Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: SMTP server
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Internetes programok > Levelezők
tacsi
Én az index ingyennetet használom és nincs hozzá SMTP cím. Nam tudna valaki segíteni hogy akár levelező programmal is tudjak leveleket küldeni. kösz, Tacsi
e-mail címem:tacsi6600@citromail.hu
Ajnász
Ezzel a szoftverrel saját smtp servert indíthatsz a gépeden, amíg a levelet elküldöd. A kliensedben állítsd be a localhostot a server címének.
http://www.softstack.com/freesmtp.html
csum-pi
Ez a virtuális smtp szerver program nagyon jó! Én is ezt használom... ha valami problémád van, készséggel állok rendelkezésedre, és remélhetőleg meglesz a probléma oka biggrin.gif !

A régi fórumban indítottam egy témát, mert nekem is voltak problémáim! Nézd meg ITT! roll.gif
Vérpatkány
WoW ez tényleg király.

Esetleg nem tud valaki egy forráskódot, vagy komponenst Delphi -hez? Mert én is szeretnék egy beépített virtuális szervert az e-mail küldő progimba, mit mostanában fejlesztgetek?
szpetya
Sziasztok!

Notebookomra kéne egy olyan smtp szerver. Kipróbáltam már egy kettőt és egy idő után mindegyik behalt. Lényeg az hogy a notebookomat nem szoktam kikapcsolni csak készenléti állapotba tenni és mikor visszakapcsolom a notebookomat akkor szokott behalni az smtp szerver. Nem küldi el leveleimet csak mikor ő jónak látja stb stb... Esetleg nem tudtok olyan smtp szervert ami ezt a problémát át tudja hágni?

Üdv
P
Blueeight
IDÉZET(csum-pi @ 2005. június 13. 22:31) *
Ez a virtuális smtp szerver program nagyon jó! Én is ezt használom... ha valami problémád van, készséggel állok rendelkezésedre, és remélhetőleg meglesz a probléma oka biggrin.gif !

Szia!

Nekem gondom van a FreeSMTP serverrel. Nem hajlandüó működni, pedig régebben még angliában tudtam használni. Most két netszolgáltatónál is próbáltam sehogy sem működik. Segíts ha tudsz, kérlek

IPB kép

BLUE8
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.