attila8000
2006. december 19. 20:48
Sziasztok, lenne egy problémám amire szeretnék segítséget kérni. Vettem egy Labtec ultra-flat wireless desktop USB billentyü/egér-t.
Az egérrel van gond, egy idő után az egérrel a megnyitott ablakot nem lehet bezárni, kattintáskor az ablak a hátérbe ugrik, a billentyűvel megnyitom a start menüt, az egérrel rákattintok és eltünik a startmenü stb.
A gép: Xp sp2, 266MHz, 256Ram, 32 Mb VGA, a jeladó USB-n csatlakozik a gépbe, a billentyűvel nincs gond, a hozzáadot lemezzel is ugyan az a hiba, az elem új, eszközezelőben is jó minden. Már kicseréltettem másikra, de ugyan az hiba. Arra gyanakszom hogy a gépem kicsi hozzá.
Gyurci111
2007. január 6. 3:32
Szia Attila!
Ugyanezzel a problémával küzdök én is szóról szóra!
Sajnálnám ha ki kellene dobni,ezért mindenféleképpen megoldást kellene találni a problémára.
Annyit elmodhatok, hogy nem a géped kicsi hozzá.
Remélem mások is olvassák ezt a levelet és segítenek nekünk!
attila8000
2007. január 7. 21:05
Lehet hogy USB 2.0-t követel, nekem USB 1.0 van, vagy talán a Labtec-nek kellene írni?
nagyjani
2007. január 8. 11:27
Ez hardver hiba. Lehet hogy valamelyik gomb be van ragadva azért csinálja. Ha kezdetektől rossz akkor meg ki kell cseréltetni.
attila8000
2007. január 8. 11:47
Kicseréltettem pár nap után, de ugyan az a hiba előjött egérrel, a billentyűzetet azóta is használom amivel semmi gond nincs.
nagyjani
2007. január 8. 12:19
Azért írtam amit írtam, mert lehet hogy gyenge valahol a műanyag és törik. Én a Microsoft Wirelles Optical egérrel kínlódtam egy hónapig, pedig nem volt olcsó (13000 Ft 2 évvel ezelőtt). A gőrgő alatti gombja volt beragadva mert eltört a tartó pöcök. Minden jó volt, csak éppen állományokat nem tudtam vele vontatni, mert ha megfogtam valamit, akkor a megfelelő mappa felett elengedve már nem történt semmi. Aztán mivel nem volt már garis szétszedtem, és azóta jó.
spaktor
2007. január 8. 19:10
Sziasztok nekem az lenne a gond,hogy kaptam egy mx revolution egeret és még nincs 1 hónapos.
Hamar merül az aksia pedig az elejében jól ment 14 napot irt ki a progia. De most hogy voltunk lanozni
ott kellet tölteni 2 naponta. Lehet hogy az tett be neki mert montmár csk 6 napot ir ki a segédprogi.
Talán vissza kéne vinni a boltba? Szerintem nem szabadna már gajra mennie.
ProFiler
2007. január 9. 13:14
Vidd vissza. Folyamatos használat mellett is bírnia kell 5 napot.
Ciao.
bloody
2007. január 10. 14:19
attila8000 2006. december 19. 20:48
"Sziasztok, lenne egy problémám amire szeretnék segítséget kérni. Vettem egy Labtec ultra-flat wireless desktop USB billentyü/egér-t.
Az egérrel van gond, egy idő után az egérrel a megnyitott ablakot nem lehet bezárni, kattintáskor az ablak a hátérbe ugrik, a billentyűvel megnyitom a start menüt, az egérrel rákattintok és eltünik a startmenü stb."
Pontosan ez a probléma áll fenn nálam is, plusz még gyakran előfordul, hogy "kikapcsol" az egér. "Bekapcsolni" csak úgy lehet, hogy ki majd be rakom az egyik ceruza elemet.
