Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: IV. Fórumtalákozó
PC WORLD Segélyvonal > KÖZÖSSÉG > Általános
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ProFiler
IDÉZET(Gereby @ 2007. április 30. 14:42) *
Igen... A kilátón volt egy két hozzászólás, amit én is rendesen javítgattam volna. laughing.gif Csak nem találtam a szerkeszt gombot.

Miért nem szóltál? Nyugodtan próbálgathattad volna tovább is!

Ciao.
Szerdahelyi Gergely
A kagylók eredetiek, a csigát én sem találom. Vagy elvitte valaki vagy nem is volt, de szerintem csak a kagyló helyett mondtak csigát ani_wink.gif

@Ulala
Az autóm rendszámába törölj bele légyszives ha nem nagy munka. Elég ha csak a számokat törlöd. A villanyautóé maradhat.
(Igaz aznap este feliratoztuk az autómat, de azért jobb lenne számok nélkül...)

Fotóm elég kevés lett, ez azt jelenti hogy jól éreztem magam és nem unatkoztam smile.gif Én saját szerverre teszem majd fel 1 RAR-ba onnan lehet az egészet egybe letölteni, ha nem baj. Ma este remélem fel tudom tölteni, ilyenkor még nagyon lassú a net.
ProFiler
IDÉZET(Gereby @ 2007. április 30. 14:42) *
A kilátón volt egy két hozzászólás, amit én is rendesen javítgattam volna.

A legjobb az volt, hogy itt járt a hegylakó, majd próbálta leírni angolul, hogy higlehander... laughing.gif

Ciao.
Gereby
A kagyló az az új rétegekben volt.
Ulala
@ Sebi & Szerdahelyi Gergely:

Már törlöm is a rendszámokat! smile.gif Ha minden jól megy holnapra elérhetőek lesznek az én képeim is. Előre is elnézést kérek a weblapért. blush.gif Nagyon bétás lesz, mert ma este dobom össze.
Sebi
@ Ulala: Köszi. smile.gif

Köszönöm mindenkinek a kilátós képeket, oda nekem úgysem sikerült feljutnom sad.gif Így legalább látok belőle valamit. Ha majd meggyógyul a lábam, felmegyek és személyesen is megnézem. Addig is itt vannak a képek. smile.gif
Ulala
Én is készítettem jó pár panorámás képet a kilátóból. smile.gif

Már töröltem is a rendszámokat.
A honlapon csak a "PCWorld / 4. Fórumtalálkozón készített képeim" című menüpont fog működni. RAR file-ba csomagoltam a használható képeket. smile.gif 176MB-os a file.
Egy részt idő hiányában nem lesz más a honlapon, más részt pedig mert 200Mb-os a tárhely. biggrin.gif
Egyébként már mennek fel az összetevők, így még ma elérhetőek lesznek a képek. Nem sokára adom a linket.
Gereby
Alig várom... Addig megcsinálom a fotópályázatot. smile.gif
Ulala
Ulala fotói a taliról

Ha minden igaz akkor működik.
Sajnos az időm nagy részét az UW-el való szöszölés vette el, illetve a lassú feltöltésem.
Ez már közvetlenül a letöltési link. Ha nem működne, akkor Ulala honlapja majd "PCWorld / 4. Fórumtalálkozón készített képeim" című menüpont alól lehet letölteni. smile.gif
Sebi
A link működik, én már töltöm le. smile.gif
Gereby
Meglestem a képeket. Nagyon jók lettek! smile.gif
Szerdahelyi Gergely
Képeim (1 RAR, az összes benne van)
Ulala
blink.gif Azt a mindenit! Elég érdekes a link tartalma. blink.gif

@ Gereby:

Köszönöm! Most használtam ki az Image stabilizatort! Igazán pofásan működik, hiszen menet közben készítettem a tájképek nagy részét. cool.gif
Sebi
Nem teljesen tökéletes a linkje, de nekem a FlashGet leszedte. 23 kép van bent. smile.gif
Szerdahelyi Gergely
IE-vel simán letölti, Firefoxszal meg "Cél mentése más néven"...
Ulala
Megvan! Bocsánat! blush.gif Rákattintottam és vártam, a csodát Mozillában. blush.gif
Gereby
Igen igen... Van mikor meg akarja jeleníteni a cuccost. Nekem is Operán cél mentése más néven... És így jön is lefelé.
Sanzi
Hát, talán én voltam az utolsó aki hazaért, mivel én most érkeztem haza. A talit nagyon jó volt egy osztálykirándulással úgy egybekötni, hogy hazamenni sem volt időm. biggrin.gif De most már itt vagyok.
Mivel az utóbbi 4 napban kb 16 órát aludtam, ezért az személyes élménybeszámolót talán holnapra halasztanám, ha megengeditek. smile.gif
Szerdahelyi Gergely
A csigákról, egyebekről:

