bekesia
2006. november 13. 16:29
Üdv!
Az új laptopomon sajnos megfeledkeztek a S-Video kimenetről...
(ASUS A6Rp - X200 ATI videókártya)
Gondoltam a Vga kimenet is megfelel a Tv-vel való összekötésre és rendeltem is neten egy Vga - Scart kábelt. Gondoltam hasonlóan mint a S-Video-s megoldásnál kipróbáltam.
Sajnos a Tv-n a kép fekete marad, sőt nem is tudom aktivizálni a második monitort.
Mi a megoldás?
Laali
2006. november 13. 17:35
Nem ismerem a készüléket, de ha nincs beépítve ez a lehetőség, akkor külső eszközzel meg lehet oldani. Sajnos ez drágább.
>>> VGA - TV konverter
bekesia
2006. november 14. 21:13
Köszönöm a választ!
TEhát csak külső eszközzel lehet megoldani.

Háát kár, hogy vásárlásnál ilyen elemi dologra nem is figyeltem..meg se fordulta fejemben , hogy van olyan gép amiben nincs S-video kimenet.
Szemétre velük!!
(A 4 éves Siemensemben is volt)
Lalee
2008. augusztus 19. 21:48
Helló!
Nekem is ez lenne a gondom. Én egy LCD tévére szeretném a laptopot kötni. A laptopon csak VGA kimenet van, a tévén van ugyan HDMI, de a füzet szerint nem alkalmas közvetlenül a PC összekötésére. Komponens bemenet van a tévén és találtam egy ilyen kábelt.
Link Ezzel össze lehetne kötni? Vga - Scart csatlakozót nem találtam sehol, talán az is jó lenne?
geri005
2008. augusztus 20. 11:40
Nem tesz említést PC ről, így nem kísérleteznék vele, sajnos többet nem tudok mondani.
Lalee
2008. augusztus 21. 20:54
Köszönöm. Akkor egyáltalán nem lehetséges? Nincs vagy nem lehet olyan kábelt csinálni aminek az egyik végén Vga csatlakozó van, a másik végén Scart? Az jó lenne?
farin
2008. szeptember 26. 11:07
Az én problémám egyszerűbb. Laptopot kötöttem TV-hez (vga-vga), viszont a TV-n csak a laptop háttérképe jelenik meg ikonok nélkül. Itt esetleg tud valaki segíteni, hogy mi lehet a megoldás?
Köszönettel!
Pjotr
2008. szeptember 26. 16:25
Neked most kiterjesztett módban megy, ha "ikonosat" szeretnél, akkor állítsd klónozott módba. Nézz szét a beállítások között, megtalálod.
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk,
kattints ide.