Ez nem az elem gyengesége miatt van. A billentyűzet sem 100-as nekem.
attila8000
2007. január 17. 9:20
Jó lenne valamit összehozni, esetleg használhatóvá tenni az egeret.
Néha a billentyű is kihagy, gyorsabb gépelés közben.
Esetleg a jeladót zavarja valami?
Túl közel van a monitorhoz?
Lehet hogy veszek egy másik típust. Valaki tudna egy használható típust? Lapos, vezeték nélküli, egér beleépítve.
Trianta
2007. január 25. 18:54
Vettem ma egy Labtec flat billentyűzetet (nem wirelles), nagyon szuper, csak egy gondom van vele: a felfelé nyíl lenyomja a mellette lévő shift gombot is (nincs beragadva, sz.tem gyárilag ilyen). Nem lehet ezt valahogy "kiizélni"?
Trianta
2007. január 26. 12:20
Megoldottam a problémát: levágtam a gomb széléből
bloody
2007. február 11. 12:38
Visszavittem az üzletbe a Labtec ultra-flat wireless desktop USB billentyü/egeret. Átvették, javításra küldik, majd értesítenek. Érdeklődve várom mit javítanak rajta.
Virgie
2008. január 23. 12:16
Sziasztok!
Van egy USB ultra-flat wireless desktop-om. Nálam az egér működik, de a billentyűzet pár napja nem ad semmi életjelet.
Korábban semmi gond nem volt vele.
Cseréltem elemet, de semmi.
Van valami ötletetek? Sajna már nincs rá gari.
Kösz
Virgie
Alex99
2008. január 23. 12:30
Ötlet? Kérj kölcsön egy billentyűzetet, aztán ha azzal működik, ki kell cserélni.
pociboy
2008. február 3. 8:50
IDÉZET(bloody @ 2007. február 11. 12:38)

Visszavittem az üzletbe a Labtec ultra-flat wireless desktop USB billentyü/egeret. Átvették, javításra küldik, majd értesítenek. Érdeklődve várom mit javítanak rajta.
Én tegnap hoztam el, de ez egy vacak. Decemberbe vettük és azóta csak szívás az egész. Holnap a fogyasztó védelemhez írok.
Alex99
2008. február 3. 12:35
IDÉZET(bloody @ 2007. február 11. 12:38)

Én helyből kicseréltettem volna másra. Ha már újat vettél, kinek kell egy össze-vissza küldözgetett, foltozgatott, javított vacak.
POLARX93
2008. február 3. 20:45
Nekem az a gondom a labtec ultra-flat wireless desktop billentyűzetemmel néha kihagy gépelés közben

Ezt mi okozhatja ?? (tök új elem van benne) ja és a gépem se túl jó(pentium1,300mhz,256MB RAM,Win 98) esetleg lehet hogy a gép miatt hagy ki?
Alex99
2008. február 3. 20:50
Úgyérted, hogy leütöd a billentyűt, és nem veszi be, csak mondjuk másodikra? Akkor az jó eséllyel a billentyűzet hibája.
POLARX93
2008. február 4. 16:29
Akkor vigyem szervizbe
? Mert december 16-án vettem és ne
m hiszem
, hogy az
Auchan-ba vis
szaveszik
.
pociboy
2008. február 5. 12:53
Sziasztok!
Szóval leírom a tapasztalatomat erről az eszközről. 2 szervízes "javítás" után:
1: ha a vevő 8 cm-nél messzebb van a bill-től, már nem veszi észre a leütéseket.
2: ha ebben az esetben 15 cm-nél közelebb teszem az egérhez, darabos a kurzor mozgása.
3: ha eltalálom mind a kettőt, akkor kb. 33 perc után lefagy a gép, és semmi nem segít, csak a reset.
A jó oldala:
1: a ráteszem a bill. a vevőre, tökéletesen tudok gépelni (a bill. két széle kitámasztandó!)
