akad valaki, aki elvállaná a szervezést, és el tudnánk dönteni, hogy hol és mikor legyen. Remélem ezúttal valóban összejön.
Sanzi
2007. február 4. 16:19
Én nagyon örülnék egynek! Szinte tuti, hogy elmennék.
Babó22
2007. február 4. 17:07
Nekem sajna helyszíntől függene. Vidéken élek.
Greene
2007. február 4. 17:21
Valószínűleg Budapesten lenne, a közlekedés miatt.
Babó22
2007. február 4. 18:20
Áhhh, oda kizárt, hogy eljutnék.
Sanzi
2007. február 4. 18:57
Sajna sosem tudtunk olyan helyszínt találni, ami mindenkinek jó. Szerintem ha a többséget nézzük akkor Pest lenne a legjobb hely. Pestiek hajrá.
Greene
2007. február 4. 19:09
A példaértékű hozzáállás Utoniumé, aki Szegedről hajnalban jött el, hogy délutánra Sopronba érjen a fórumtalálkozóra. Megérkezése után egy órával már indultunk is hazafelé.
Felőlem bárhol lehet, ha tudok elmegyek. Budapest egy olyan pont amit relatíve könnyen el lehet érni bárhonnan az országból.
De én szívesen megyek PF és arpsoft városába is ismét, mert az egy gyönyörű hely.
ProFiler
2007. február 4. 19:12
Én is azt mondom, hogy Pesten legyen. Ha máshol lesz, direkt nem fogok elmenni. (Mondom én ezt soproniként, az ország végéről.

)
Ellenben találni kellene valakit, aki tudná vállalni a szervezést. Bár igazából az is elég, ha valaki tud egy jó helyet/éttermet (stb.) és megpróbáljuk elérni, kifaggatni a részletekről.
Nem is kérdezem, hogy hány résztvevő lenne, ugyanis biztos vagyok benne, hogy 10-nél többen garantáltan jönnek és az már megfelelő minimum létszám egy talihoz.
Ciao.
Adani
2007. február 4. 20:01
Én bennevagyok, és szerintme Pest lenne a legjobb.
Gereby
2007. február 4. 20:44
Szerintem is Pest a legideálisabb. Oda mindenképp megpróbálnék eljutni...
ProFiler
2007. február 4. 20:46
IDÉZET(Babó22 @ 2007. február 4. 18:20)

Ez a helyzet már volt többször is. Hátha jön valaki a környékedről. Együtt tudnátok jönni.

Ciao.
Digital Silence
2007. február 5. 10:46
Pusztavacs az ország közepe!
zsoltchelsea
2007. február 5. 20:02
Akkor próbáld megközelíteni! Quadot, crossmocit, léghajót, helikoptert, tankot jet pack-et és terepjárót használni tilos!
Adani
2007. február 5. 20:26
Ha lesz fórumtali, akkor én ha lehet megyek. Békésiek ti mit gondoltok? Örülnék ha nem egyedül kéne felvonatoznom.
Babó22
2007. február 5. 20:50
IDÉZET(ProFiler @ 2007. február 4. 20:46)

IDÉZET(Babó22 @ 2007. február 4. 18:20)

Ez a helyzet már volt többször is. Hátha jön valaki a környékedről. Együtt tudnátok jönni.

Ciao.
Ááááááá! Az ki van zárva. Esetleg Debreceni vagy Böszörményi fórumozó lenne, de hát őt nem ismerem. Egyébként is nagyon messze van.
IDÉZET(zsoltchelsea @ 2007. február 5. 20:02)

Akkor próbáld megközelíteni! Quadot, crossmocit, léghajót, helikoptert, tankot jet pack-et és terepjárót használni tilos!

Két lábat lehet használni?
Gereby
2007. február 5. 20:54
Békésről merre megy a vonat? Mert ha Szentes felé, akkor én is csatlakoznék...
Sanzi
2007. február 5. 21:02
@ADani
Én tuti megyek, szóval a nem leszünk egyedül.

