Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Rainlendar, Rainmeter
PC WORLD Segélyvonal > SZOFTVER > Operációs rendszerek > Windows-szépítés
fapuma
A Rainlendar-hez keresek magyar ünnep- és/vagy névnaptár fájlt.
Google-ben 1 óra keresés nem hozott eredményt, de azért bízom benne, hogy valaki tud segíteni. smile.gif

Utólag: Na ünnepeket találtam! cool.gif
Letölthető innen (a jó öreg Mozilla mindig segít biggrin.gif ), beüzemeléséhez pedig a konfiguráció panelen a Plugins fülön először ki kell pipálni az iCal plugint, aztán a plugin kijelölése után a Settings gombra kattintva, megjelenik egy ablak. Itt + gombot nyomunk, és kiböngésszük a fájlt. cool.gif

De névnapokat még mindig keresek, mert lusta vagyok bepötyögni mind a 365 napot! laughing.gif
freeboy3
A TV Műsort hogyan lehet lekérni vele?
fapuma
Először meg kéne találni egy rss-hírforrást TV-műsorhoz. roll.gif
freeboy3
Oks, akko majd érdeklődök, mer vkinél láttam....

És neked a PCW hírek hogy jönnek le?

Innen szeded?

http://pcworld.hu/tmp/rss.xml ?
fapuma
Pontosan. ani_wink.gif
Ha nem tudod megcsinálni, feltölthetem az én skinemet, és aztán abból kiindulhatsz. ani_wink.gif
close05
hali!

Rainmeter -hez, hogy lehet megcsinálni az időjárás infót? (Szombathely kéne, vagy más nagykanizsához (Zala megyéhez) közeli város biggrin.gif )

és tv-műsorokat tudtatok? unsure.gif
fapuma
TV-műsort mégnem találtam.

A szombathelyi időjáráshoz beállítottam egy skin, innen letöltheted.
Sajnos netes hírforrások kiolvasásában a Rainmeter eléggé megbízhatatlan, ezért pl. most nálam nem működik.
close05
köszi előre is cool.gif : 404 - Az oldal nem található!
fapuma
Javított link:
http://users.atw.hu/garaczi/Rainy/Rainmete...ins/Weather.zip
Kovács Dávid ( Davs )
És Szlovákiára be lehetne állítani? Nincs valami lista a beállítható városokról? A skineket hogyan csinálod? És hogyan állítasz be valamilyen várost?
fapuma
Keresd meg az ini-fájlban az URL=.... sort az elején.

Aztán keresd meg a www.rssweather.com-on azt a várost, ahova be akarod állítani.

Illeszd be az url-jét az URL=... sorba.

Kész.
GoodSpeed
Ezt én is így csináltam, de az rssweather.com-ot átszabad írni, sima http://weather.com -ra is nem?

A Firefox pl az Accuweather.com -ról szedi az információkat. Azt is belehet neki adni szerintem.
close05
IDÉZET(fapuma @ 2005. június 10., 19:26 - péntek)
De névnapokat még mindig keresek, mert lusta vagyok bepötyögni mind a 365 napot! laughing.gif

én beírnám, ha van 1 oldal, ahol kinn az összes névnap + ha meglehet oldani, hogy minden évbe kiírja cool.gif és, ha megmondja valaki utánna, hogy lehet kimenteni belőle biggrin.gif
Kicsi Sims
Van új Rainlendar. smile.gif
KLIKK!
fapuma
Meg Rainmeter is.
http://vapaa.dc.inet.fi/~rainy/index.php
Jester
Zalaegerszegi, vagy Kesztelyi, vagy valami nagyobb Zala megyei város hőmérsékletét hogy lehet betenni a Rainmeterbe, vagy a Rainlendarba?
fapuma
A Rainlendar-t nem lehet. A Rainmeter-hez pedig olvass vissza a topikban. ani_wink.gif
Jester
Betetttem azt a szombathelyi fájlt amit belinkeltél a weathers mappába, és ha be akarom kapcsolni, akkor rgy szürke ablak jön be, és megy, hogy szélerősség, látóvtávolság, min,. hőmérséklet, stb. Londonnal, éss a többivel jól működik. Mi lehet a baj?
fapuma
Most őszinte leszek: halvány lila fogalmam sincs. Nekem még a londoni se szokott működni.
Jester
biggrin.gif Akkor ezt hagyom. biggrin.gif
Timer
Nem tudnátok mondani egy olyan magyar rss site-ot, amelyről a kisebb ungarische városok időjárásáról is tájékozódni lehetne? A fentebb említett oldalak a lakóhelyemtől elég messze lévő pontokat adnak meg lehetőségként.
fureszk
IDÉZET(Timer @ 2005. szeptember 23., 17:13 - péntek)
Nem tudnátok mondani egy olyan magyar rss site-ot, amelyről a kisebb ungarische városok időjárásáról is tájékozódni lehetne? A fentebb említett oldalak a lakóhelyemtől elég messze lévő pontokat adnak meg lehetőségként.

használj konfabulatort! ani_wink.gif
Ruzsa Dániel
Sziasztok!Nézegettem a program honlapját de nem jöttem rá, hogy mire való, kb. naptár program igaz? valaki. nagyon röviden bemutatná nekem? roll.gif
fapuma
Némi leírás a programokról. smile.gif
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.