2: az egér egyáltalán nem meríti az elemet mert, nem érzékeli a vevőt és "aludni tér"
Összegségében ez egy nagy kínai gagyi. Aki teheti ne vegye meg. Ha már megtörtént

jó szórakozást!
Üdv: pociboy.
Ps: ma vettem egy másikat a tescoban ezen írtam. Mivel a labtech már lefagyizta volna a vasat. Most pihen kicsi dobozában és várom a forgalmazó válaszát a pénzem visszajuttatására.
Virgie
2008. február 22. 10:37
Sziasztok!
Én átraktam egy másik usb portra a vevőt, az egeret visszacseréltem a régire, a billentyűzet most hibátlanul működik. Elemek helyett akkukat használok, így elég sokáig kitart.
Én már sajna nem adhatom vissza, de senkinek sem ajánlom megvenni.
Üdv
Virgie
di-ego
2008. október 1. 10:06
sziasztok!
Ezek után nem valószínű, hogy veszek ilyen billentyűzetet, de ez hátha segít nektek. Én is úgy találtam rá egy másik oldalon.
Az egere valóban egy rakat sz*r ezért nem is azt használom hanem egy G5-ös logitech egeret. Akinél kihagy néhány karaktert vagy késik a bill.leütést követően a betű, az nézzen szét a taskbar-ban és a "szír-trágya" semmihaszna processzeket lőjje ki mert valamelyikkel összeakad a drivere.Nekem a megvételt követő első héten sikerült, azóta arany a billentyűzet
sok sikert!
müzli
2008. október 20. 15:07
Sziasztok.
Akkor most én is bekaptam a legyet. Nagyon tetszettek a Labtec nagy billentyűi. Meg is vettem azon nyomban. Legelőször attól zavarodtam meg, hogy csak egy vezeték, semmi telepítő lemez. Na, jó, mondom ez már aztán nagyon modern egy szerkezet.
Aztán USB port a bill.- hez. Semmi. Hulla az egér és hulla a bill. Akkor átraktam az egérlukba. Akkor már az egér elingult, de a bill. hulla volt. Most is az. Rakhatom én akárhova a vevőt, semmi. Lehet, hogy a kukába működne, de azt meg nem lehet. Most a régi Logitechem van, ami nagyon jól működik. Csak azért akartam másikat venni, mert a bal oldalon a billentyűzeten már nem látszanak a betűk. Ha matricát rakok rá, az is lekopik pár nap alatt.
Benneteket olvasva úgy látom, az lesz a legjobb, ha valami szobadíszt csinálok a Labtecből.
kezso1981
2009. május 29. 0:12
Szintén Labtec, csak 1200-es wireless desktop hiba. Nem ismeri fel a windows, csak ismeretlen eszközként. Már telepítettem a drivert, eszközkezelőben próbáltam frissíteni a drivert, újraraktam az xp-t - semmi. Amíg be nem jön a windows, addig működik, azután nem, másik gépen simán csak rádugtam, működött. Előre is köszönöm a segítséget!
ezermester
2009. május 29. 3:19
Nincs fent egy másik szoftver, vagy annak maradéka?
kezso1981
2009. május 29. 6:39
Formáztam, és úgy raktam újra az xp-t.
KGigi
2009. május 29. 9:07
És rögtön az első indításnál már nem jó?
kezso1981
2009. május 29. 9:14
Sajnos nem.

Biosban tudok matatni meg a rendszerválasztó menüben is, de mihelyst elindul az xp, abban a pillanatban már nem működik.
Ne üss entert minden sor végén! <KGigi>
KGigi
2009. május 29. 9:15
Ezt kérdezem. Teljesen friss XP, és már az első belépéskor nem jó, mielőtt még bármit feltennél? Telepítés közben még jó?
kezso1981
2009. május 29. 9:19
Igen, telepítés közben jó végig.
KGigi
2009. május 29. 9:22
Na akkor harmadszor. Telepítés végigment, újraindul a gép, elkezd első alkalommal merevlemezről indulni az XP. Már ekkor sem jó a billentyűzet vagy csak azután, hogy elkezdesz berendezkedni?
kezso1981
2009. május 29. 9:28
Már akkor sem működik.