Szerintem Szentes felé megy, vagyis ha jól emlékszem, mivel a múlt alkalommal néztük, hogy jó lenne.
Red Boy
2007. február 5. 21:05
Én benne lennék, csak olyan időpont kéne... Hétközbe nem biztos hogy ráérnék (bár ha az ember nagyon akar valamit azt eléri)
Ha ennénk, akkor tudom ajánlani a BécsiSzelet vendéglőt

Nem drága, és nagyon finom kajáik vannak a nagy vegyes salátától(nem vegyes szecskázású, hanem mindenféléből van benne) elkezdve a tányérról lelógó rátotthúsig (abból is van pulyka, borjú, meg azt hiszem sertés).
Ha csak italozós helyen gyűlnénk össze, akkor meg a Paulaner sörözőt mondanám, mert nagyon finom helyben főzött, szűrt és szűretlen búzasörük van (csak sajnos drága, de szerintem egy kórsó belőle minden pénzt megér). De ha nem megfelelő, akkor tudok még pár helyet
ProFiler
2007. február 5. 21:22
Eszünk is és iszunk is, de kulturált hely legyen, ahol egy elkülönített helyiségben lehetünk. Ami persze megfelelő méretű.
Ciao.
Adani
2007. február 5. 22:24
@Gereby
A vonat nem Szentes felé megy, Békésről akkor már nem fog sehová vonat indulni, mert hamarosan megszűnik a kis piros Bz, ami Muronyba járt. Ha IC-vel megyünk, akkor Békéscsaba-Gyoma-Mezőtúr-Szolnok-Budapest Keleti.
Szentesről nem tudom hova megy vonat, max. ha Szolnokra el tudsz jutni akkor felszálhatsz a mi vonatunkra. Vagy majd ott. Múltkor is megoldottuk, a csapat nagyobbik fele a Nyugatiba ment, azt meg meg lehet beszélni, hogy valaki várja Keletibe érkező csapatot, múltkor is meg volt oldva, igaz akkor csak ProFiler meg én érkeztünk oda.
Gereby
2007. február 5. 22:41
Igen. Szolnok felé megy. Bár szerintem vonatozni csak Szolnoktól tovább éri meg, mivel förtelmes állapotban vannak a sínek...
Greene
2007. február 5. 23:11
Én ki tudok menni bárki elé. A nyugatitól és a keletitől is 10 percre lakom.
Red Boy
2007. február 6. 0:20
Akkor sajnos a Bécsi Szelet kilőve...

A kultúráltsággal nincs gond, de a hely kicsi.

A Paulaner viszont jó, mert nagy hely és lehet külön asztelt foglalni sok főre.

csak hát az árak...
Shia-ko
2007. február 6. 8:50
A helyszín nem probléma, többet is ismerek, ami a kívánt feltételeknek megfelelő, de először is kéne tudni időpontot, létszámot.
Adani
2007. február 6. 12:44
Jó lesz a Művész nevű kocsma is, ahol a múltkor múlattuk az időt.
@Gereby
Jelenleg a 129-es vonalon (Bp-Békéscsaba) Tizsatenyőtől Gyomáig pályafelújítás van, ami elvileg május környékére kész lesz. Szajol-Mezőtúr között megépül a második vágány, és mind két vágány Tizsatenyő-Gyoma közötti szakasza 160 km/h-s lesz.
Szentesről esetleg felmehetsz busszal Kecskemétig, onnan pedig már közvetlenül járnak a vonatok Bp. felé. Van mikor óránként jön egy IC Szegedről.
Shia-ko
2007. február 6. 13:00
IDÉZET(Adani @ 2007. február 6. 12:44)

Jó lesz a Művész nevű kocsma is, ahol a múltkor múlattuk az időt.

