Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: IV. Fórumtalákozó
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
riddick
Egyébként észrevette már valaki, hogy el van írva a "version" szó? biggrin.gif
ProFiler
Hol? huh.gif

@ zsoltchelsea:
Csak nyugi, nem kell egyedül menned, biztos vagyok benne, hogy egy kisebb fogadóbizottság fog várni a pályaudvarokon. ani_wink.gif Ez az eddigi tapasztalat.

Ciao.
Adani
Az odatalálás nem gond, majd lesz valaki, aki vár majd a pályaudvaron és összeszedi a csapatot. A múltkor a Nyugatiban volt a gyülekező, és aki nem oda érkezett, azt odakaluzolták. Én is Keletibe érkeztem.
apacs
IDÉZET(ProFiler @ 2007. február 8. 17:33) *
Hol? huh.gif

A címben.
Greene
Végig kísérve lesz a csapat.
zsoltchelsea
OK, gondoltam, de biztosra mentem. Gondoltam, hogy nem egyedül megyek. Azért köszi.
Gereby
Az nem árt majd, mert én se jártam még egyedül Pesten... blush.gif
Neo
Aki "vasút-ügyileg" küzd némi kihívásokkal, annak ajánlom figyelmébe az alábbi linket:
Országos vasúti térkép tongue.gif

Szentes: Szolnok - Szentes - Makó vasútvonalon található, és Tiszatenyőnél kapcsolódik a Szolnok - Mezőtúr - Békéscsaba ághoz, ami viszont csatlakozik Szajolnál: a Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony ághoz...

Tehát még véletlenül sem kell átrepülni Kecsóra, hogy aztán IC-n lehessen zötykölődni Pestig!
Adani
Ezt én se tudtam ,de hasznos egy link. Mellesleg Tiszatenyőnél bőszen építkeztek a múltkor. Régebbne ez egy egyszerű kis állomás volt, csak lassított a vonat egy pusztán, most van aluljáró meg rendes peron.
Ulala
Szerintem valami jó kis közösség összkovácsoló programot kéne kitalálni a fórumtali délelőttjére, ami valamilyen szinten de mindenkit érdekelne. Múzeum, vagy mozi, vagy kirándulás. biggrin.gif
Én nem vállalok még egy fórumtali szervezést, mert nem tudtam eléggé összefogni a brigádot, így sajnos talán az én általam szervezett tali sikerült a leggyengébben.

Viszont a PC World dolgozóit, szerkesztőit is kéne motiválni, hogy minél többen tudjanak eljönni, sőt akár - mint az első talin - egy kis érdekesség is lehessen. smile.gif
mizsi
IDÉZET(Ulala @ 2007. február 11. 12:15) *
(...)programot kéne kitalálni a fórumtali délelőttjére, ami valamilyen szinten de mindenkit érdekelne. Múzeum, vagy mozi, vagy kirándulás.
Vagy egy billiárd. A Mizsi-Greene páros megint lesöpör mindnekit. biggrin.gif
Én nem vállalok még egy fórumtali szervezést mert nem tudtam eléggé összefogni a brigádot, így sajnos talán az én általam szervezett tali sikerült a leggyengébben.
Ugye ezt nem írtad komolyan?
Viszont a PC World dolgozóit, szerkesztőit is kéne motiválni, hogy minél többen tudjanak eljönni, sőt akár - mint az első talin - egy kis érdekesség is lehessen. smile.gif

yes.gif
Adani
Én csak azon az egyen voltam ott, a többiről nem tudok véleményt alkotni. A csapat összefogása meg akkor ment, mikor kitaláltuk, hogy üljünk be valahova, aztán jött a Művész.