KGigi
2009. május 29. 9:29
Menj be az eszközkezelőbe, jobb gomb az ismeretlen eszközön, eltávolítás. Pipa az elé, hogy a drivert is törölje. Ezután indítsd újra a gépet és lépj be egy rendszergazdai fiókkal.
kezso1981
2009. május 29. 9:36
"Nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz", egyébként nem is tudok pipát rakni. Ezt már minden formában, minden oldalról lejátszottam. Másik gép alapból hid-eszközként ismeri fel, itt meg sehogy driver telepítéssel sem, sőt az adott lemezen, de még a gyártó honlapján lévő telepítő inf fálja sem az igazi, azt is külön próbáltam már telepíteni, de nem ment, azt írja, hogy nem tartalmaz információkat erről a hardware-ről.
KGigi
2009. május 29. 9:47
USB-s vagy PS/2-tes? Ha USB-s, dugd át egy másik aljzatra (ne közvetlenül mellé, hanem egy másik kettes részbe), ha PS/2-tes, akkor kéne szerezni egy USB átalakítót és megpróbálni azzal.
kezso1981
2009. május 29. 9:50
Vezeték nélküli egér-billentyű páros. És dugtam én már mindegyik usb-re, de hiába, semmi változás sincs.
KGigi
2009. május 29. 9:59
Ez egy gyári XP, nem valami buherált változat?
kezso1981
2009. május 29. 10:06
Nem gyári, xp+sp3. De az előző gyári volt, +sp2+sp3, azzal sem működött.
KGigi
2009. május 29. 10:12
És a másik gépen, ahol működik?
kezso1981
2009. május 29. 10:19
Ott max az sp3 nem volt fennt, de nem gyári az tuti.
KGigi
2009. május 29. 10:22
Meg kellene próbálni egy integrált SP3-as lemezzel.
kezso1981
2009. május 29. 10:26
Most az van fennt, eddig ezer éves xp volt +sp1+sp2+sp3. Most rögtönzök valamit, megpróbálok bootolni arról a winchesterről, ami a másik gépben volt, hátha.
KGigi
2009. május 29. 10:28
Ne! Tönkre megy a rendszer! Jó eséllyel fel sem áll, ennyi hardverváltozást nem bír el.
kezso1981
2009. május 29. 17:22
Én ezt nem értem. Teljesen másik vinyót formáztam, raktam rá xp+sp3-at -semmi. Raktam rá xp+sp1-et - semmi. Raktam rá win7-et - semmi... Mindenhol ugyanaz a hiba. Látott már valaki ilyet?
KGigi
2009. május 29. 18:10
Ha a billentyűzet jó másik gépen, akkor sajnos marad az alaplap. Próbálj meg CMOS resetet (ha nem tudod, hogy kell, az alaplapoknál le van írva), BIOS-frissítést (szintén). Ha nem jön be, próbálj meg alaplapot cserélni.
kezso1981
2009. május 29. 18:36
CMOS resetet megpróbálom, de a BIOS frissítés nem fog menni, régi nforce2-es alaplapom van, azt ha jól tudom csak floppy-ról lehet upgradelni, floppym meg nincs.
KGigi
2009. május 29. 18:39
Ha valaha működött már ezzel a géppel a billentyűzet, akkor valami gáz van az alaplappal.
kezso1981
2009. május 29. 18:44
Windows-zal sosem. Az a vicc, hogy xp/vista kompatibilis, de az én gépemnél jóval régebbi géppel is működött! Esetleg a windowst nem lehetne rákényszeríteni arra, hogy felismerje az eszközt? Megvan a hardware azonosító meg a sys-ek, amiket használt a másik rendszeren.
KGigi
2009. május 29. 18:55
Más USB-eszközök normálisan működnek (pendrive, botkormány stb.)?