Ezért az egy mondatodért tömegek lincselnének meg.
Adani
2007. február 6. 13:57
Miért? Voltunk ott. Vagy ha nem ott valahol biztos, lehet a nevére nem emékszem jól. Greene tuti emlékszik.
Shia-ko
2007. február 6. 14:04
A Művész, az messze nem kocsma, ez a lényeg.
Adani
2007. február 6. 14:38
Lehet igazad van, akkor nevezzük vendéglátóipari létesítménynek.
Shia-ko
2007. február 6. 14:48
zsoltchelsea
2007. február 6. 18:13
@Adani: Én megyek, ha összejön, és megkapom rá az engedélyt is. Bár még egyszer sem voltam talin

. Nekem is időpont kéne nagyon, mert időnként besűrűsödik pár dolog.
Adani
2007. február 6. 18:41
Zendegély kell a tanáccs részirül?

Egész napos program lesz mindenképp, reggel megyünk este vagy késő este jövünk.
zsoltchelsea
2007. február 6. 19:03
Tudom, de most sok minden lesz. Szeretnék eMagyarország táborba menni nyáron, lehet, hogy jövőre megejtünk a sulival egy németországi emelt töris utat, az osztálykirándulás is valószínűleg Ausztria közelében lesz, mi meg nem 20000-essel töröljük ki hátul.
Amúgy gondoltam, hogy nem fél óra az egész. De mondjuk egy fél hetes IC és a 17:10-es (nem tudok új menetredet, azért mondom a régit) gyors között van elég idő, még úgy is, hogy kb. 10-re ér be a vonat. Itt persze nem néztem a helyi közlekedést.
Greene
2007. február 6. 20:02
Na én a művészbe nem megyek az biztos. Rettenetes egy hely, és micsoda szedett-vedett személyzet. Még kocsmának se nevezném azt a lebujt.
@zsoltchelsea: Ne vedd egy kalap alá az eSátortábort meg az eNémetországi kiruccanást ezzel az egynapos kis összeröffenéssel. Én azt mondom kb. 5 ezer forintból ki lehet hozni az egészet, utazással együtt. Főleg nektek diákoknak.
ProFiler
2007. február 6. 20:20
IDÉZET(Greene @ 2007. február 6. 20:02)

Na én a művészbe nem megyek az biztos. Rettenetes egy hely, és micsoda szedett-vedett személyzet. Még kocsmának se nevezném azt a lebujt.
Miért, rendesek voltak, foglalkoznak a fiatalokkal.
Ciao.
Adani
2007. február 6. 21:29
A vonatjegy oda-vissza biztosan nem több 1500 ft-nál, bár akkorra lehet több lesz, ill. nekem 50%-os lesz 67.5% helyett. Legalábbis Szolnoktól biztosan. Ott meg annyit költesz, amennyit akarsz, a részvétel a múltkor kb. 300 ft-ból kijött, pontos összeget nem tudok.
@ProFiler
Ja, Greene-t fiatalnak nézték, ameddig meg nem mutatta a személyit el se hitték, hogy elmúlt 18. Tőlem bezzeg semmit se kérsz, én akkor 19 voltam Greene meg ha jól emlékszem 23.
ProFiler
2007. február 6. 21:41
IDÉZET(Adani @ 2007. február 6. 21:29)

a részvétel a múltkor kb. 300 ft-ból kijött, pontos összeget nem tudok.
Ohne BKV jegy, mi?
Ciao.
Adani
2007. február 6. 22:55
Egy 0-val több akart az lenni. Nem emlékszem pontosan mennyi volt, csak a részvételi díj, de elő tudom keresni a bizonylatot, az utalásról. Vagy megkérdezem Ulalától ( ő szervezte az előzőt, bár már régóta nem látogatja a fórumot, és az Ulala nevet sem használja, legalábbis az IWIW-en).
ProFiler
2007. február 7. 19:39
IDÉZET(Adani @ 2007. február 6. 22:55)

bár már régóta nem látogatja a fórumot
Szerintem meg igen.