Fertőrákos csigák

Na ott a fotókon vannak smile.gif
Sebi
Üdv Sanzi. Örülök, hogy szerencsésen hazaértél. smile.gif
Gereby
Sanzi mester! Hát jó pihengetést. smile.gif Egyébként Te nem sokkal utánam érkezhettél Szolnokra, mivel az a vonat is szerintem arra ment, szóval mehettünk volna együtt, de már mindegy. roll.gif
Sanzi
Hát a vonatom Csabára valami eszméletlen lassan ment. Hajnalban a Transzbalkán sokkal jobban hasított, ez a gyors majdnem minden helyen megállt. De mondom, hogy élménybeszámolót holnap. smile.gif
Greene
Hát ha valaki olyan bőbeszédű mint te, akkor ne csodálkozzon, hogy elfárad. tongue.gif biggrin.gif
Sanzi
Hát, igen. biggrin.gif De most megpróbálom jóvá tenni egy jó hosszú rizsával a blogban. Ezt vehetjük akkor mesélésnek is.
ProFiler
IDÉZET(Greene @ 2007. május 1. 21:14) *
Hát ha valaki olyan bőbeszédű mint te, akkor ne csodálkozzon, hogy elfárad. tongue.gif biggrin.gif

laughing.gif És Te hogy vagy ezzel? tongue.gif

Ciao.
Greene
Úgy vagyok ezzel mint a Német nyelvvel. Csak legyen aki hallgassa... smile.gif ani_wink.gif
ProFiler
Kivétel ha zajos környezetben beszélsz németül... Akkor kegyetlen nehéz megérteni. ani_wink.gif

Ciao.
Gereby
Meg ha mindenki Ulala telefonjáért kapadozik... laughing.gif

@ProFiler: Mikor láthatjuk a képeidet? Már nagyon érdekel, mit alkotott az EOS 350D. smile.gif
Athos
Mondjam azt, hogy én is hazaértem? biggrin.gif Köszönet a szervezésért, nagyon szuper volt. A hazafelé út meg tényleg viccesre sikeredett. laughing.gif

@Ulala
A 19:10-es IC-n én is ott voltam. ani_wink.gif Igaz, én kevesebbet tettem hozzá a hangulathoz, mert általában röhögtem. smile.gif
ProFiler
IPB kép

A talis képeimet a képre kattintva tölthetitek le. Aki ott volt, az úgyis tudja, miért tettem ki pont ezt a képet. ani_wink.gif

Ciao.
Ulala
biggrin.gif Nekem még nagyon tetszik Gereby képe amikor meglátta az EOS-t. biggrin.gif
Digital Silence
Mint Krisztus a kereszten. smile.gif
Greene
@PF: Gyönyörűszép képeket is tud csinálni ez az EOS. ani_wink.gif
Gereby
Hát nem véletlenül nyúltam annyira azért a gépért... laughing.gif
Sanzi
Juj, Gerebyről ez hatalmas kép lett. biggrin.gif Nem is tudtam, hogy ekkora élvezet egy 350D-t az ember kezébe venni, de ahogy a kifejezésből látom az.
Szerdahelyi Gergely
biggrin.gif

(Sejtettem hogy valahová ki fogok kerülni)
ProFiler
IDÉZET(Greene @ 2007. május 2. 17:21) *
@PF: Gyönyörűszép képeket is tud csinálni ez az EOS. ani_wink.gif

Sajnos ezek csak tömörített, rontott képminőségű képek, hogy ne legyenek nagyok. Az eredeti képek négyszer ekkorák.

Ciao.
ProFiler
Milyen jó volt, hogy nem ma rendeztük - elég rossz az idő és minden vizes. smile.gif

Ciao.
Gereby
Jahh... Mondjuk itt jó idő van. De ma melóztam is. Föl vettem két ballagást, egész délelőtt a kamera dögnehéz táskáját cipeltem. Egy hete pedig milyen jó volt! smile.gif Mintha tegnap lett volna...
Sanzi
Nekem meg hangosítani kellett. Így volt jó, ahogy csináltuk. smile.gif
Sebi
Bizony jó ötlet volt, most elég kellemetlen az idő felénk. Nem nagyon tudnánk felmérni Sopron teraszainak minőségét és csapolt Soproni helyzetét. smile.gif

Az az egy baj van, hogy a térdem semmit sem javul. Ebből orvoslátogatás lesz... annoyed.gif
Greene
Nálam családi hepaj volt rokonokkal.

@Sebi: Jobbulást! Remélem rendbe jön hamarosan.
Digital Silence
A Soproni csapoltat most az égiek kínálják. smile.gif
Sebi
@ Greene: Köszi. Igyekszem gyógyulni.

@ Digital Silence: Csak nem pohárban, az a baj. ani_wink.gif
Sanzi
@Sebi
Akkor tényleg nem ártana elmenni orvoshoz. Gyógyulj meg gyorsan. smile.gif
Gereby
Jobbulást kívánok én is! ani_wink.gif
Ulala
biggrin.gif Budapestiek! Aki tud olvasson bele a mai metroba! biggrin.gif Egy egész oldal van Sopronnak szentelve nem beszélve arról, hogy még a Mithras-szentélyt sem hagyták szó nélkül! biggrin.gif
Szerdahelyi Gergely
Igen? smile.gif

Nem is tudtam róla. Megpróbálok keresni még hátha van, ha nem találok beszkennelnéd nekem azt a néhány oldalt?
Sebi
Töltsd le. ---> Klikk ani_wink.gif

Itt tudod letölteni a többi számot is, ha érdekel. bulb.gif
Szerdahelyi Gergely
Köszönöm!
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.