Greene
Szerintem Ulala nagyszerűen szervezte meg a dolgot. Ő már csak ilyen. ani_wink.gif
Én ezúton is leborulok elötte, mert nagyon rendes volt, hogy elvállalta az egészet. worship.gif
De én sem vállalnám a szervezést, mert elég kényes dolog mindenkitől behajtani a pénzt, aki jön.
A szerkesztőségi tagokat illetőleg, Rambo is és Balázs is jött múltkor. Sőt még Ákos is lenézett, és kérdezgetett mindenkit, hogy milyen az újság.
Gereby
Én elvállalnám, ha pl itt lenne... De mivel nem sok közöm van pesthez, így nehezen... blush.gif

A közös program meg szerintem jó ötlet. Én a kirándulásban jobban benne lennék... smile.gif
Sanzi
Hárman vagyunk Békésről, itt szerintem össze tudnánk hozni valamit. Másik kérdés, hogy ki jönne le ide. biggrin.gif
zsoltchelsea
@Sanzi: Ez jó ötlet! Nem tudok másról nyilatkozni, de a magam részéről benne lennék, ha segíteni kéne valamit.
Scorpion Spyke
Gyertek Orosháza-Gyopárosfürdőre! biggrin.gif tongue.gif

www.gyoparosfurdo.hu
zsoltchelsea
Van olyan magyarországi város, ahol nem lakik PCW-s fórumozó? Mert akkor oda menjünk! tongue.gif
Adani
Szerintem nincs. Legalábbis város az nem hiszem, hogy van.
Gereby
Gyopi tényleg jó hely... smile.gif A legnagyobb probléma, hogy az egyik "mag" az valóban innen fórumozik, de a másik nagy mag az Sopronból, ami viszont nagyon messze van. Hiába lehetne szinte végig autópályán menni, akkor is a távolság... sad.gif
Red Boy
Nekem mindegy hogy hol lesz, ha elfogadható időpontban tudunk találkozni, akkor elmegyek bárhová. ani_wink.gif
mizsi
Nos. Mielőtt a téma nagyon is feledésbe merülne, megkérdezem: van olyan Valaki, aki elválalná a szervezést? A tali időpontjára pedig javaslom a félévi utáni, de még az évvégi előtti vizsgaidőszak köztes intervallumát.
Adani
Június körül lenne a legjobb.
ProFiler
Jó lenne egy szervezőt találni, de nem is lesz olyan egyszerű. roll.gif Hacsak nem jelentkezik valaki önként.

Ciao.
zsoltchelsea
Én segítek, ha nem egyedül leszek, mert az úgy sok lenne nekem.
ProFiler
De Pesten?!

Ciao.
zsoltchelsea
Nem, ott nem. laughing.gif
Sanzi
Zsolti, azt számold bele, hogy mi mindannyian diákok vagyunk. Most nem arról van szó, hogy nem tudnánk megszervezni, de nem rendelkezünk valami nagy anyagi tőkével. (Étterem lefoglalás, stb... vagy nem kell fizetni? roll.gif )
Másik, hogy ide Csabára a fene se jönne le. blush.gif
Gereby
Szentesre se... sad.gif Najó talán a békési brigád. biggrin.gif
Adani
Mi igen, nincs olyan messze, a tőkét meg meg lehet oldani, pl: előre fizetne, aki jönni akar.
Athos
Én most mondom, hogy előre nem fogok fizetni.
zsoltchelsea
Én sem, maximum, ha biztos, hogy nem jön közbe semmi.
Sanzi
Így se lesz egyhamar tali...
Athos
Nekem volt egy rossz talapasztalatom ezzel kapcsolatban múltkor. annoyed.gif Mármint a fizetéssel. Akkor vagyok hajlandó változtatni, ha nagyon-nagyon jó ismerősöm szervezi. Mint mondjuk múltkor Ulala.
Menjünk sushi-bárba. biggrin.gif 3000 Ft-ért annyit eszel amennyit akarsz.
Gereby
De mit... annoyed.gif laughing.gif
ProFiler
Szerintem döglött halat. cool.gif

Ciao.
Sanzi
rotflmao.gif
Szerdahelyi Gergely
No, látom itt még elég képlékeny a dolog. Volna egy ötletem / javaslatom / ajánlatom:

Ha Sopronban lenne ( tudom hogy volt már itt de úgy hallottam jól sikerült. 1 héttel később tudtam meg annoyed.gif én is mentem volna), szóval ha Sopronban lenne, a szervezéséből egy részt ki tudok venni, a délutáni program egy részét.

