Súgó - Keresés - Tagok - Naptár
Teljes változat: Microsoft Visual Studio 2005
PC WORLD Segélyvonal > PC WORLD > CD/DVD melléklet
Tusy
Üdv!

A 2005. év júniusi szám CD-s változatában olvasom, hogy a fenti program(csoport) 2. bétája szerepel a DVD mellékleten. Kérdésem: ez egy korlátozott verzió (pl. regisztrálás után 30 napig), vagy esetleg ez egy net-ről is letölthető változat (vagy így csak itt található meg)?
Spányik Balázs
A program egészen addig korlátozott 30 napra, amíg nem aktiváljuk. Onnantól korlátlan.
Újság 70. oldalát javaslom tanulmányozni.
Tusy
Köszönöm a választ (39. oldalon járok)
Spányik Balázs
Jó olvasást a többihez! ani_wink.gif biggrin.gif
majree
Helló.
Az újság dvd mellékletén lévö Microsoft visual stúdióval próbáltam visual basic progikat készíteni egy alapokat oktató könyv segítségével.
Sajna a new projekt ablakban nem találtam a standard exe lehetőséget.
Ez a béta verzió vagy az express edition miatt nincs a programban?
Ha így van hol találok teljes verziót( a Microsoft oldalain csak az express editiont találtam).Meglehetösen amatőr vagyok a témában de megtetszett a könyv világos szerkezete és az oktatógyakorlatok egyszerűsége.
arpsoft
Az express verzióval csak konzolos alkalmazások illetve komponensek készíthetők.
Exe állományok nem.

A teljes VS Studio-t nem lehet letölteni, meg kell venni. (kb 200eFt OEM esetén)
Spányik Balázs
IPB kép

Igaz, ez nem Visual Basic, hanem C#, de nem is konzolos történet, az biztos -- olyan formokat alkottam benne, meg is őrültem.

Per pillanat biztos nincs fent más verzió a VS 2005-ből, lévén béta 2-nél még nem jutottak tovább. A 2003-asból volt ingyenesen (?) rendelhető 180 napos demo, nézz szét, hátha még megvan a lehetőség valahol.

Ja, az lehet, hogy aztán az egészből EXE-t nem lehet csinálni, ez igaz. huh.gif
arpsoft
Bármilyen szépséges, tele minden formmal programot készíthetsz, de azt csak komponensként, vagy webes alkalmazásként tudod publikálni.
Önállóan futtatható EXE nem készíthető. exclamat.gif

Persze, ha valaki készít egy komponenst, ami önmagában egy program, akkor azt egy ingyenes programfejlesztő rendszerben be tudja illeszteni, és máris exe-t lehet gyártani. bulb.gif
Levi
A C#, VB.NET, C++ és J# Expressekkel simán lehet EXE-t készíteni. Ha egy Windows alkalmazás projektet készítesz és elmented, majd build-eled, akkor az EXE-t megtalálhatod a \My Documents\Visual Studio 2005\Projects\[alkalmazásneve]\[alkalmazásneve]\bin\Debug mappában. Ha a fordítást átállítod release-re, akkor debug helyett a release mappában. (Ezt kell tenni a kész program esetében). Ahhoz, hogy ezt a projektet más gépen futtasd, ott is fent kell lennie a 2.0-s .NET keretrendszernek, hiszen az futtatja a programot.

Helyesbítek: egyszerű build után azonnal a Release mappában kell keresni. Bocs.
vtcorp
Rendben
Megnéztem a 70. oldalt megnéztem a buborékban kiírt linket de egy az hogy nem tudok angolul másrészt meg nem is találom hogy hol kell regisztrációs kódot kérni (ami ingyenes, legalább is úgy írja a buborék). VALAKI SEGÍTSEN
Ja és Kedves Spányik Balázs
azt írod hogy: A program egészen addig korlátozott 30 napra, amíg nem aktiváljuk. Onnantól korlátlan.
DE HOL KELL AKTIVÁLNI:?:
mad.gif blink.gif
Halasi Miklós
Hát ha nem tudsz angolul, akkor hogyan fogsz programozni vele? blink.gif
vtcorp
ja ne piszkálj már ne úgy értettem.
a program működik és tudok is vele mit kezdeni (http://www.vtcorp.tvn.hu [2005.szeptembertől])
Ez a tartalom egy lebutítottváltozata. A teljes változat képekkel kiegészült megtekintéséhez kérünk, kattints ide.