Kár, hogy nem fotózol.
Ciao.
Gereby
2007. február 7. 20:07
Jaja... Itt van Ulala. Nekem IWIW-en is partnerem.
zsoltchelsea
2007. február 7. 21:00
@Greene: Enyhén humorosra ikerült a válaszod, de megemlíteném, hogy ez a második legfontosabb évem, és az elrontott félévem miatt majdnem 10 tárgyból kell javítanom (mind tanulós tárgy), emellett csináljak meg egy Rigó utcai nyelvvizsgát (középfok, angol), haladjak az ECDL vizsgáimmal (csak a papír kell). Nem önsajnálat, de nekem is van dolgom rendesen. Egyébként megkérdezhetitek Sanzit is, ha akarjátok, hogy mi a helyzet nálunk. Amúgy nem biztos, hogy el tudok menni, de nagyon szeretnék. Amúgy pedig jó kis tábor az "eSátortábor".
Meg pénzileg beleférne, de talán befűzhetem a családot egy iis géptuningba

.
Adani
2007. február 7. 21:43
Miért pont a Rigó utcait? Nem akarok csúnya szavakat használni, ezért csak azt mondom, amit egykoron az egyik nyelévvizsgára felkészítő tanárom mondott. Van a Rigó utcai angol meg a rendes angol. Van sokkal jobb is, ottvan pl: a TELC. Én anno Pitmant csináltam, még az is jobb, mint a Rigó utca. A TELC-et tesóm csinálta, azt mondta az nagyon korrekt, nem nyelvtanközpontú mint a Rigó utca ( tudok olyanról, mikor olyan ember se tudott ott átmenni elsőre, aki pedig perfekt beszélt és írt angolul, mert vagy 10 évig kint élt Angliában kb. 5-6 éves kora óta).
Ulala
2007. február 7. 21:46
Itt vagyok ám! Nem vesztem el!

Csak kevesebb időt tudok mostanában a fórumon tölteni, de ettől függetlenül olvasgatni még szoktam. A találkozó ötletet én is támogatom természetesen. És az Ulala nevet csak a fórumokon használom.

Élőben inkább mást favorizálok.
Adani
2007. február 7. 22:36
Régebben az IWIW-en is Ulala volt a nicked.
Sanzi
2007. február 7. 22:42
@zsoltchelsea
A Rózsáról tudnék olyan dolgokat mesélni, hogy a füle szétálna a kedves hallgatóságnak. Már meg is bántam, hogy komolyabban belekeveredtem az iskola életébe. Ha esetleg majd lesz egy topik, ami a középsulikról és gimikről szól, akkor majd oda. Ide nem OFF-olgatok.
A találkozó meg továbbra is feldobott téma, amíg egy pesti lelkes munkatárs le nem csap rá.
ProFiler
2007. február 8. 7:11
IDÉZET(Sanzi @ 2007. február 7. 22:42)

Ha esetleg majd lesz egy topik, ami a középsulikról és gimikről szól, akkor majd oda.
Úgy tudom, hogy van olyan.

Ciao.
Shia-ko
2007. február 8. 8:57
Akkor tisztázzuk:
1., A fórumtalálkozó nem kötelező.
2., Az jön, aki akar.
3., Aki nem akar, az nem jön.
Adani
2007. február 8. 9:57
Ott a pont.
Athos
2007. február 8. 14:38
IDÉZET(Ulala @ 2007. február 7. 21:46)

[...] És az Ulala nevet csak a fórumokon használom.

Élőben inkább mást favorizálok.
Tudnék tippeket adni.
Engem is érdekelne a tali. Ha lesz és jó időpontban, akkor ott a helyem.
zsoltchelsea
2007. február 8. 17:10
Ha meglesz a pontos hely, akkor nekem valaki magyarázza el, hogy merre van, mert nagyon nem tudok semmit Pesten.
@Adani: Mert az kétnyelvű. Lehet, hogy mazochista vagyok

.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.