A program: Fertőrákoson az 1800 éves Mithras-barlang meglátogatása, amit én mutatok be, a fórumtalálkozó résztvevőinek INGYENESEN. A program 1 óra hosszú, villanyautókkal megyünk ki a barlanghoz a Nemzeti Parkon keresztül.
Program leírás -> itt >>>A Mithras-barlang titka<<< c. kirándulás
(Fertőrákos Soprontól 8km, busszal fél óra)

Ezt azért ajánlom fel, mert nagyon sok segítséget kaptam a fórumon.

Nem tudom hogyan fog alakulni, de ha esetleg Sopron lenne és szeretnétek eljönni, mindenképpen pontosítani kell majd az időt/létszámot, de ez még a jövő zenéje...
Sanzi
Nekem tetszik. smile.gif Csak Sopron az ország másik vége... De megfogadtam, hogy ezúttal ez nem lesz akadály. cool.gif
Gereby
Hát én is köthetem a gatyát, hogy oda eljussak... laughing.gif Mondjuk pár hónap múlva ha minden igaz, akkor lesz jogsim... roll.gif
Adani
Az igen, de jó korán kell kelnem, hogy időben odajussak, aztán meg mire visszaérek. Autóval is hosszú út és a gatyám rámegy a benzinre.
Athos
Sopronba is szívesen mennék. smile.gif
ProFiler
Na még a végén megint itt kötünk ki. Akkor azt hiszem nekem kellene elvállalni a szervezést.

Ciao.
Szerdahelyi Gergely
Akkor abban segítek én is...
ProFiler
Nos, első körben el kellene dönteni, hogy megfelel-e mindenkinek Sopron. Eddig vártunk a pestiek jelentkezésére, de ha nincs szervező, akkor ott nem tudjuk megtartani és megint nem lesz belőle semmi. Így hát azt mondom, hogy Sopronban meg tudjuk oldani. Csak az a kérdés, hogy hányan lennénk. Válaszokat várok, hogy aztán kb-ra fel tudjam mérni, mennyi helyre van szükségünk.

@ Szerdahelyi Gergely:
Esetleg van ötleted étteremre?

Ciao.
Szerdahelyi Gergely
Nálunk Rákoson mindennképp meg tudom oldani (ha meg amúgy is jöttök a villanyautós kirándulásra akkor mindegy hogy Fertőrákos vagy Sopron), de még gondolkodom Soproniakban is.

Egy biztos: Ha a találkozó Sopronban lesz, nem rajtunk fog múlani ani_wink.gif

De pontosabbat akkor tudok csak én is, ha legalább kb tudjuk a létszámot. Szerintem érdemes lenne nyitni egy szavazást. Ja, és a dátum is kéne majd..
Shia-ko
Nekem jó Sopron.
ProFiler
Megcsinálom az új topikot. De szavazást már tapasztalatból nem indítok. Az az igazi, ha mindenki hozzászólással jelzi, hogy tud-e jönni. Az időpont még kérdéses, de kb. májusról beszéltünk és gondolom egy szombati napra esne megint.

Jelentkezés-felmérés

Ciao.
Greene
Na most azt kell mondanom, hogy a lefuttatott tesztek és kimutatások alapján, Greene teljesen kompatibilis a Villanyautóval. biggrin.gif
ProFiler
Nos, úgy látom már biztosan elegen leszünk, úgyhogy érdemes lenne kiválaszanunk egy időpontot. Írok néhány lehetőséget, aztán mindenki írja le, hogy (előreláthatólag) melyik időpont NEM FELEL MEG ezek közül!

- április 21.
- április 28.
- május 5.
- május 12.
- május 19.
- május 26.

(szombati napokról van szó)

Ciao.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.